Webshop / Biosira - Decatex

Biosira - Decatex

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,200 Ft

Leírás

Decatex általános leírás

Decatex rendelés esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely rendkívül népszerű a sportolók körében verseny előtt, valamint azoknál akik jó minőségű izomtömeget szeretnének felépíteni, mely nem esik össze a kúra befejezése után. Mellékhatásai mérsékeltek, ugyanis nincsenek erős androgén hatásai. Ha gyorsabb, nagyobb növekedést szeretne elérni, érdemes lehet kombinálni tesztoszteronnal.

Webshopunkban Decatex eladó, melyet amennyiben megrendel, egy 10 ml-es üveget fog kapni kézhez. Ez 300 milligramm/ml Nandrolone Decaonate hatóanyag tartalommal rendelkezik.

VIGYÁZZON! Rengeteg hamisítvány jelent meg a piacon, mivel a készítmény rendkívül népszerű. Ezek a termékek külsőleg teljesen megegyeznek az eredetivel, viszont hatásuk káros lehet az egészségre, valamint nem várt tüneteket is eredményezhetnek, így az ilyen Decatex rendelés semmiképpen sem ajánlott. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, arról, hogy az ilyen csaló webshopokat hogyan tudja megkülönböztetni az olyanoktól, mint mi, ahol kizárólag eredeti terméket kaphat, pénzvisszafizetési garanciával. Enélkül az összefoglaló nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz, így kérjük, hogy szánjon rá 1-2 percet életéből. Ide kattintva tudja elolvasni.

 

Nandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Decatex vásárlás előtt részletesen tájékozódjon a hatásáról és hatásmechanizmusáról szóló tájékoztatónkból.

A szervezeteben 15 napig aktív. Az első injekció után 5-6 nap múlva már érezhető lesz a hatása. Lassú, de folyamatos izomnövelést tesz lehetővé.

Vízvisszatartása megfelelő adagolás esetén nem magas. Ha abbahagyja a kúrát, nem fog jelentős izomtömeg csökkenést tapasztalni.

Decatex használata

Decatex vásárlás előtt olvassa el a használatáról szóló javallatainkat.

Hetente 300-600 mg alkalmazása ajánlott, a maximális adag 1000 mg, melyet semmiképpen se lépjen át, ugyanis csak nem várt mellékhatásokhoz vezethet, valamint magasabb vízvisszatartáshoz.

A készítményt farizomba ajánlott fecskendezni.

Amennyiben gyorsabb növekedésre vágyik, rendkívül jól kombinálható más tömegnövelő szteroidokkal, mint például a Danabol.

Ha használ más androgén hatású szteroidot a kúra alatt, ajánlott lehet proviont is alkalmazni, hogy kizárja a női mellhez hasonló szövet növekedést.

A herék tesztoszteron termelése a kúra alatt felborul, így az utolsó injekciót követően 2 héttel ajánlott a HCG hormon visszaállítás. Ez 3 injekciót foglal magában, melyeket 5 napos szünetekkel kell beadnia magának.

Decatex terápiás javaslat

Webshopunkban Nandrolone Decaonate eladó, mely izomsorvadás esetén rendkívül jó választás lehet a regenerációhoz.

Ez a kúra 2 hónapos, heti 2×50 intramuszkuláris adagolása ajánlott.

 

Decatex mellékhatások

Olcsó Nandrolone vásárlás előtt mindenképpen olvassa el és tartsa be a használati javallatainkat, hogy ne jelenhessenek meg kellemetlen mellékhatások. Néhány esetben előfordulhatnak ilyenkor is, azonban ezek mindig enyhék és gyors lefolyásúak.

Nők számoltak be férfiasodásról, valamint a férfiaknál előfordult olajos bőr, fokozott szőrnövekedés, pattanások.

Túladagolás, vagy egyéb súlyosabb tünetek tapasztalása esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Decatex rendelés

Olcsó Nandrolone vásárlás? Itt az idő leadni a rendelést, ugyanis ha most megrendeli, akár már holnap megérkezhet! Hogyan lehetséges ez? A kora délutánig leadott rendeléseket a következő munkanapon kézbesíti futárunk. Amennyiben további kérdése merült fel a szállítással, vagy átvétellel kapcsolatban, olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Ha most vásárol, rengeteg akcióra is jogosult lehet. Amennyiben többet rendel, mennyiségi kedvezményt adunk, így alacsonyabb lesz az egységár. Ezen kívül még ingyenes szállítást is biztosítunk 20.000 Ft-os kosárérték felett. Mire vár még?

Nem kell félnie, hogy nem érkezik meg a termék, ugyanis csak utánvétes fizetés elérhető webshopunkban, így csak akkor kell kifizetnie a rendelését, amennyiben átveszi a futártól vagy a csomagautomatából. Ha a kapott készítménnyel nem lenne elégedett, élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal, melynek köszönhetően ha visszaküldi a terméket, visszautaljuk a vételárat.

Ne habozzon! Adja le rendelését most, legyen Ön az az ember, aki után visszafordulnak a nők a strandon!