Webshop / Vedi Pharma – Anavar

Vedi Pharma – Anavar

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2300
20 szem 4400
30 szem 6200
40 szem 7800
50 szem 9200
100 szem 20200

2,300 Ft20,200 Ft

Leírás

Anavar általános leírás

Anavar vásárlás esetén a csomagban 100 darab 10 mg hatóanyagtartalmú tablettát fog találni, mely rendkívül közkedvelt a sportolók körében, ugyanis vízvisszatartás nélkül biztosít gyors izomtömeg és erő növekedési potenciált.

Internetről rendelne? Mielőtt megtenné, mindenképpen kattintson ide és olvassa el arról szóló tájékoztatónkat, hogy miként tudja elkerülni az átveréseket. Amennyiben beüti a keresőbe, hogy Anavar eladó, úgy biztosak vagyunk abban, hogy több száz, vagy ezer találatot fog kapni. Ezek nagyrésze sajnos nem megfelelő összetételű terméket forgalmaz, tehát hamisítványokat. Nem fogja észrevenni a különbséget átvétel után, így csak a webshopokat tudja kiszűrni. Amennyiben nem kattint az előző linkre, úgy egészen biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Webshopunkban olcsó és eredeti Anavar eladó, melyet amennyiben tőlünk vásárol meg, garantáljuk, hogy nem fog csalódni. Ha bármilyen problémája felmerül a termékkel, csak felveszi velünk a kapcsolatot és visszatérítjük a rendelés teljes összegét.

Anavar hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Oxandrolone vásárlás esetén megrendelés előtt alább olvashat a hatásáról és hatásmechanizmusáról.

Bevétel után 3-4 hét alatt ürül ki teljesen a szervezetből, azonban hatását 8-12 órán keresztül fejti ki aktívan. Fontos a folyamatos napi adagolás emiatt.

Nincs vízvisszatartó hatása amennyiben megfelelően alkalmazza Anavar készítményünket, így rendkívül minőségi izomzat felépítésére alkalmas. Csekély androgén hatással rendelkezik.

Anavar használata

Olcsó Oxandrolone rendelés előtt olvasson használatáról szóló tájékoztatónkból, hogy biztosan megfelelően tudja alkalmazni készítményünket. Amennyiben betartja javallatainkat, nem kell félnie a nem várt mellékhatásoktól sem.

Amennyiben gyorsan szeretne, látványos izomtömeget felépíteni, kombinálhatja más webshopunkban is eladó szteroiddal.

Az ajánlott adag nőknek naponta 1-2 tabletta. Férfiak fokozatosan növeljék a napi dózist attól függően, hogy milyen hatással van a szervezetre. Kezdésként 1-3 tabletta napi szájon át történő bevétele ajánlott, majd ez növelhető 4-10 tablettára is.

A bevétel étkezés közben történjen, pohár vízzel lenyelve.

Anavar mellékhatások

Eredeti Oxandrolone rendelés esetén nem kell a kellemetlen mellékhatásoktól aggódnia, ugyanis a nem várt tünetek általában csak akkor jelentkeznek, ha túladagolja a készítményt.

Megfelelő alkalmazás mellett az alábbiak léphetnek fel:

  • hányinger
  • fejfájás
  • ingerlékenység

Minimalizálja az esélyét a mellékhatások kialakulásának amennyiben nem fogyaszt alkoholt a használat alatt. Súlyos tünetek tapasztalása esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát!

 

Olcsó Anavar rendelés

Ne habozzon, adjon le most Anavar rendelést, hogy minél előbb elkezdhesse a használatot. Ahogy eddig is olvashatta a használat teljes mértékben veszélytelen, nem kell aggódnia a kellemetlen mellékhatásoktól. Amennyiben eredeti készítményt vásárol, úgy nem lőhet mellé. Webshopunk csak és kizárólag minőségi termékeket forgalmaz, 100%-os pénzvisszafizetési garanciával.

Szállítás és átvétel menüpontunkban, vagy ide kattintva olvashat részletesen arról, hogy miként tudja kézbe venni a terméket. A kézbesítés minden esetben rendkívül gyorsan történik, ugyanis a rendelést követő munkanapon már kivisszük a csomagot.

Nem biztos a rendelésében? Vásároljon most, ugyanis 20.000 Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk, valamint amennyiben több darabot rendel, úgy mennyiségi kedvezményünk is érvényes lesz.

További kérdése maradt? Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Ügyfélszolgálat