Webshop / Rotex Medica – Testosterone Depot

Rotex Medica – Testosterone Depot

✔️Készleten

14,000 Ft

Leírás

Testosteron Depot 250

Ha izomzat építés során segítségre van szüksége a Testosteron Depot 250 vásárlás a legjobb megoldás Önnek. A testépítők és atléták egyik legkedveltebb izomzat építő szere. Hosszú távú hatással rendelkezik. Használatával kőkemény izomzat építhető fel amely rendkívüli erőt is ad tulajdonosának.

Használata nagyon gyors erő- és tömegnöveléshez vezethet. Hosszú távú hatása miatt ritkábban kell használni. Kombinálható más tömegnövelő szteroidokkal is a még jobb eredmény elérése érdekében.

Mivel ilyen közkedvelt szerről van szó nagyon sok a csaló kereskedő. Sokan próbálnak gyors haszonszerzés mellett kamu készítményeket eladni. Azok vagy nem hatásosak, vagy bizonytalan eredetű hatóanyaguk miatt az egészségére is veszélyt jelenthetnek. Ha nem szeretné, hogy becsapják tekintse át az ezekről készített tájékoztató anyagunkat. Ennek segítségével Ön is könnyedén el tudja kerülni, hogy átverjék.

Testosteron Depot 250 eladó webáruházunkban és nálunk biztosan eredeti hatóanyagú és garantált hatású terméket vásárolhat, melynek használata nem jelent veszélyt Önre nézve ha betartja az alkalmazására irányuló előírásokat. A készítmény hatásában annyira biztosak vagyunk, hogy arra pénz visszafizetési garanciát is vállalunk. Ha mégsem lenne elégedett az elért eredménnyel lehetősége van visszaküldeni nekünk a terméket és mi visszautaljuk Önnek a vételárat.

Hatása, hatásmechanizmusa

Testosteron Depot 250 rendelés esetén enanthat alapú erős androgén és anabolikus hatású szteroid. A dobozban 10 db 1 ml ampullát találhat, melyet száraz hűvös helyen, fénytől védve kell tárolni.

Hatását nagyon hosszan fejti ki. Két hétig is kifejtheti hatását, mire az elkezd csökkenni. De még 3 hónap múlva is kimutatható lesz a szervezetben a jelenléte. Használata során erős víz visszatartást okoz. Anti ösztrogén szedése is szükséges, hogy ne alakulhassanak ki kellemetlen mellékhatások.

Alkalmazásával a szervezet tesztoszteron termelése jelentősen le fog csökkenni, ezért a kúra végén ennek helyre állítása érdekében szükségessé válhat HCG hormon adása is.

Használata, adagolása

Testosteron Depot 250 vásárlás esetén legyen figyelemmel arra, hogy azt az előírásoktól eltérő használata mellékhatások kialakulásához vezethet.

A készítmény injekciózható szteroid készítmény. Heti adagja 1 ampullától maximum 4 ampulláig terjedhet. Olaj bázisú készítmény, mely nagyon lassan szabadítja fel a tesztoszteront a szervezetben, ezért nagyon hosszú hatású.

Kombinálhatja más szteroid készítményekkel, melyek segítségével látványos szálkás izomzat érhető el.

Ha versenyre készül célszerű használatát a verseny előtt néhány héttel befejezni, mivel sokáig kimutatható a szervezetben és nagy víz visszatartása és zsírfelhalmozása nem szerencsés.

Használata alatt nem szabad narkotikumot és alkoholt fogyasztani.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Testosteron Depot 250 rendelés után nagy figyelmet fordítson a készítmény előírások szerinti használatára a mellékhatások elkerülése érdekében.

Ennek ellenére is néha előfordulhatnak mellékhatások. Ezek lehetnek:

  • fejfájás
  • zsíros, pattanásos bőr
  • izomfájdalom
  • hajhullás

Ha bármilyen súlyos tünet jelentkezik haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát.

A készítményt terhes és szoptató nők semmiképpen ne használják. Ne használják továbbá vesebetegben, májbetegben szenvedők, illetve akinek rosszindulatú daganata van.

Testosteron Depot 250 rendelés

Webáruházunkban Testosteron Depot 250 eladó, melyet nagyon egyszerűen, akár regisztráció nélkül is meg tud rendelni. A megrendelést követően a csomagot már akár másnapra, vagy a második munkanapra megkaphatja. A szállítás során végig számíthat diszkréciónkra. Sem a csomagolás, sem a címzés nem lesz árulkodó a csomag tartalmáról. Nem kell előre utalni, nem kell bankszámla adatokat megadni.

Kérheti a csomag kézbesítését lakására, vagy csomag pontra illetve csomag automatába is. A csomag átvételekor utánvéttel fizetheti ki a vételárat. Erre készpénzzel vagy bankkártyával is lehetősége lesz.

30.000 Ft feletti megrendelés után a szállítási költséget is elengedjük.

Ha bármilyen információt szeretne még megtudni a csomag kézbesítéséről keresse fel tájékoztató oldalunkat.

És ha még mindig maradnának kérdései akkor nyugodtan keresse fel Ügyfélszolgálatunk munkatársait, ahol kollégáink mindenben készséggel állnak az Ön rendelkezésére.