Webshop / Vedi Pharma – Stano

Vedi Pharma – Stano

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,500 Ft

Leírás

Stano általános leírás

Szteroidos kúrát folytat, látványos izomzatot épített fel, azonban fél attól, hogy összeesik amikor abbahagyja a használatát a készítménynek? Levezetésként tökéletes megoldás a Stano rendelés, melynek nincsen virizáló hatása, így segít minőségivé alakítani a felépített izomrostokat. Olcsó Stano vásárlás rendkívül jó megoldás lehet szálkásítás időszakában is.

Webshopunkban Stanozolol eladó, mely elérhető tablettás és injekciós formában is. Amennyiben szeretné megtekinteni a tablettás változatot, kattintson ide.

Stano rendelés esetén a csomagban 10 darab 1 milliliteres ampulla található, melyek 100 mg Stanozolol hatóanyagtartalommal rendelkeznek.

VIGYÁZAT! Internetes vásárlást tervez? Biztos abban, hogy nem hamisítványt fog vásárolni, vagy még nem is gondolt erre? Sajnos több 1000 olyan webshop van, ahol eredetiként tüntetik fel a termékeket, majd egy olcsó utángyártott készítményt küldenek ki, mely gyógyszerek esetében rendkívül veszélyes lehet. Néhány ezer forint megspórolása egy kúrán kecsegtető lehet, azonban elhiheti, hogy nem fogja megérni, ugyanis tartós egészségügyi károsodás is felléphet Önnél. Online vásárlás előtt mindenképpen olvassa el ezt a rövid összefoglalót, mely segítségével el fogja tudni kerülni a csalókat, egyéb esetben sajnos biztosak vagyunk abban, hogy hamisítványt fog kapni.

 

Stano hatása, hatásmechanizmusa

A Stanozolol szinte azonnal kifejti hatását amennyiben injekciós formában adja be magának. Aktivitási ideje 24-36 óra, emiatt fontos a napi-kétnapi adagolás.

Nem köti meg a vizet, sem a zsírt, így a kúra befejeztével nem fog erő és izomtömeg csökkenést tapasztalni. Amennyiben gyorsan épített fel izomrostokat, úgy segít minőségibbé alakítani azokat.

 

Stano használata

Eredeti és olcsó Stanozolol eladó webshopunkban, melynek használatáról részletesen az alábbi tájékoztatóban olvashat.

Naponta-kétnaponta izomba fecskendezve az ajánlott mennyiség nőknél 25 mg, míg férfiaknál 50-100 mg, ezt ajánlott lassan felépíteni, a szervezet reakciójától függően. Túladagolása nem ajánlott, nőknél erős férfiasodás léphet fel, míg férfiaknál csak enyhébb mellékhatások léphetnek fel.

Nem szükséges, azonban 40 éves kor felett ajánlott lehet HCG hormon visszaállítás elkezdése. Amennyiben úgy dönt, hogy használni kezdi, úgy az utolsó Stanozolol injekciót követően 1 nappal érdemes beadnia az első injekciót magának. Ezt követően 5 napos rendszerességgel, összesen 3-at adjon be magának.

 

Stano mellékhatások

Webshopunkban olcsó Stanozolol eladó, melynek androgén hatásai csekélyek, így nem kell félnie megfelelő adagolás mellett a súlyosabb tünetektől. Enyhe, gyors lefolyású mellékhatások kialakulhatnak, sajnos ez elkerülhetetlen az összes szteroidnál, azonban ezek néhány nap alatt teljesen elmúlnak.

Az alábbiakról számoltak már be a használók:

  • fejfájás
  • zsíros bőr
  • szőrnövekedés
  • pattanások, aknék

Vesebetegség, terhesség, vérszegénység esetén ellenjavallt a használat, a kúra alatt nem ajánlott az alkohol fogyasztása sem. Amennyiben a fent leírtaknál súlyosabb tüneteket tapasztalna, keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Stano rendelés

Olcsó Stanozolol vásárlás esetén amennyiben tőlünk rendel, nem lőhet mellé. Kizárólag eredeti készítményeket forgalmazunk, melyek igazolt hatással bírnak. Amennyiben mégis valamilyen problémája lépne fel a termékkel, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ugyanis rendkívül könnyedén visszaigényelheti pénzét, melyet rövid időn belül visszautalunk. Ide kattintva olvashat erről részletesebben.

Kora délutánig leadott rendeléseket 1 munkanapon belül kiszállítjuk. A csomagot átveheti automatából, személyesen, vagy akár a futártól is, amennyiben házhozszállítást kér. Minden átvételi módnál figyelünk a teljes diszkrécióra, így ettől nem kell aggódnia. A szállításról és átvételről itt olvashat részletesebben.