Webshop / Omega Meds – Testo Rapid

Omega Meds – Testo Rapid

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

14,000 Ft

Leírás

Testo Rapid általános leírás

A tesztoszteron egy férfi hormon, mely legnagyobb részben a herékben képződik. Ennek a szintje befolyásolja az erőt, a férfiasságot és a szexuális vezetést, valamint a test építésében is fontos szerepet játszik. Ebből is következik, hogy amennyiben Ön izomtömegnövelést szeretné elérni a lehető leggyorsabban, a legmegfelelőbb helyen jár, ugyanis webshopunkban Testo Rapid rendelés leadását követő 10 napon belül már érezheti hatását.

Testo Rapid vásárlás esetén Ön egy Omega Meds által gyártott doppingszert kap, 10 ampullával. Az ampullák 1ml-esek, melyekben 100mg hatóanyag található.

VIGYÁZZON! Az interneten elszaporodtak azok a magánszemélyek által üzemeltetett webáruházak, melyek hamisítványokat árusítanak eredetiként feltüntetve. Nálunk Ön csak eredetit kaphat, több, mint 16.000 visszatérő elégedett vásárlóból álló ügyfélkörünk bizonyítja ezt. Szeretnénk Önnek segíteni abban, hogyan kerülje el ezeket a csaló webshopokat, így összeállítottunk Önnek egy rövid összefoglalót, melynek elolvasása nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz és kellemetlen csalódás fogja érni amikor megérkezik a termék.

A kúra alkalmazása 2-4 hónapig ajánlott.

Testo Rapid terápiás javaslat

Testosteron Propionate vásárlás ajánlott azoknál a férfiaknál, akik le vannak gyengülve valamilyen oknál fogva. Ebben az esetben heti 3x25mg szedése ajánlott intramuszkulárisan.

Amennyiben Ön sportoló és nagyobb izomtömeget szeretne felszedni, abban az esetben lényegesen nagyobb dózisra van szüksége.

 

Testo Rapid hatása, hatásmechanizmusa

Testo Rapid rendelés esetén megnyugtatjuk, hogy nem kell félnie kellemetlenségektől, ugyanis minden esetben csak laboratóriumi körülmények között tesztelt szereket küldünk ki Önnek.

A hatás viszonylag gyorsan fellép, így a sportoló akár már 1-2 nap után érzi az edzési energiájának növekedését.

Vízvisszatartása az Enantattal és a Cipionattal szemben lényegesen kevesebb.

 

Testo Rapid használata

Webshopunkban Testo Rapid eladó, melynek használatáról mindenképpen olvassa el javallatainkat.

Testo Rapid rendelés esetén egy kúra lehetőség az hogy, a tesztoszteron propionátot az egész szedési idő alatt használja, amely azt jelenti, hogy két naponta injekcióznia kell magát. A legjobb eredmények ebben az esetben az 50-100mg adagolásával érhetőek el.

Tesztoszteron Propionát vásárlás esetén az ajánlott adagolási idő 2-4 hónap, ettől lehetősége van eltérni. Használat után 3-4. napon HCG hormon visszaállító kúra ajánlott.

Amennyiben másabb fajta kúrára vágyik, vagy nem várná ki hatását a depot-szteroidoknak, alkalmazhat egy másik tesztoszteron észtert is, példaként az Enantatot. Ezt a kúrát úgy tudja a legjobban csinálni, ha két hétig 2 napi rendszerességgel beinjekcióz magának 50mg Tesztoszteron Propionátot, amíg a Tesztoszteron Enantat kifejti a hatását.

Testo Rapid mellékhatások

Webshopunkban olcsó Testoszteron Propionát eladó, mely megfelelő alkalmazás esetén teljesen veszélytelen, elkerülhetőek az androgén mellékhatások.

Női alkalmazás esetén a túladagolás férfiasodáshoz vezethet, valamint a csikló növekedésére, menstruációs zavarokhoz, hang férfiasodásához.

A férfiak prosztatanagyobbodást érzékelhetnek, valamint ingerlékenységet a használat alatt. Néhány esetben vérnyomásnövekedés is megfigyelhető.

Használat esetén ritkán előfordulhatnak hajmentes területek a fejbőrön, pattanások jelenhetnek meg.

 

Testo Rapid rendelés

Webshopunkban Testo Rapidot vásárolhat, melyet akár azonnal kézhez is vehet. Amennyiben kora délutánig megvásárolja a terméket, abban az esetben 1 munkanapon belül kézbesíti futárunk. A csomagot minden esetben 100%-ban diszkréten adjuk fel az Ön számára, nem muszáj közvetlenül a futártól átvennie, akár kérheti csomagautomatába is. További információkat a szállításról és az átvételről ITT olvashat.

Cégünk minden esetben törekszik arra, hogy vásárlóink 100%-ban elégedettek legyenek, így bármilyen problémája, vagy kérdése van vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek. Ezen kívül tájékoztatjuk, hogy amennyiben nálunk vásárol, abban az esetben rendelésére pénzvisszafizetési garancia is él, így biztos lehet abban hogy nem fog csalódni.

Amennyiben igazi izomtömegnövelést szeretne elérni és garantáltan eredeti, jó minőségű terméket kapni, adja le rendelését webshopunkban még ma!