Webshop / Kenwoo – Nandrolone Decaonate

Kenwoo – Nandrolone Decaonate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,700 Ft

Leírás

Nandrolone Decaonate általános leírás

Webshopunkban olcsó Kenwoo által gyártott Nandrolone Decaonate eladó, melynek segítségével jó minőségű izomtömeg építhető fel. Megfelelő használat esetén nem kell a mellékhatásoktól sem tartania, ugyanis mérsékeltek androgén hatásai. Rendkívül jól kombinálható más tömegnövelő szteroiddal amennyiben nagy izomtömeget szeretne felépíteni.

Nandrolone Decaonate vásárlás esetén Ön a csomagban egy 400mg/ml hatóanyag tartalmú készítményt kap 10×1 milliliteres üveg kiszerelésben.

VIGYÁZAT! Rengeteg hamisítvány van a piacon a termék népszerűségére való tekintettel, így mindenképpen át kell gondolnia, hogy pontosan hol adja le a rendelését. A webshopokban rengeteg kecsegtető árú készítményt találhat, melyek csak külsőleg egyeznek meg az eredetivel, azonban rendkívül veszélyesek lehetnek. Tartós károsodást okozhatnak a szervezetben, vagy jobb esetben csak nem várt mellékhatásokat. Cégünk elítéli ezeket a csaló áruházakat, így készítettünk Önnek egy összefoglalót arról, hogy mire figyeljen amikor az interneten vásárol. Ide kattintva elérheti ezt az 1-2 perc alatt végigolvasható tájékoztatót, melynek köszönhetően olyan ismeretekre tehet szert, melyek nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Cégünk a termékekre pénzvisszafizetési garanciát vállal, így Nandrolone Decaonate rendelés leadása esetén amennyiben nem lenne elégedett készítményünkkel, visszafizetjük a teljes vételárat.

 

Nandrolone Decaonate terápiás javaslat

Egy 2 hónapos kúrában alkalmazva heti 2×50 mg befecskendezésével rendkívül jótékony hatással lehet a szervezetre azoknak, akik izomsorvadásban szenvednek.

Nandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Nandrolone Decaonate vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely körülbelül 15 napig mutat aktivitást a szervezetben. Az első injekciót követően 5-6 nappal már működésbe lép, tehát egy lassú de folyamatost hatást várhat.

Vízvisszatartása bevitt mennyiségtől függően nem túl magas.

 

Nandrolone Decaonate használata

Webshopunkban Nandrolone Decaonate eladó, melynek használatáról mindenképpen tájékozódjon mielőtt megrendeli a terméket. A megfelelő alkalmazás rendkívül fontos a jó eredmény elérése érdekében.

A heti ajánlott adag 1-2 ml (400-800 mg), mindenképpen figyeljen arra, hogy a maximális 1000 mg-os mennyiségnél ne vigyen be többet a szervezetébe hetente. Ez csak magasabb vízvisszatartáshoz és nem várt mellékhatásokhoz vezethet, nem fog gyorsabban növekedni. Amennyiben nagyobb izomtömeget szeretne felépíteni, használjon mellé egyéb tömegnövelő szteroidot.

A herék tesztoszteron termelésének visszaállítása érdekében ajánlott az utolsó injekciót követő 2 héttel elkezdeni egy HCG hormon visszaállító kúrát. Ez 3 injekcióból áll, melyet 5 napos kihagyásokkal kell beadnia magának. Ennek köszönhetően 40-50 éves kor felett is visszaáll a tesztoszteron termelés a normális állapotba.

Proviront ajánlott lehet alkalmazni amennyiben haseznál más androgén hatású szteroidot a kúra alatt.

Nandrolone Decaonate mellékhatások

Olcsó Nandrolone Decaonate vásárlás esetén nem kell félnie kellemetlen mellékhatásoktól, ugyanis androgén hatásai mérsékeltek, így csak ritkán alakulnak ki enyhe nem várt tünetek.

Sajnos nem 100%-osan megelőzhető ez, így néhány esetben kialakulhatnak az alábbiak: olajos bőr, fokozott szőrnövekedés, pattanások.

Túladagolás esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát!

Nandrolone Decaonate rendelés

Itt a legmegfelelőbb alkalom a vásárlásra! Rengeteg akciót biztosítunk Önnek, mint például a 20.000 Ft feletti ingyenes szállítás, vagy a mennyiségi kedvezmény, melynek köszönhetően amennyiben többet rendel, jóval alacsonyabb egységárat fog kapni. Fizetni csak utánvéttel tud.

Minden készítményünkre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így ha nem lenne elégedett, vagy bármilyen problémája merülne fel, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és visszafizetjük Önnek a rendelés teljes összegét.

Mire vár még? Egyedülállóan gyorsan, akár már másnapra kiszállítjuk a kora délutánig leadott rendeléseket. Amennyiben további információkat olvasna az átvételről és szállításról kattintson ide.