Webshop / Biosira – Cytex

Biosira – Cytex

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

14,000 Ft

Leírás

Cytex általános leírás

A Cytex készítmény egy hatékony szteroid amennyiben izomtömegnövelésről van szó. Rendkívül könnyen, rövid idő alatt nagy izmokat lehet vele felépíteni, valamint jelentős erőnövekedés is lesz tapasztalható. Nem túl minőségi izomzatot építhet fel vele, így ajánlott lehet kiegészíteni a kúrát valamilyen szerrel, hogy a gyorsan felépített izomrostok minőségi izomszövetek legyenek, erről a Cytex hatásáról szóló blokkunkban olvashat bővebben.

Webshopunkban Cytex eladó, mely a csomagban tartalmaz egy 10 ml-es üvegcsét, 300 mg/ml hatóanyag tartalommal.

Olcsó Cytex rendelés előtt mindenképpen tájékozódjon a csaló webshopok kiszűréséről szóló összefoglalónkból, ugyanis rendkívül sok hamisítványt lehet már találni az interneten. Ezek a készítmények veszélyesek lehetnek, nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Néhány ezer forint megspórolásáért nem éri meg kitennie magát ekkora egészségügyi kockázatnak. Olvassa el ezt a rövid összefoglalót, mely nélkül biztosak vagyunk benne hogy átverés áldozata lesz. Ne kockáztasson, elhiheti, hogy megéri azt az 1-2 percet rászánnia.

Webshopunkban pénzvisszafizetési garanciával vásárolhat, így is biztosítjuk, hogy csak és kizárólag eredeti termékeket küldünk Önnek. Több, mint 16.000 vásárlónk van, akik folyamatosan visszatérőek, teljes elégedettségről számolnak be.

 

Cytex hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Tesztoszteron Cipionát vásárlás előtt mindenképpen olvassa el a hatásáról szóló összefoglalónkat ebben a blokkban.

A hatása gyorsan, 4-5 nap alatt már fellép. Aktivitást 10-12 napon keresztül mutat a szervezetben.

Webshopunkban Testosterone Cypionate eladó, melynél kiemelt figyelmet kell fordítson arra, hogy még megfelelő adagolás esetén is magas a vízvisszatartása a készítménynek. Ennek kiküszöbölésére ajánlott, hogy a kúrát kitolja néhány héttel és használjon stanozolol-t. Ez segít kompenzálni az erőcsökkenést, valamint a kiürült vizet. Minőségi izomszövetekké fognak válni a gyorsan felépített izomrostok.

Cytex használata

Tesztoszteron Cipionát rendelés előtt mindenképpen olvassa el a használatáról szóló javallatainkat, ugyanis ez egy rendkívül fontos tényező az eredmények szempontjából.

A heti ajánlott adag 300-600 mg, azaz 1-2 ml. A készítményt intramuszkulárisan kell adagolnia.

A maximális adag 1000 mg, melyet semmiképpen se lépjen át, ugyanis ez csak nem várt mellékhatásokhoz és magasabb vízvisszatartáshoz vezethet.

A herék tesztoszteron termelése a kúra alatt felborul, így mindenképpen ajánlott egy hormon visszaállító kúra. Ez napi 2 darab (reggel és este) Zitazonium tablettából áll, valamint összesen 3 darab HCG injekcióból, melyből az elsőt az utolsó szteroidos injekciót követően 13-14 nappal kell beadni, majd 5 napos kihagyásokkal a maradék 2-t.

 

Cytex mellékhatások

Cytex vásárlás esetén győződjön meg arról, hogy megfelelően tudja már használni a készítményt, elolvasta az arról szóló útmutatásunkat. Megfelelő alkalmazás esetén csak ritkán alakulhatnak ki nem várt mellékhatások, az sem mindenkinél.

Beszámoltak már a felhasználók szőrzetnövekedésről, férfias típusú kopaszodásról, zsíros bőrről vagy mélyülő hangról.

Olcsó Cytex rendelés

Webshopunkban olcsón vásárolhat garantáltan eredeti Tesztoszteron Cipionát készítményeket. A megrendelést leadhatja webshopunkon keresztül, regisztráció és bankkártya adatok megadása nélkül, vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon keresztül. Fizetni minden esetben csak utánvéttel tud.

Cégünk több mint 20 éve van a piacon, 16.000 elégedett és visszatérő vásárlónk van. Ügyfeleink teljesen elégedettek, rengeteg visszajelzést kapunk a hipergyors szállításunkkal kapcsolatban. A kora délutánig leadott rendeléseket már másnapkivisszük! További információkat a szállításról és átvételről itt olvashat.

A termékeinkre minden esetben 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így biztosítva az Ön elégedettségét. Semmiképpen sem lehet átverés áldozata amennyiben tőlünk vásárol. Sok csaló webshoppal szemben, mi csak eredeti termékeket forgalmazunk, áraink azért alacsonyak, mivel közvetlenül a gyártótól szerezzük be a készítményeket.