Webshop / British Dragon – Androlic

British Dragon – Androlic

✔️Készleten

Szem: Eláadási ár:
10 szem 4500
20 szem 7000
30 szem 10000
40 szem 12000
50 szem 15000
100 szem 26400

4,500 Ft26,400 Ft

Leírás

Androlic általános leírás

Atléták körében rendkívül népszerű szájon át szedhető Oxymetholone hatóanyagot tartalmazó készítményünk, melyet főként a vastagítás időszakában van hasznára az embereknek. Androlic rendelés esetén rendkívül fontos a megfelelő használat, ugyanis magas vízvisszatartása van, valamint androgén hatásai is erősek.

Androlic vásárlás esetén a csomagban 100 tablettát fog találni, melyek darabja 50 mg hatóanyagtartalommal rendelkezik.

A használat alatt érdemes anti-ösztrogén (Zitazonium) alkalmazása, majd a kúra befejeztével HCG hormon helyreállítás elkezdése.

Webshopunkban olcsó és eredeti Oxymetholone eladó, melyre érvényes pénzvisszafizetési garanciánk is. Amennyiben tőlünk vásárol, nem kell attól aggódnia, hogy hamisítványt kapna, ugyanis csak és kizárólag közvetlenül a gyártótól beszerzett termékeket értékesítünk. Sok webshop azonban nyerészkedni szeretne vásárlóikon azzal, hogy az eredetiként feltüntetett termék kiküldése helyett egy olcsó hamisítványt küldenek ki. Ezek a termékek veszélyesek, és amellett hogy az ígért hatást nem fogják nyújtani, erős mellékhatásokat is okozhatnak, melyek akár tartósan is károsíthatják egészségét. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy olvassa el ezt a rövid összefoglalót azzal kapcsolatban, hogy mire figyeljen amikor internetről vásárol. Amennyiben kihagyja, biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Androlic hatása, hatásmechanizmusa

Eredeti Oxymetholone rendelés előtt hatásáról és hatásmechanizmusáról alá bb olvashat részletesen.

16 órán keresztül aktív a szervezetben, így a napi többszöri használat az ajánlott. A készítménynek májkárosító hatása van, így a 8 hetes kúrát követően ajánlott néhány hét pihenés a regeneráció érdekében. A kúra alatt érdemes gyógyszertárban is kapható májvédőt alkalmazni (máriatövis kivonat, Legalon).

Erős virizáló hatása miatt érdemes a kúrát 3-4 héttel kitolni stanozolol, vagy boldenone készítményünk használatával, melyek segítenek a gyorsan felépített izomrostokat minőségi izomszövetté alakítani.

 

 

Androlic terápiás javaslat

Olcsó Androlic vásárlás esetén a készítményt használhatja HIV betegség állapotromlásának megelőzésére, valamint csontritkulás és vérszegénység kezelésére is.

4 héten keresztül napi fél tabletta szájon át történő alkalmazása ajánlott terápiás kúra keretein belül.

Teljesítmény növeléshez jóval magasabb dózis szükséges, melyről részletesen a következő blokkban olvashat.

 

Androlic használata

Olcsó Oxymetholone 50 mg eladó webáruházunkban, mely erős androgén hatással bír, így az adagolási javallatok betartása rendkívül fontos annak érdekében, hogy elkerülhesse az erősebb mellékhatásokat.

A bevétel evés közben történjen egy pohár vízben, két részletben lenyelve. A napi adag folyamatos emelésével érdemes elérni a maximális napi 3×1 tablettát. Ez azt jelenti, hogy napi fél tablettával kezdjen, majd fokozatosan emelje ezt, amennyiben nem érez kellemetlen mellékhatásokat.

A használat nők számára nem ajánlott.

Amennyiben gyorsabb fejlődésre vágyik, semmiképpen se adagolja túl a készítményt, inkább egészítse ki valamilyen más szteroiddal. Ajánlott a tablettás szteroidokat kerülni, a májkárosodás elkerülése érdekében. Figyelmébe ajánljuk Boldenone, vagy Tesztoszteron Enantát készítményünket.

A kúra alatt érdemes naponta 2×1 darab Proviron, vagy Zitazonium alkalmazása, hogy elkerülje a női mellhez hasonló szövetnövekedést.

HCG hormonhelyreállítás ajánlott 2 nappal a kúra után. Ez 3 injekcióból áll, 5 napos rendszerességgel kell beadnia magának őket.

 

Androlic mellékhatások

Amennyiben megfelelően alkalmazza a készítményt, abban az esetben csak ritkán jelentkezhetnek mellékhatások, valamint a súlyos tüneteket biztosan elkerüli.

Előfordulhat hasmenés, alvászavar, aknék kialakulása, vagy koleszterinszint emelkedés is.

Súlyosabb tünetek tapasztalása esetén keresse fel kezelőorvosát!

 

Olcsó Androlic rendelés

Amennyiben online szeretne vásárolni, úgy mindenképpen legyen elővigyázatos, ugyanis könnyen átverés áldozata lehet. Ha tőlünk rendel, úgy nem kell tartania ezektől, mivel csak garantált minőségű termékekkel foglalkozunk, melyek biztosan eredetiek. Pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá.

A kora délutánig leadott rendeléseket 1 munkanapon belül kiszállítjuk. Szállítási és átvételi tájékoztatónkat ide kattintva érheti el.

Amennyiben további kérdése merült volna fel, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.