Webshop / Imperia – Testosterone Depot

Imperia – Testosterone Depot

✔️Készleten

16,500 Ft

Leírás

Testosterone depot 250

El tudja képzelni, hogy néhány hét alatt olyan erős és hatalmas izmokra tesz szert, melyre mindig is vágyott? A megoldás Testosterone depot 250 vásárlás webáruházunkból.

A rendszeres edzés és a sportolás mellé a sportolók, illetve a testépítők szívesen használják ezt a készítményt. Segítségével néhány héten belül nagyon erős és ez mellett hatalmas tömegű izomzatra tehet szert. Mivel a szer víz visszatartása helyes alkalmazás esetén nem magas, ha abbahagyja alkalmazását akkor sem kell félnie attól, hogy leveszíti a felszedett izmokat. Az izomzat tartós lesz.

Webáruházunkban Testosterone depot 250 eladó, mely eredeti hatóanyagú és megbízható készítmény. Nálunk csak eredeti és hatásos terméket vásárolhat. A hatásosságára még pénz visszafizetési garanciát is merünk vállalni. Ha nem éri el a kíván izomzatot, ha nem elégedett az eredménnyel akkor simán küldje vissza nekünk a terméket és mi visszatérítjük a vételárat.

Sokan ígérnek hatalmas izomzatot internetes webáruházakban. Testosterone depot 250 eladó több oldalon is, de ezek nagy része egyszerű hamisítvány. Használatukkal biztosan nem lesz erős és látványos izomzata. De az is előfordulhat, hogy ilyen helyeken nem bevizsgált hatóanyaggal rendelkező terméket vásárol, mely rosszullétet is okozhat. Olvassa el tájékoztatónkat, melyből megtudja mire kell nagyon figyelnie teljesítményfokozó vásárlása során, hogy elkerülje a csaló webáruházakat.

Ha garantáltan hatalmas izmokat szeretne elérni akkor a Testosterone depot 250 rendelés nálunk a legjobb megoldás. Mi eredeti termékkel várjuk Önt és mindenben rendelkezésére állunk. Ha bármilyen kérdése merülne fel keresse Ügyfélszolgálatunkat, kollégáink segíteni fognak Önnek mindenben.

Hatása, hatásmechanizmusa

A testosterone Enanthate hatóanyag egy férfi nemi hormont magában foglaló izomépítésre alkalmas készítmény. Injekció formájában szükséges használni. Beadását követően már 8 napon belül érezni fogja hatását. A szervezetében akár 2-3 hétig is kifejti jótékony hatását egy ampulla.

A készítmény nagyon erős anabolikus és androgén hatással bír.

A készítmény víz visszatartása alacsony, ha megfelelően adagolja, így hatalmas, erős izomzatot fog tudni elérni. Ha túladagolja a szert, akkor a vízvisszatartás magas lehet.

Használata, adagolása

Testosterone depot 250 rendelés esetén kérjük, hogy tartsa be az itt leírtakat a jó eredmény elérése és a mellékhatások elkerülése céljából.

Heti javasolt mennyisége 500-1000mg, melyet 2 vagy 4 alkalommal arányos időben elosztva kell a far- illetve a combizomba beinjekciózni. Ettől nagyobb mennyiség használata nem tanácsos. Az nem jár az izomzat növelésével, ellenben mellékhatások nagyobb valószínűséggel előfordulhatnak és a víz visszatartást is emelheti. Ha gyors eredményre vágyik, illetve nagyobb izomtömegre is szüksége lenne akkor lehetséges egyéb tömegnövelő szteroid használatával kombinálni alkalmazását.

Ha befejezte a kúrát HCG hormon visszaállítás válik szükségessé. Ehhez megfelelő kúra alkalmazása tanácsos.

A készítmény használata során tilos az alkohol fogyasztása.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Ha készítményt az előírásoknak megfelelően használja a terméket akkor nagyon ritkán alakulhat ki bármilyen mellékhatás. Ha mégis jelentkezik bármilyen kellemetlenség, akkor tapasztalhat enyhe

  • fejfájást
  • bőrzsírosodást
  • hajhullást
  • magas vérnyomást.

Ezek a tünetek átmenetiek és nem okoznak nagy kellemetlenséget.

Ha ettől eltérő, vagy erős tünetet észlel mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kezelőorvosával.

Mivel férfi hormont tartalmaz a készítmény ezért nők ezt nem használhatják. Ugyancsak nem javasolt az alkalmazása kiskorúak részére sem.

Testosterone depot 250 rendelés

Testosterone depot 250 vásárlás webáruházunkban egyszerűen előzetes regisztráció nélkül is elvégezhető.

A megrendelt csomagot nagyon gyorsan, már 1-2 munkanapon belül átveheti. A kézbesítés során teljesen diszkréten járunk el, sem a csomagolás, sem a címzés nem fog árulkodni arról, hogy Ön mit rendelt tőlünk. Sőt még kitapogatni sem lehet azt.

A szállítást kérheti lakcímére, vagy csomagpontra, illetve csomag automatába. A vételárat a csomag átvételekor, utánvéttel tudja kifizetni. Erre készpénzzel vagy bankkártyával van lehetősége.

Ha bármilyen további kérdése merülne fel a szállítással kapcsolatban valamennyi részletet elolvashat ide kattintva.