Webshop / Elite Pharma – Sustanon

Elite Pharma – Sustanon

✔️Készleten

Kiszerelés: 5x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

18,700 Ft

Leírás

Sustanon általános leírás

Webshopunkban olcsó Sustanon eladó, 300mg hatóanyag tartalommal, garantáltan prémium minőségben. A készítmény alkalmas izomtömegnövelésre, de a használó jelentős erőnövekedést is érezhet. Használata teljesen biztonságos.

Sustanon rendelés esetén amennyiben kora délutánig jelzi vásárlási szándékát, 1 napon belül kiszállítja futárunk a csomagot, ami tartalmaz 5 darab 1 milliliteres ampullát, összesen 300mg hatóanyaggal. A készítmény 60mg Testosterone Propionate, 70mg Testosteron Isocaproate, 70mg Testosterone Phenylpropionate, 100mg Testosterone Decanoate vegyületet tartalmaz.

VIGYÁZZON A CSALÓ WEBSHOPOKKAL! Az interneten rengeteg webáruház van, akik látszólag eredeti termékeket árulnak, azonban tökéletes kinézetű hamisítványokat küldenek ki vásárlóinak. Így Sustanon rendelés esetén rendkívül vigyázni kell, ugyanis a hamisítványok nem várt mellékhatásokat okozhatnak és nagyobb lehet a vízvisszatartásuk is. Készítettünk Önnek egy rövid tájékoztatót arról, hogy mire figyeljen amikor az interneten rendel. Ezek nélkül a fontos információk nélkül átverés áldozata lesz és biztosan csalódás éri a csomag átvételekor.

Amennyiben tőlünk rendel, garantáljuk a termék minőségét és eredetét, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá.

Sustanon hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Sustanon eladó, mely megnöveli a tesztoszteron szintet a szervezetben, így gyorsabb lesz az izomtömegnövekedés és nagyobb ereje lesz a használójának.

Sustanon rendelés esetén a készítmény az adagolást követően 2-3 nappal már elkezdi kifejteni hatását a tesztoszteron propionátnak köszönhetően. A szervezetben 3-4 hétig aktív marad.

Sustanon vásárlás esetén figyeljen arra, hogy vízvisszatartása magas, így a megfelelő használat rendkívül fontos. Tesztoszteron Mix kúra meghosszabbítása ajánlott 3-4 héttel egy stanozolol és boldenone kúrával, hogy az izomszöveteg minőségiek legyenek és a használat befejezését követően ne essenek össze.

 

Sustanon használata

Mint minden szteroidnál, a Sustanon készítménynél is fontos a megfelelő használat. Mindenképpen olvassa el javallatainkat, valamint tartsa be használati útmutatónkat, hogy ne alakulhassanak ki súlyos mellékhatások.

A használat alatt az alkohol fogyasztása kerülendő!

A heti ajánlott adag 1-2 ampulla, azaz 300-600mg. Figyeljen arra, hogy semmiképpen se adagoljon egy héten 1000mg-nál többet, ugyanis ettől nem fog felgyorsulni a folyamat, csak magasabb lesz a vizesedés és mellékhatások jelentkezhetnek. A készítményt injekció formájában comb-, vagy farizomba fecskendezve kell beadni.

Amennyiben gyorsabb izomtömegnövekedésre vágyik, ajánlott más szteroidokkal kiegészíteni a Sustanon kúrát.

A készítmény hatására a herék tesztoszteron termelése lecsökken, így ennek visszaállítása érdekében HCG kúra ajánlott. Ezt az utolsó szteroidos injekciót követő 3-4 héten kell beadnia magának, összesen 3-szor, 5 napos kihagyásokkal. Ezeknek köszönhetően tesztoszteron termelése visszaáll a normál állapotba, 40-50 éves kor felett is.

Sustanon mellékhatások

Sustanon eladó webáruházunkban, mely garantáltan eredeti, bevizsgált készítmény, így mellékhatásaitól nem kell félnie, ugyanis csak ritkán alakulnak ki enyhe, gyors lefolyású tünetek. Mindenképpen tartsa be a használatáról szóló javallatainkat, hogy a nem várt tünetek ne legyenek súlyosak.

Megfelelő adagolás esetén kialakulhatnak pattanások, hajhullás, zsíros bőr.

Amennyiben súlyos tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát, ugyanis előfordulhat hogy túladagolta a készítményt, vagy allergiás reakció lépett fel Önnél.

 

Olcsó Sustanon rendelés

Eredeti és olcsó Tesztoszteron Mix készítményt keres? A legjobb helyen jár! Webshopunkban megrendelheti regisztráció nélkül, vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon is. A fizetés minden esetben utánvéttel történik, így nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia. Teljes diszkrécióval kezeljük adatait.

Tudta hogy maximum 1 napon belül megérkezik Önhöz a készítmény? Az ország bármely területére futárunk 1 napon belül kézbesíti a csomagot az Ön által megadott címre, vagy automatába. További átvételi is szállítási információkat ITT olvashat.

Cégünk több mint 20 éve van a piacon, 16.000 visszatérő elégedett ügyféllel. Mindenképpen Önt is szeretnénk vásárlói körünkben kezelni, kiemelt figyelemmel. Biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásunkkal és termékeinkkel elégedett lesz, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Legyen Önből az edzőterem legizmosabb embere!