Webshop / Vedi Pharma – Anadrol

Vedi Pharma – Anadrol

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5500
30 szem 7900
40 szem 10100
50 szem 11500
100 szem 20200

2,900 Ft20,200 Ft

Leírás

Anadrol általános leírás

Webshopunkban olcsó és eredeti Anadrol eladó, mely Oxymetholon hatóanyagának köszönhetően az egyik legismertebb tablettás formájú készítmény a tömegnövelő szteroidok közül.

Megfelelő használata kifejezetten fontos az erős mellékhatások elkerülése érdekében, valamint a magasabb vízvisszatartás elkerülése miatt. A kúra alatt anti-ösztrogént kell alkalmazni, valamint levezetésként HCG hormon helyreállítást, melyről részletesen a használatáról szóló blokkban olvashat.

Olcsó Anadrol vásárlás esetén a csomagban egy 100 tablettát tartalmazó dobozt fog kapni, melyből 25 mg hatóanyagot tartalmaz minden tabletta.

Vigyázzon, mielőtt Anadrol rendelés mellett dönt, mindenképpen olvasson arról, hogy hogyan tudja elkerülni a csaló webshopokat. Ezek az online ,,áruházak” hamis termékeket küldenek ki az eredeti helyett, ezzel profitot szerezve vásárlóikból. Cégünk ezt elítéli, ugyanis aki utángyártott készítményt használ a kúra során, erős mellékhatásokat tapasztalhat. Amennyiben nem szeretne átverés áldozata lenni, kattintson ide, és olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

 

Anadrol hatása, hatásmechanizmusa

A szervezetben 16 órán keresztül mutat aktivitást, mely miatt érdemes napi több adagra lebontva adagolni. Minimális májkárosító hatása van, így egy 8 hetes kúrát követően néhány hét szünet fontos. Gyógyszertárban könnyen beszerezhet májvédőt, mely alkalmazása a kúra alatt ajánlott.

Megfelelő használat mellett is erős vízvisszatartással rendelkezik, így 3-4 héttel érdemes stanozolol kúrával kitolni az Anadrol használatát, hogy azok az izomrostok, melyek gyorsan megjelentek a kúra alatt, minőségivé alakuljanak és ne tapasztaljon látványos izom összeesést amennyiben abbahagyja a használatot.

 

Anadrol használata

Olcsó Oxymetholone eladó webshopunkban, mely megfelelő alkalmazása rendkívül fontos a legjobb hatás elérése érdekében.

A használat férfiaknak javasolt csak, a bevétel evés közben történjen. Az adagok folyamatos növelésével érdemes elérni a napi maximumot, mely 3×1 tabletta, azonban eleinte csak napi fél tablettát alkalmazzon. Amennyiben nem tapasztal különösebb mellékhatásokat, csak akkor emeljen a dózison.

HCG hormonhelyreállító kúra ajánlott 2 nappal az utolsó Anadrol tabletta után, a herék tesztoszteron termelésének visszaállítása érdekében. Ebben az esetben 5 naponta kell beadnia magának összesen 3 injekciót.

A kúra időtartama alatt anti-ösztrogén alkalmazása ajánlott, napi 2×1 db Zitazonium készítménnyel.

 

Anadrol terápiás javaslat

Olcsó Oxymetholone rendelés esetén a készítményt alkalmazhatja terápiás kezelésre is, amennyiben HIV beteg, csontritkulásban, vérszegénységben szenved.

Ennek keretein belül 4 hetes kúrában napi fél tabletta bevétele ajánlott.

 

Anadrol mellékhatások

Olcsó Oxymetholone vásárlás esetén amennyiben betartja használati javallatainkat nem kell tartania az erősebb tünetektől.

Alkalmazás során előfordult már:

  • hasmenés
  • aknék
  • koleszterinszint növekedés
  • alvászavar

Allergiás reakció léphetett fel Önnél amennyiben nem múlnak a tünetek, vagy erősebb mellékhatásokat tapasztal. Ebben az esetben mindenképpen keresse fel mielőbb kezelőorvosát.

 

Olcsó Anadrol rendelés

Adjon le rendelést webshopunkon keresztül, vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon. Minden esetben csak utánvéttel tud fizetni, valamint pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rendeléseinkre, így biztos lehet abban, hogy nem lesz átverés áldozata. Cégünk csak és kizárólag eredeti termékeket forgalmaz.

Átvételi módjaink között széleskörűen válogathat a fizetés oldalon. Kérheti csomagpontra, házhozszállítással, vagy akár személyes átvétellel is a csomagot. További átvételi és szállítási információkat itt olvashat. A kézbesítés rendkívül gyorsan történik, ugyanis a kora délutánig leadott rendelések szinte azonnal feldolgozásra kerülnek, így a rendeléseket másnapra kézbesítjük.