Webshop / Omega Meds - Hexabol

Omega Meds - Hexabol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

20,200 Ft

Leírás

Hexabol általános leírás

Erő és látványos izomtömeg növelésre alkalmazott Parabol eladó webshopunkban, mely Trenbolone Hexahyrobenzylcarbonate hatóanyagtartalommal rendelkezik. Vízvisszatartása nincs megfelelő használat esetén, így nem kell attól tartania, hogy a felépített izomzat összeesne. Kiváló választás lehet erőemelőknek, sportolóknak.

A csomag 10 ampullát tartalmaz, mely mindegyike 76 mg hatóanyagot foglal magában.

VIGYÁZZON! Az interneten rengeteg helyről vásárolhat Parabol terméket, azonban ezek nagy része olcsó hamisítvány. Ezek a készítmények nem kerültek bevizsgálásra, nem estek alá éveken át tartó teszteléseknek, mint az eredeti, így nem biztos hatással rendelkeznek, a szervezetre károsak lehetnek. Amennyiben nem szeretne átverés áldozata lenni, mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, ugyanis ha nem teszi, biztosak vagyunk abban, hogy a csalók tesztalanya lesz. Ilyen webshopok nem adnak pénzvisszafizetési garanciát termékeikre, velünk ellentétben. Szánjon rá 1-2 percet életéből, elhiheti, hogy megéri.

Hexabol hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate eladó, melynek hatásáról és hatásmechanizmusáról alább olvashat.

Aktivitási ideje a többi Trenbolone észterhez hasonlóan 8 nap, így ennél is rendkívül fontos a megfelelő, folyamatos adagolás.

Parabol vásárlás esetén nem kell attól tartania, hogy a felépített izmok összeesnének, ugyanis megfelelő használat mellett nem okoz vízvisszatartást, így rendkívül minőségi izomzat felépítésére alkalmas. Amennyiben szeretné, hogy még minőségibb legyen, 3-4 hetes stanozolol kúra levezetésként tökéletes lehet erre a célra.

Hexabol használata

Webshopunkban olcsó és eredeti Trenbolone eladó, kiváló minőségeben. Ennek okán csak néhány használati szabályt kell betartania annak érdekében, hogy jó eredményeket érhessen el, valamint ne alakulhassanak ki erősebb mellékhatások.

A készítményt izomba fecskendezni 2 napos rendszerességgel ajánlott, kezdetben 25 mg-os adagokkal. Semmiképpen se lépje túl a napi 76 milligrammos határt, ugyanis nem fog gyorsabb növekedést tapasztalni, csak erős mellékhatásokat és magasabb vízvisszatartást, melynek okán ,,puha” izmok fognak kialakulni Önnél.

Amennyiben óriási izomtömeget építene fel, kombinálja a kúrát Danabol tablettával, vagy Tesztoszteron Enantát készítményünkkel.

Az utolsó injekció után 9 nappal ajánlott HCG hormon helyreállító alkalmazása. Ennek hatására fog visszaállni a herék tesztoszteron termelése a normál állapotba, amennyiben az a kúra alatt felborult. Összesen 3 injekciót kell beadnia magának, melyből az elsőt 9 nappal, a második 14 nappal, majd a harmadikat 19 nappal az utolsó Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate injekció után.

Hexabol mellékhatások

Olcsó Parabol vásárlás esetén nem kell tartania az erősebb mellékhatásoktól, azonban sokkal anabolikusabb mint a valamilyen tesztoszteron észtert tartalmazó készítmények, így a mellékhatások is erősödhetnek nem megfelelő alkalmazás esetén.

Amennyiben minimálisra csökkentené a nem várt tünetek kialakulásának esélyét, úgy mindenképpen részletesen tájékozódjon a megfelelő használatról, valamint a kúra időtartama alatt lehetőleg kerülje az alkoholt. Ebben az esetben is kialakulhatnak enyhe és gyors lefolyású mellékhatások. Amennyiben az alábbiaktól erősebbeket tapasztalna, vagy nem érezné, hogy szűnnének, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

  • zsíros bőr
  • fejfájás
  • aknék kialakulása
  • enyhe hajhullás

 

Olcsó Hexabol rendelés

Parabol rendelés esetén egy biztosan eredeti és kiváló minőségű készítményt kap, melyet közvetlenül a gyártótól szerzünk be, így ezért találhat nálunk olcsóbb árakat. A nálunk olcsóbban árusító webshopok hamisítványokat próbálnak rásózni az emberekre, eredetiként feltüntetve, így mindenképpen kétszer gondolja át, hogy honnan vásárol. Nem lőhet mellé, amennyiben olyan cégtől vásárol, mint mi, akik visszafizetik a vételárat, amennyiben elégedetlen lenne valamivel.

Nem biztos benne, hogy tőlünk rendelne? Írjon nekünk egy üzenetet, kérjen visszahívást, vagy telefonáljon munkatársainknak, ahol elmondják Önnek, hogy tőlünk biztos lehet abban, hogy eredeti készítményt kap. Amennyiben további kérdése merülne fel, nyugodtan keresse fel kollegáinkat, a lehető legnagyobb hozzáértéssel válaszolnak Önnek.

Azonnal szeretné a terméket? Megvan rá a lehetősége, ugyanis 1 munkanap a várható szállítási idő. Átvételi lehetőségeink közül széleskörűen válogathat, részletesebben erről és további szállítási információkról ebből a rövid összefoglalóból olvashat.