Webshop / Genesis – Oxymetholone

Genesis – Oxymetholone

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 4000
20 szem 7400
30 szem 10400
40 szem 12700
50 szem 14400
100 szem 23700

4,000 Ft23,700 Ft

Leírás

Oxymetholone általános leírás

Amennyiben Oxymetholone rendelés leadásán töri a fejét, úgy biztosíthatjuk, hogy itt a legmegfelelőbb alkalom és hely arra, hogy ezt megtegye.

A készítmény egy népszerű tablettás szteroid, mely közkedvelt azon sportolók körében, akik vastagítás időszakában szeretnének külső segítséget alkalmazni. Vízvisszatartása van, így a megfelelő használat rendkívül fontos.

Webshopunkban eredeti Oxymetholone eladó, mely a dobozban 100 darab 50 milligramm hatóanyaggal bíró tablettát tartalmaz.

Adja le rendelését nálunk és biztosíthatjuk, hogy elégedett lesz a termék kézhez vételekor! Oxymetholone vásárlás előtt tájékozódjon, hogy biztosan eredeti terméket rendel-e, ugyanis amennyiben hamisítványt kap, azt nem fogja tudni megkülönböztetni külsőre az eredetitől, így mindenképpen azt ajánljuk, hogy olvassa el ezt a tájékoztatót, hogy miben tér el egy legálisan működő webshop, egy csaló áruháztól. Amennyiben nem teszi ezt meg, biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Oxymetholone hatása, hatásmechanizmusa

Oxymetholone 50mg rendelés előtt olvasson hatásáról és hatásmechanizmusáról alábbi tájékoztatónkból.

Májkárosító hatása miatt fontos a gyógyszertárban is kapható májvédő alkalmazása a kúra alatt.

A szervezetben 16 órán keresztül aktív.

Vízvisszatartása megfelelő alkalmazás mellett is magas. Boldenone, vagy stanozolol készítményünkkel kiegészítve a kúrát, minőségivé alakíthatja a gyorsan felépített izomtömeget.

Oxymetholone használata

Olcsó és eredeti Oxymetholone vásárlás előtt mindenképpen részletesen olvassa el a használati javallatainkról szóló összefoglalót!

A készítményt étkezés közben érdemes, egy pohár vízzel lenyelni. Nők számára nem ajánlott a használat! Férfiak fokozatosan növeljék az adagokat, napi fél tablettáról indulva.

A 8 hetes kúra alatt a maximális napi adag 3×1 tabletta, melyet nem érdemes átlépni. Amennyiben gyorsabb növekedésre vágyik, egészítse ki, más nem tablettás szteroidunkkal a kúrát.

A női mellhez hasonló szövetnövekedés megelőzése érdekében ajánlott Zitazonium alkalmazása.

2 nappal a kúra befejezése után érdemes HCG hormon helyreállító kúra elkezdése. 5 napos rendszerességgel kell összesen 3 injekciót beszúrnia magának. Ennek köszönhetően visszaáll a normál állapotba a herék tesztoszteron termelése.

 

Anadrol terápiás javaslat

Webshopunkban olcsó Oxymetholone eladó, mely terápiás alkalmazása tökéletes lehet. Klinikai használat során HIV betegség súlyosbodását előzik meg vele. Amennyiben vérszegénységben, vagy csontritkulásban szenved, kiváló választás lehet.

4 hetes kúra keretein belül naponta fél tablettát vegyen be, majd tartson 6 hét szünetet.

Amennyiben teljesítményt növelne, vagy izomtömeget, jóval nagyobb dózisra lesz szüksége, melyről részletesen az előző blokkban olvashat.

 

Oxymetholone mellékhatások

A készítmény nem biztonságos szteroidok közé tartozik mellékhatások szempontjából, mindazonáltal megfelelő alkalmazás esetén nem kell súlyos tünetektől tartania. Csak néhány, enyhe és gyorsan múló mellékhatás jelentkezhet.

Amennyiben ezektől erősebb tüneteket tapasztal ideiglenesen szüneteltesse a használatot és keresse fel kezelőorvosát:

  • alvászavar
  • hasmenés
  • koleszterinszint emelkedés
  • aknék megjelenése

Olcsó Oxymetholone rendelés

Cégünk 20+ éves piaci jelenléte alatt sikeresen kifejlesztett egy olyan logisztikai rendszert, melynek köszönhetően a rendeléseket rendkívül gyorsan, néhány óra alatt feldolgozzuk, így a szállítás is Magyarországon egyedülállóan gyors. A várható kézbesítés ideje  1 munkanap. A szállítási feltételek, és átvételi lehetőségek ide kattintva olvashatóak el.

Amennyiben kérdése merülne fel, vagy valamilyen problémája merülne fel, úgy keresse fel ügyfélszolgálatunkat, munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére. Ha problémáját nem sikerül megoldani, vagy a termékkel lépett fel valamilyen hiba, úgy igényelhet pénzvisszafizetési garanciát is.