Webshop / Imperia – Sustanon

Imperia – Sustanon

✔️Készleten

17,600 Ft

Leírás

Sustanon 250

Hatalmas izmokra vágyik? Szeretné erejét is megnövelni? Ne csak edzéssel próbálja elérni! Sustanon 250 eladó webáruházunkban, melynek segítségével elérheti álmai izomzatát.

A készítmény segítségével jelentősen megnövelheti izmai tömegét. Ugyanakkor sokkal erősebb izomzatra is szert tehet. Segíteni fog a fehérje szintézisben is. Főleg testépítőknek és sportolóknak javasolt a használata. Körükben nagyon népszerű termék, mivel rendkívül hosszú ideig hat. Súlyemelők is nagy kedvvel használják, mivel akár 6 kg-mal is megnövelheti az izmok tömegét.

Használatával csodás izmokra tehet szert. Ha mégsem olyan hatást váltana ki, mint amire számított lehetősége van élni pénz visszafizetési garanciánkkal. Ez esetben csupán annyit kell tennie, hogy ezt a szándékát jelzi nekünk elérhetőségeinken és visszaküldi nekünk a csomagot. Ha az visszaérkezik raktárunkba mi visszautaljuk Önnek a teljes vételárat.

A Sustanon 250 vásárlás kockázatot is rejthet magában, ha Ön nem nálunk kívánja a terméket megrendelni. Az interneten nagyon sok webáruház üzemel, mely olcsón ajánlja a termékét, azonban az nem lesz megfelelően hatásos. Legtöbbször semmilyen hatóanyagot nem tartalmaznak ezek a termékek. Ha nem szeretné, hogy becsapják tekintse meg ezekről a kamu webáruházakról készített tájékoztató anyagunkat, mely segít Önnek megelőzni, hogy becsapják. Ha nálunk vásárol az itt megkapott termék garantáltan eredeti és hatásos.

Hatása, hatásmechanizmusa

Sustanon 250 rendelés esetén 4 különböző testosterone tartalmú anabolikus szteroid terméket kap kézhez. Ezek a férfi nemi hormonok segítik elő az izomzat és az erő növekedését.

A készítmény a beadását követő 2-3 nap után már elkezdi kifejteni hatását és 3-4 hétig marad aktív szervezetben. Maximum folyamatosan 8-12 hétig használhatja, azután mindenképpen szükséges szünetet tartani. Vízvisszatartása elég magas, ezért ne adagolja túl semmiképpen.

Hatása hosszú távú ha egyéb szerekkel kombinálja használatát, nem fogja elveszíteni a felépített izomzatot, ha befejezi a kúrát.

Használata, adagolása

Sustanon 250 vásárlás után kérjük pontosan tartsa be az itt leírt használati utasításokat, hogy el tudja kerülni az esetleges mellékhatások kialakulását.

A dobozban 1 adag 250 mg tartalmú injekciót találhat. Heti ajánlott adagja 300-600 mg. Az injekciót izomba fecskendezve szükséges beadni. Ez vagy a farizomba vagy a combizomba adható be.

Hetente 1000mg mennyiséget semmiképpen ne lépje túl. Az nem fogja növelni az izomnövekedést, helyette mellékhatások kialakulásának esélye emelkedik meg.

A készítmény kombinálható más izomépítő szteroid szerekkel.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Sustanon 250 rendelés esetén tartsa be a használati előírásokat, mivel így elkerülheti a mellékhatások kialakulását.

Ha mégis tapasztal valamilyen mellékhatást az a következő lehet:

  • fejfájás
  • zsíros, pattanásos bőr
  • hajhullás

Ezek legtöbbször kisebb kellemetlenséget okoznak. Ha bármilyen súlyos tünet jelentkezik haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát.

A kúra ideje alatt ne fogyasszon alkoholt. Kiskorúak nem használhatják.

Sustanon 250 rendelés

Webáruházunkban Sustanon 250 eladó, melyet egyszerűen, regisztráció nélkül megvásárolhat.

Rendkívül gyorsan kiszállítjuk Ön részére a csomagot. A megrendelést követő 1-2 munkanapon belül már Önnél is lehet a termék. Kérheti a kézbesítést lakására, csomag pontra vagy csomag automatába. A szállítás során ügyelünk arra, hogy senki se tudja meg Ön mit rendelt tőlünk. Sem a címzés, sem a csomagolás nem lesz árulkodó. A fizetés utánvéttel történik, így bankszámla adatokat sem kell megadnia. A csomag átvételekor a vételárat készpénzzel vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni.

30.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási díjat elengedjük.

Minden információt megtudhat a kiszállítással és a kézbesítéssel kapcsolatban ide kattintva.

További kérdések esetén keresse fel  Ügyfélszolgálatunk munkatársait, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Ha szeretne hatalmas, erős izmokat akkor ne habozzon tovább, máris tegye kosarába a terméket.