Webshop / Vedi Pharma – Primo

Vedi Pharma – Primo

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,500 Ft

Leírás

Primo általános leírás

Primo rendelés esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely hatását lassan fejti ki, mindazonáltal minőségi izomzatot fog tudni vele kialakítani. Ez azt jelenti, hogy nem fog jelentős izomtömeg csökkenést tapasztalni a kúra befejeztével. HCG kúra sem szükséges miután abbahagyja a használatot.

Legfőképpen a női vásárlóink körében népszerű ez a termék, azonban jó választás lehet azoknak a férfiaknak, akik más tömegnövelő szteroiddal kombinálják. Amennyiben magas vízvisszatartású készítményt használ kúraszerűen, 3-4 hétig ajánlott lehet a Methenolone Enanthate hatóanyagú Primo alkalmazása, hogy kompenzálja az erő és izomtömeg csökkenést.

Webshopunkban olcsó Primo eladó, melyet amennyiben megvásárol, a csomagban egy 10 ampullát tartalmazó dobozt fog kapni. Mindegyik ampulla 1 milliliteres és 100 milligramm Methenolone Enanthate hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZAT! Hamis Primo rendelés rendkívül veszélyes lehet az egészségére. A piacon rengeteg webshopban találhat kecsegtető árú készítményeket, azonban ezek minden esetben csak olcsó utánzatok, melyeket nem tesztelnek laborokban és hatásuk nem igazolt. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy miként tudja elkerülni ezeket a csaló áruházakat. Amennyiben nem szánja rá ezt az 1-2 percet, biztosak vagyunk hogy átverés áldozata lesz. Ide kattintva olvashatja el tájékoztatónkat.

 

Primo hatása, hatásmechanizmusa

Methenolone Enanthate vásárlás előtt a hatásáról és hatásmechanizmusáról szóló tájékoztatónkat mindenképpen olvassa fel.

A hatása a szervezetben viszonylag lassan lép fel, majd 14-15 napig aktív. A lassú hatás okán a kúrát ajánlott legalább 12-20 hétig folytatni.

Vízvisszatartása nincsen, így nem kell félnie, hogy jelentős izomtömeg és erő csökkenést tapasztalna. Nem alakul női nemi hormonná. A legtöbb szteroiddal ellentétben ennél nem szükséges HCG hormon visszaállítás sem.

Primo használata

A készítményt izomba fecskendezve heti 2-4 alkalommal ajánlott használni férfiak esetében. Az ajánlott heti adag nőknél 50-100 mg, férfiaknál 200-600 mg. A maximális adag túllépése nem javasolt, ugyanis nem várt mellékhatások kialakulását eredményezheti. Nagyobb izomzat felépítése érdekében ajánlott lehet más tömegnövelő szteroiddal kombinálni a kúrát.

Megfelelő alkalmazás esetén a herék tesztoszteron termelésére nem lesz hatással. 12 hétnél tovább történő alkalmazás, vagy az ajánlott mennyiség túllépése esetén ajánlott HCG hormon visszaállító kúra az utolsó injekció után 2 héttel.

 

Primo terápiás javaslat

Primo vásárlás ajánlott izomdisztrófiában szenvedők számára, vagy akik műtét utáni gyengeséget szeretnék átvészelni.

A kúra ebben az esetben 100 mg heti adag befecskendezéséből áll, 6-8 héten keresztül.

Primo mellékhatások

Olcsó Primo vásárlás esetén nem kell félnie a nem várt mellékhatásoktól, ugyanis a szteroidokhoz képes jóval kisebb a nem várt tünetek kialakulásának esélye, amennyiben megfelelően használja.

Néhány embernél megfelelő alkalmazás mellett is előfordultak enyhe, gyors lefolyású tünetek, mint az elmélyülő hang, túlzott szőrnövekedés, valamint a pattanások kialakulása.

Amennyiben súlyosabb tüneteket tapasztal, keresse fel kezelőorvosát!

Olcsó Primo rendelés

Vásároljon most webshopunkból és maximum 1 napon belül átveheti a csomagot!  Az ország teljes területére a rendeléseket a vásárlási szándék jelzését követően 1 nappal kézbesítjük. További információkat az átvételről, valamint a szállításról itt olvashat.

Garantáljuk a minőséget és az elégedettséget. Nem kell félnie, hogy nem érkezne meg a termék, ugyanis csak utánvéttel tud fizetni nálunk. Termékeink közvetlenül a gyártótól érkeznek, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Cégünknek nem éri meg hamisítványokat árulni, ugyanis a 20+ éves piaci jelenlét alatt folyamatosan csak az ügyfelek elégedettségét tartottuk szem előtt. Így ezzel is biztosítjuk az Ön számára, hogy csak és kizárólag eredeti terméket vásárolhat tőlünk.

Bármilyen egyéb kérdés, probléma, észrevétel esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Munkatársaink 100% diszkréció mellett dolgoznak.