Webshop / Galenika – Testosteron Depo

Galenika – Testosteron Depo

✔️Készleten

Kiszerelés: 5x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

8,900 Ft

Leírás

Tesztoszteron Depo általános leírás

A Tesztoszteron Enantát az egyik legnépszerűbb tesztoszteron észter. Ezzel a készítménnyel egy kúra alatt 15%-os sovány testtömeg gyarapodást lehet elérni. Kiváló választás lehet amennyiben erős izomzatot szeretne kialakítani.

A Galenika gyógyszergyártó cég által készített Tesztoszteron Depo rendelés esetén 5 ampullát fog kapni egy dobozban. Ezek mindegyike 1 ml-es és darabja 250mg hatóanyaggal rendelkezik.

VIGYÁZZON! Ugyanúgy, mint az összes készítménynél ennél is sajnos előfordulnak gyógyszerhamisítók. Azok a webshopok, melyek ilyen utángyártott termékeket árusítanak, kihasználják a vásárlók jóhiszeműségét, és az árakkal csábítják magukhoz a rendelőket. Fontos megemlíteni, hogy semmiképpen sem jó ötlet ilyen helyről rendelni, ugyanis ezekre a termékekre nincsen semmilyen garancia és veszélyesek is lehetnek a szervezetre. Nálunk csak eredeti terméket kaphat, több, mint 20 éve működik cégünk, elégedett vásárlókkal. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, arról, hogy mire figyeljen amikor interneten rendel. Enélkül az 1-2 perc alatt végigolvasható tájékoztató nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Tesztoszteron Depo hatása, hatásmechanizmusa

Tesztoszteron Depo vásárlás előtt olvassa el az arról szóló tájékoztatónkat, hogy milyen hatással lesz Önre a készítmény.

A tesztoszteron enantát rendkívül hosszan a szervezetben marad, ugyanis a használatot követően akár 3 hónapig is kimutatható. Az aktivitási idő átlagosan 8 nap befecskendezést követően.

Vízvisszatartása nem magas, azonban amennyiben túladagolja, erős vízvisszatartó hatása lehet.

 

Tesztoszteron Depo használata

 Webshopunkban olcsó Tesztoszteron Enanthate eladó, mely használatáról mindenképpen tájékozódjon, mielőtt rendelne, hogy ne tapasztaljon kellemetlen mellékhatásokat.

Tesztoszteron Enantát rendelés esetén a szert több fajta kúrában is alkalmazhatja. Mivel ez lassan fejti ki hatását (körülbelül 3 hét), így amennyiben meggyorsítaná a teljesítményfokozó folyamatot, mindenképp ajánlott egy más gyors felszívódású(például Tesztoszteron Propionát) tesztoszteron észtert alkalmazni a használat alatt.

Másik esetben comb-vagy farizomba fecskendezve heti 250-1000mg használata ajánlott. Ebben a mennyiségben jelentős erő és izomtömegnövekedés érhető el. 1g felett már előjöhetnek kellemetlen mellékhatások, így semmiképpen sem ajánlott ettől többet alkalmazni. Hetente 2-3 injekció a legmegfelelőbb adagolás.

A tesztoszteron kellemetlen hatásai miatt a kúra után mindenképpen ajánlott HCG-t, vagy tamoxifent használni. Az utolsó befecskendezést követően 2 héttel mindenképpen ajánlott a hormon visszaállító kúra elkezdése.

Tesztoszteron Depo terápiás javaslat

 Webshopunkban Tesztoszteron Enantát eladó, melyet izomgyengülés, férfi climax esetén is lehet alkalmazni terápiásan. Ebben az esetben 2 heti rendszerességgel ajánlott 250mg-os adagok befecskendezése.

Tesztoszteron Depo mellékhatások

Tesztoszteron Enanthate vásárlás esetén mindenképpen tartsa be a használatáról szóló javallatainkat, hogy ne érhessék kellemetlen mellékhatások.

A készítmény használata során-mint minden gyógyszernél- előfordulhatnak enyhe, gyors lefolyású tünetek.

Nagy mennyiségtől előfordulhatnak szteroid aknék kialakulása a vállon, vagy háton, zsíros bőr, prosztata megnagyobbodás, hajhullás.

Tesztoszteron Depo rendelés

Webshopunkban Tesztoszteron Depo eladó, melyet most rendkívül olcsón megkaphat, ugyanis érvényes rá több akciónk is. Ha többet vásárol, mennyiségi kedvezményt adunk az Ön számára, valamint 20.000Ft felett ingyenes szupergyors szállítást is ajánlunk.

Mikor kapja meg a terméket, ha most megrendelni? Akár már másnap! Amennyiben további információkat olvasna az átvételről és szállításról, kattintson ide.

Termékeink garantáltan eredetiek, és biztos hatással bírnak, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá. Amennyiben további kérdése lenne, vagy nem talált volna meg valamilyen információt, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető leggyorsabban és legnagyobb hozzáértéssel megoldják problémáját.