Webshop / Vedi Pharma - Deca

Vedi Pharma - Deca

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

19,000 Ft

Leírás

Deca általános leírás

A Vedi-Pharma által gyártott Nandrolone decanoate hatóanyagú Deca márkanevű termék egy olyan készítmény, amely rendkívül népszerű a sportolók körében, ugyanis jó minőségű izomtömeg gyarapodást eredményezhet megfelelő használat mellett. Régebben Deca Durabolin márka néven vált világhírűvé.

Nincsenek erős androgén hatásai, így nem kell tartania a mellékhatásoktól sem. Ha szeretne a minőségi izomtömeg mellé nagy izomszövetet építeni, úgy érdemes tesztoszteronnal kombinálnia.

Deca rendelés esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely 250 milligramm Nandrolone decanoate hatóanyagot tartalmaz milliliterenként. A doboz 10 darab 1ml-es ampullát fog tartalmazni.

VIGYÁZZON! A készítmény rendkívül népszerű, így sajnos a hamisítványok sem ritkák az interneten. Ezek a készítmények nem tartalmazzák a megfelelő mennyiségű hatóanyagot, sokkal olcsóbban készítik el őket, ezért az ígért hatást nem fogják tudni kifejteni. Ez a jobbik eset, viszont előfordulhat hogy nem várt mellékhatások jelentkezhetnek, valamint hogy tartós károsodást okozhat a szervezetben. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy csak eredeti terméket vásároljon. Cégünk garantálja a minőségét és eredetét a terméknek, ezért pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá. Továbbá készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy mire figyeljen Nandrolone vásárlás esetén. Enélkül az 1-2 perc alatt végig olvasható tájékoztató nélkül biztosak vagyunk benne, hogy átverés áldozata lesz. Ne legyen a csalók kísérleti alanya, kattintson ide.

Rendeljen most webshopunkból eladó Deca készítményt, ugyanis a kora délutánig leadott rendeléseket Budapestre még aznap kézbesítjük, míg vidékre 1 napon belül átveheti a csomagot a futártól.

 

Deca terápiás javaslat

Webshopunkban Nandrolone decanoate eladó, amely akár terápiára is tökéletes lehet azok számára, akik izomsorvadásban szenvednek.

Ebben az esetben a kúra 2 hónapos, heti 2x50mg alkalmazása ajánlott. Amennyiben teljesítményt fokozna, nagyobb dózisra van szükség.

Nandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Deca vásárlás előtt mindenképpen olvassa el a Nandrolone decanoate hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A készítmény viszonylag hosszan, körülbelül 15 napig aktív a szervezetbe. Az első injekciót követően kb. 5-6 nap múlva jelenik meg hatása a használójánál, tehát egy lassú, de folyamatos hatóanyag leadást tesz lehetővé, ezzel állandó értéken tartva a hormonszintet.

A bevitt mennyiségtől függően vízvisszatartása nem túl magas.

Deca használata

Deca rendelés leadásán gondolkodik? Előtte mindenképpen olvassa el a használatáról szóló tájékoztatónkat, hogy ne érhessék kellemetlen mellékhatások, valamint hogy a vízvisszatartás se legyen magas.

Farizomba ajánlott fecskendezni, ugyanis ez egyenletesebb vérszintet nyújt, mint a deltába adott injekció.

A heti ajánlott adag 2-3 ampulla (500-750 mg), maximum 4 ampulla (1000 mg). Ettől többet nem érdemes használni, amennyiben gyorsabb izomtömeg növekedésre vágyik, használjon mellé más androgén hatású szteroidot.

Androgén hatásai mérsékeltek, így ajánlott lehet mellé valamilyen androgén tartalmú szteroidot használni, mint a Testosterone Enanthate, Danabol, Oxymetholone, Sustanon 250.

A herék tesztoszteron termelésére kifejtett hatása miatt mindenképpen ajánlott egy HCG hormon visszaállító kúra elkezdése az utolsó Deca injekciót követő 2 héttel. Ez 3 adagból áll, melyet 5 napos kihagyásokkal szükséges beadnia magának.

Amennyiben használ más androgén hatású szteroidot a kúra alatt (pl. testosterone, methandienone, oxymetholone), úgy ajánlott lehet proviront is alkalmazni a kúra teljes időtartama alatt, hogy a női mellhez hasonló szövet növekedést kizárjuk a szteroid kúra alatt.

 

Deca mellékhatások

Webshopunkban Nandrolone eladó, melynek androgén hatásai mérsékeltek, így megfelelő adagolás esetén nem kell félnie a nem várt mellékhatásoktól. Néhány tünet sajnos előfordulhat ritkán, azonban ezek mindig gyors lefolyásúak és enyhék.

A használók beszámoltak olajos bőr kialakulásáról, fokozott szőrnövekedésről, pattanásokról. Nők esetében férfiasodás lépett fel néhány esetben.

Amennyiben túladagolta a készítményt, vagy egyéb súlyos tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát mielőbb.

Deca rendelés

Olcsó Deca rendelés leadásán gondolkodik? A legjobb helyen jár a legjobbkor. Cégünk rengeteg akciót kínál Önnek, garantáltan eredeti készítményekre. Amennyiben többet rendel, mennyiségi kedvezményt is kap, így alacsonyabb lesz az egységár. Ezen kívül, 20.000Ft rendelési összeg felett ingyenes szállítást is biztosítunk.

Adja le rendelését webshopunkon keresztül, vagy telefonon. Nem kell semmilyen regisztrációval bajlódnia, sőt bankkártya adatait se kell megadja, ugyanis csak utánvétes fizetést biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy nem kell előre fizetnie, csak átvételkor futárnál, vagy a csomagautomatánál kifizetnie a csomagot, így nem kell attól aggódnia, hogy nem érkezik meg a rendelése.

Webshopunkban olcsó Nandrolone eladó, melyet amennyiben most megrendel, akár már holnap elkezdheti használni. Ez úgy lehetséges, hogy a kora délutánig leadott rendeléseket 1 napon belül kézbesítjük. További információkat az átvételről és szállításról ide kattintva olvashat.

Cégünk több mint 16.000 visszatérő elégedett ügyféllel rendelkezik, így biztosak vagyunk benne, hogy szolgáltatásunkkal elégedett lesz. Ügyfélszolgálatunk minden kérdésben áll rendelkezésére, így bármilyen problémája merült fel, vagy valamire nem talált választ, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot.

Vásároljon most, ugyanis készítményeinkre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így garantálva a 100%-os elégedettséget. Legyen Ön néhány hónap alatt a legizmosabb a konditeremben.