Webshop / Raw Pharmaceutical - Trenanthate

Raw Pharmaceutical - Trenanthate

✔️Készleten

17,600 Ft

Leírás

Trenanthate 200

Webáruházunkban Trenanthate 200 eladó amellyel erős szálkás izomzatot érhet el. Ez mellett segíti a zsírvesztést is.

Fantasztikus hatású készítményt kaphat Trenanthate 200 vásárlás esetén. Az anabolikus szteroid segítségével a testépítők illetve a sportolók is erős és kemény izomzatot építhetnek fel. Nagy mértékben segíti elő a sovány izomzat kialakulását, és az erő megnövelését. Használatával kemény és erezett izomzat érhető el.

A készítmény az egyik legnépszerűbb szer a testépítők és a sportolók körében. Ennek is köszönhető, hogy a kereskedelemben megjelentek a hamis termékek is. Kamu webáruházakon keresztül hatás nélküli szereket kezdtek el forgalmazni általában rendkívül olcsón. Ezek megvásárlása azonban csak egyszerű pénzkidobás. Ha nem szeretné, hogy becsapják olvassa el ezekről a hamis webáruházakról készített tájékoztató anyagunkat, melyből Ön is egyszerűen fel tudja majd ismerni a hamis termékek forgalmazó webshopokat.

Trenanthate 200 eladó webáruházunkban, ahol minden termék eredeti és biztonságos, megfelelő hatóanyaggal rendelkezik. Hogy ezt bizonyítsuk is a készítmény hatására pénz visszafizetési garanciát is vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha Önnél mégsem váltaná ki a kívánt eredményt a szer akkor nincs más dolga, csak küldje vissza nekünk a terméket és mi visszafizetjük Önnek a teljes vételárat.

Hatása, hatásmechanizmusa

A készítményt injekciózható formában bejuttatni a szervezetbe. Hatását úgy fejti ki, hogy megnöveli az IGF-1 hormon szintjét az izomszövetekben. Megnöveli a nitrogén-visszatartást és a fehérjeszintézist, valamint a vörösvértest-termelést is.

Ez mellett segíti a zsírégetést is. Megfelelő étkezés és edzés mellett rendkívül nagy eredmények érhetők el vele.

Kellemes látványú izomzat érhető el vele.

Használata, adagolása

Trenanthate 200 rendelés esetén után kérjük mindenképpen tartsa be a használatára vonatkozó előírásokat a mellékhatások elkerülése érdekében.

A dobozban 10 db 1ml-es ampullát kap kézhez, melyekben egyenként 200 mg hatóanyag található. A gyógyszert ne hűtse le, de használat előtt szobahőmérsékletűre kell melegíteni.

Az injekciót a far vagy combizomba kell befecskendezni. Vénába nem adható be.

Hetente 300-500 mg-os adaggal már nagyon látványos eredmény érhető el. A heti 400 mg a leggyakrabban használt adag. Maximum 600 mg adható be hetenként.

Folyamatosan 8 hétig javasolt használni, de 12 hetes időtartamot semmiképpen ne lépje túl.

Kombinálható a használata más izomépítő szteroidokkal is. Víz visszatartás nem jellemző rá.

A készítmény hosszú távon elnyomja a természetes tesztoszteron termelést, ezért a kúra befejezése után PCT helyreállítás válhat indokolttá.

Az alkalmazásával egy időben ne fogyasszon alkoholt és ne szedjen drogokat sem.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Ha készítményt az előírásoknak megfelelően használja akkor nem valószínű a mellékhatás kialakulása. A mellékhatások megjelenését elősegíti ha túl nagy adagban használja a készítményt, ezért semmiképpen ne adagolja túl azt. Mellékhatásként tapasztalhat:

  • pattanásos bőrt
  • hajhullást
  • szapora szívverést
  • álmatlanságot
  • libidó csökkenést.

Ezek a tünetek legtöbbször csak enyhe kellemetlenséget okoznak. Ha bármilyen mellékhatás alakulna ki keresse fel haladéktalanul kezelőorvosát.

Kérjük, hogy a készítményt a gyermekek elől gondosan zárja el.

Trenanthate 200 rendelés

Trenanthate 200 vásárlás webáruházunkban egyszerű, ahol sem bankszámla adatot nem kell megadnia, de sem regisztrálnia sem kell.

Ha leadja Trenanthate 200 rendelés mellett dönt, a csomagot akár 1-2 munkanapon belül meg is kaphatja. A szállítás során végig számíthat diszkréciónkra, a csomagolás, és a címzés sem tartalmaz semmit arra vonatkozóan mit rejt a csomag. A tartalmát még kitapogatni sem lehet.

A szállítást kérheti házhoz szállítással, vagy csomagpontra, vagy csomag automatába is. A vételárat a csomag átvételekor, utánvéttel tudja kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

Minden részletes információt megtalálhat a szállítással kapcsolatban IDE kattintva.

Ha bármilyen további információra lenne még szüksége keresse Ügyfélszolgálatunkon kollégáinkat, akik mindenben állnak az Ön rendelkezésére.