Webshop / Kenwoo – Oxandrolone

Kenwoo – Oxandrolone

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5800
30 szem 7900
40 szem 10600
50 szem 12100
100 szem 24600

2,900 Ft24,600 Ft

Leírás

Oxandrolone általános leírás

Olcsó Oxandrolone vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely alacsony vízvisszatartással rendelkezik, kiváló és minőségi éles izomzat felépítésére alkalmas. Amennyiben webshopunkban adja le rendelését, akár már aznap megkaphatja a csomagot, amennyiben Budapestre rendel. Vidékre 1 munkanapon belül szállítunk.

A csomag tartalmaz:

  • 120 darab Oxandrolone tablettát dobozban

Mindegyik tabletta 10 mg hatóanyagtartalommal rendelkezik.

Online Oxandrolone rendelés előtt mindenképpen tájékozódjon, hogy biztosan eredeti terméket kap-e. Könnyedén ellenőrizni tudja a webshopot, hogy csalók-e amennyiben ide kattintva elolvassa azt a tájékoztatónkat, melyben többek között leírjuk azt, hogy mit nézzen meg egy online áruházon mielőtt vásárol.

Mindenképpen ellenőrizze:

  • a hamis visszajelzéseket
  • a szövegek eredetét
  • az üzemetető céget
  • a fizetési módokat
  • a domain végződést
  • az árakat

Ezek leírása részletesen szerepel a tájékoztatónkban, így semmiképpen se hagyja ki, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Amennyiben tőlünk vásárol, pénzvisszafizetési garanciát is igénybe vehet, ha valamilyen problémája merülne fel a termékkel. A készítményeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így csak nagyon ritkán fordul elő valamilyen probléma, vásárlóink teljes elégedettségről számolnak be.

Oxandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Oxandrolone eladó, melynek megrendelése előtt olvasson hatásáról alább.

8-12 órán keresztül aktív a szervezetben. A várható kiürülés 3-4 hét körül van.

Virizáló hatása nincsen amennyiben betartja használati javallatainkat, melyeket részletesen a következő blokkban olvashat.

 

Oxandrolone használata

Eredeti Oxandrolone vásárlás esetén a készítményt szájon át alkalmazza, étkezés közben vegye be napi több részletben egy pohár vízzel lenyelve.

A nők számára ajánlott adag 1-2 tabletta, férfiaknak pedig első használatkor 1-3 tabletta, majd fokozatosan növelve ezt 4-10 tablettára lehet bővíteni.

Gyorsabb fejlődés érdekében ne vegyen be többet, ugyanis csak magasabb vízvisszatartást eredményezhet, valamint erősebb mellékhatásokat. Amennyiben látványosabb izomzatot szeretne, kombinálja más szteroiddal.

Oxandrolone mellékhatások

Webshopunkban alacsony áron Oxandrolone eladó, mely androgén hatásai csekélyek, így mellékhatások általában csak a használati javallatok figyelmen kívül hagyása esetén alakulnak ki.

Amennyiben a hányingernél, fejfájásnál, ingerlékenységnél lényegesen súlyosabb tüneteket tapasztal, keresse fel kezelőorvosát!

 

Olcsó Oxandrolone rendelés

Minél előbb kezdje el a kúrát, ne vesztegessen időt! Mi lehetőséget adunk arra, hogy akár már holnaptól elkezdje használni a készítményt! 1 munkanapon belül, az ország minden részére kézbesítjük a rendeléseket. Az átvétel pontját Ön választja ki, kérheti azt is, hogy személyesen adjuk át a csomagot, vagy akár csomagponton, vagy lakhelyén is átveheti. Erről részletesebben ide kattintva olvashat tájékoztatónkból.

A vásárlóink teljes elégedettséget mutatnak, 20+ éves piaci jelenlétünk alatt egy 16.000 visszatérő vásárlóból álló vevőkört alakítottunk ki, melyből mindenki egy olyan szolgáltatást vesz igénybe, mellyel elégedettek. Ügyfélszolgálatunk segítőkész, áll mindenki rendelkezésére akármilyen kérdése is van, vagy problémája merülne fel.

Minőségi gondok merültek fel? Esetleg fél attól, hogy hogyha megvásárolja a terméket, akkor valamilyen probléma esetén elbukta a pénzét? Ne aggódjon, nyugodtan rendeljen nagyobb mennyiséget, ugyanis kedvezményt is adunk ebben az esetben, valamint, ha gondja lépne fel, úgy pénzét visszaigényelheti, melyet minden gond nélkül a lehető leggyorsabban visszafizetünk Önnek.