Webshop / Biosira - Androx

Biosira - Androx

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5300
30 szem 7200
40 szem 9200
50 szem 10400
100 szem 18400

2,900 Ft18,400 Ft

Leírás

Androx általános leírás

Oxymetholone hatóanyagtartalmú Androxe eladó webshopunkban rendkívül olcsón, garantáltan eredeti minőségben. Az egyik legnépszerűbb tablettás készítmény a tömegnövelő szteroidok körében.

A készítmény magas vízvisszatartással rendelkezik, valamint anti-ösztrogén alkalmazása is fontos a kúra alatt (Zitazonium) így mindenképpen részletesen olvassa el a használatáról szóló blokkunkból, hogy pontosan mikre figyeljen az alkalmazása alatt. Így elkerülheti a kellemetlen mellékhatásokat és a puffancs izmokat is.

Androx rendelés esetén egy tasakot fog kapni, mely 100 darab tablettát tartalmaz, 25mg/darab hatóanyagtartalommal.

VIGYÁZAT! Internetes Androx vásárlás esetén könnyedén lehet átverés áldozata. Hogyan? A csalók ellepték az online piacot, így könnyen lehet, hogy eredeti készítményt tervez rendelni, azonban hamisítványt fog kapni, mely külsőleg tökéletesen megegyezik. Mindenképpen még rendelés előtt tájékozódjon, hogy hogyan tudja kiszűrni az ilyen csalókat. Cégünk segítséget nyújt ebben, ezzel a tájékoztatóval, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Több mint 20 éves piaci jelenlétünk miatt nem engedhetjük meg magunknak hogy bármikor rossz minőséget adjunk ki kezünkből, így biztos lehet abban, hogy eredeti terméket fog kapni tőlünk, melyet pénzvisszafizetési garanciánkkal is biztosítunk.

 

Androx hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Oxymetholone vásárlás előtt mindenképpen olvassa el hatásáról és hatásmechanizmusáról szóló összefoglalónkat.

Bevételt követően hatása azonnal fellép, majd 16 órán keresztül aktívan működik a szervezetben. Emiatt érdemes napi több részre bontva (pl.: reggel, délben, este) adagolni.

A kúra általában 8 héten keresztül tart, melyet követően néhány hét szünet fontos a májregeneráció érdekében, ugyanis minimális májkárosító hatása van. Májvédő alkalmazása is ajánlott a kúra alatt, melyet gyógyszertárból könnyedén beszerezhet.

Vízvisszatartása rendkívül magas, így ennek minimálisra csökkentése érdekében fontos a megfelelő használat. Emellett is érdemes stanozolol alkalmazása, melynek használatát a kúra után érdemes megkezdeni azonnal, majd 3-4 héten keresztül folytatni. Ennek köszönhetően a gyorsan felépített vizes izmok minőségivé alakulnak és az alkalmazás befejezése során csak víz fog kiürülni, így nem fog jelentős izomtömeg csökkenést tapasztalni.

 

Androx használata

Alacsony árú Oxymetholone rendelés előtt használatáról szóló tájékoztatónkat részletesen olvassa el és mindenképpen tartsa be, hogy a legjobb eredményeket érhesse el és elkerülje a magasabb vízvisszatartást.

Nők számára nem ajánlott a készítmény alkalmazása.

A tablettát evés közben érdemes bevenni, a maximális napi adag a szervezet reakciójától függ. Az adagolást napi fél tablettával kezdje, majd növelje fokozatosan az adagokat maximum napi 3×1-re amennyiben nem érzékel kellemetlen mellékhatásokat.

Anti-ösztrogén alkalmazása ajánlott a kúra alatt, hogy elkerülje a női mellhez hasonló szövetnövekedést. Ez napi 2×1 Zitazonium, vagy Proviron tablettával tehető meg.

HCG hormonhelyreállítást kezdjen meg a kúra befejezését követően 2 nappal, mely segít visszaállítani a herék tesztoszteron termelését. Ez összesen 10 napon keresztül tart, 3 injekciót kell beadnia magának ezidő alatt, 5 napos rendszerességgel.

 

 

Androx mellékhatások

Eredeti Oxymetholone eladó webshopunkban, mely nem a veszélytelen szteroidok közé tartozik mellékhatások szempontjából, azonban amennyiben betartja a használatáról szóló tájékoztatónkban említetteket, úgy nem kell félnie az erősebb tünetektől.

Amennyiben az alábbiaktól erősebb mellékhatások jelentkeznek, vagy ezek nem enyhülnek néhány napon belül, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát:

  • aknék kialakulása
  • hasmenés
  • koleszterinszint növekedés
  • alvászavar

 

Olcsó Androx rendelés

Meggyőződése, hogy ez a termék a legmegfelelőbb az Ön számára? Szeretné azonnal elkezdeni a kúrát? Itt az alkalom akkor a rendelésre, ugyanis ha kora délutánig vásárol, legkésőbb holnap már kezdheti is a használatot. Cégünk rendkívül rövid időn belül feldolgozza a rendeléseket, így kivisszük a rendelést követő munkanapon. Amennyiben a szállításról és átvételről még nem tudott meg eleget, úgy ide kattintva elérheti az erről szóló tájékoztatónkat.

16.000 visszatérő és elégedett vásárlóval rendelkezik cégünk, így biztos lehet abban, hogy csak és kizárólag eredeti készítményt kaphat webshopunkban, valamint hogy nem lesz átverés áldozata. Amennyiben mégis valamilyen félelme lenne, megnyugtatjuk, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden rendelésre, így bármilyen probléma esetén visszakaphatja a pénzét.

Egyéb kérdése merült fel? Kattintson ide ügyfélszolgálati elérhetőségeinkért. Munkatársaink segítőkészek, gyorsan válaszolnak és teljes diszkréció mellett dolgoznak, biztosíthatjuk, hogy nem csak a vásárlás, de a kapcsolatfelvétel is egy élmény lesz velük!