Webshop / Biosira – Primotex

Biosira – Primotex

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

13,800 Ft

Leírás

Primotex általános leírás

Webshopunkban a Biosira gyógyszergyártó cég által készített Primotex eladó, melyet amennyiben megvásárol és kúrában alkalmaz, rendkívül minőségi izomzat felépítésére lesz alkalmas. Hatását lassan fejti ki, azonban mellékhatásoktól mentes és vízvisszatartása sincsen, így nem kell félnie, hogy a felépített izomtömeg összeesne.

Ajánlott lehet a Primotex vásárlás azoknak a férfiaknak, akik használnak más tömegnövelő szteroidot és kiegészítésnek szeretnének mást is alkalmazni, vagy azoknak akik magas vízvisszatartással rendelkező készítményt használnak és levezetnék a kúrát. Nők körében is rendkívül népszerű ez a termék.

Primotex rendelés esetén a dobozban egy 10 ml-es üvegcsét fog kapni, mely 100 mg/ml Methenolone Enanthate hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZZON A HAMISÍTVÁNYOKKAL! A készítmény 100%-ban biztonságos amennyiben megfelelően használja és eredetit vásárol. A hamisítványok nem várt mellékhatásokat és marandó károsodást okozhatnak szervezetében, így semmiképpen sem éri meg pár ezer forintot spórolni azon, hogy nem megbízható helyről vásárol. Cégünk pénzvisszafizetési garanciát vállal minden termékre, mivel közvetlenül a gyógyszergyártó cégtől szerezzük be a készítményeket. Több, mint 16.000 elégedett vásárlónk arról számolt be, hogy készítményeink biztos hatással bírnak. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogyan tudja kiszűrni a csaló webshopokat, mely elolvasása nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy kattintson ide és szánjon életéből 1-2 percet ezen hasznos információkra.

Primotex hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Primotex eladó, melynek hatása lassan lép fel, azonban hosszú ideig, 14-15 napig mutat aktivitást. Emiatt a kúra legalább 12-20 hétig tart.

Nem kell félnie a jelentős izomtömeg és erő csökkenéstől, ugyanis vízvisszatartása nincsen megfelelő használat esetén.

Nem kell félni a női mellhez hasonló szövetnövekedésről, ugyanis nem alakul át női hormonná, így HCG hormon visszaállítás sem szükséges a kúra után.

Primotex használata

Priomotex vásárlás előtt mindenképpen részletesen tájékozódjon a készítmény megfelelő használatáról, hogy ne alakulhassanak ki nem várt mellékhatások, valamint a legmegfelelőbb eredményt érhesse el.

Comb-, vagy farizomba fecskendezve a heti ajánlott adag nők esetében 50-100 mg, míg férfiaknál 200-600 mg. Ezt a mennyiséget semmiképpen se ajánlott túllépni, ugyanis csak vízvisszatartáshoz, nem várt mellékhatásokhoz és a herék tesztoszteron termelésének felborulásához vezethet.

Amennyiben nagyobb izomzatot szeretne felépíteni, ajánlott lehet kombinálni a kúrát más tömegnövelő szteroiddal.

12 hétnél tovább tartó kúra, vagy túladagolás esetén szükséges csak HCG hormon visszaállító kúrát alkalmazni. Ez 3 injekcióból áll, 5 napos kihagyásokkal. Az elsőt az utolsó szteroidos injekció után 2 héttel kell beadni.

 

Primotex terápiás javaslat

Olcsó Primotex rendelés ajánlott lehet terápiás alkalmazásra is. Műtét után, vagy izomdisztrófiában szenvedők számára rendkívül jótékony hatással lehet.

A terápia 6-8 héten keresztül tart, melyet heti 100 mg-os adagokkal kell alkalmazni.

Primotex mellékhatások

A készítmény használatakor csak ritkán alakulhatnak ki nem várt mellékhatások, azok is enyhék és gyors lefolyásúak. Megfelelő használat minimálisra csökkenti ezek kialakulásának esélyét.

Néhányan beszámoltak már:

  • elmélyülő hang
  • túlzott szőrnevekdés
  • pattanások

Súlyosabb tünetek tapasztalása esetén, vagy amennyiben túladagolta a készítményt, mielőbb keresse fel kezelőorvosát.

Olcsó Primotex rendelés

Primotex rendelés? Webshopunkban gyorsan, regisztráció nélkül megteheti, vagy akár ügyfélszolgálati telefonszámunkon is. Nem kell előre fizetnie, bankkártya adatokat megadnia, ugyanis csak utánvétes fizetés elérhető nálunk.

A leadott rendeléseket 1 munkanapon belül kézbesíti futárunk, amennyiben házhozszállítást kért. A csomagot kérheti akár automatába is. További szállítási és átvételi információkért kattintson ide.

Cégünk minden termékre pénzvisszafizetési garanciát vállal, így nem kell félnie, hogy rossz minőségű készítményt kapna, vagy hogy bármilyen problémája merülne fel, ugyanis azt a lehető leggyorsabban és legdiszkrétebb módon orvosoljuk.