Webshop / Raw Pharmaceutical - Primbol

Raw Pharmaceutical - Primbol

✔️Készleten

15,000 Ft

Leírás

Primbol 100

Ha nem fontos Önnek, hogy nagyon gyorsan érjen el megfelelő izomzatot, de mindenképpen minőségi izmokra vágyik akkor a legjobb megoldás a Primbol 100 vásárlás.

A készítmény lassú hatású, de minőségi izomzat érhető el vele, mely hosszú távon megmarad. Kombinálható más izomzat építő szteroid készítményekkel is. Különösen ajánlott nőknek is. Ha használatát befejezi akkor sem fog csökkenést tapasztalni az izomzatban és az erőben sem.

Nagyon kedvező ajánlatunk van Önnek. Ha nem lenne elégedett a készítmény hatásával és nem érné el azt amire vágyott akkor élhet pénz visszafizetési garanciánkkal. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem azt nyújtja Önnek a gyógyszer, mint amire számított visszakérheti tőlünk a teljes vételárat. Ennek érdekében vissza kell küldeni részünkre a csomagot és rövid időn belül számlájára érkezik a vételárként kifizetett összeg.

Legyen óvatos a vásárlásnál, hiszen a gyógyszert hamisítják! Nálunk Primbol 100 eladó és biztos lehet abban, hogy eredeti és jó hatóanyagú terméket vásárol. Máshol talán olcsóbban is megkaphatja a terméket, de ott nem biztos, hogy eredeti hatóanyagú készítményt kaphat. Ha nem szeretné, hogy átverjék olvassa el tájékoztatónkat, melynek segítségével könnyedén felismerheti Ön is a kamu üzleteket.

Ne feledje Primbol 100 rendelés nálunk teljesen garantált és biztonságos.

Hatása, hatásmechanizmusa

Primbol 100 rendelés után methenolone enanthate hatóanyagú szert kap kézhez, mely enyhe anabolikus szteroid. Hatását lassan fejti ki, de minőségi izomzat érhető el vele.

Ha nagyobb méretű izomzatra vágyik akkor lehetséges kombinálni más szteroidokkal is. A nők részére kiváló választás a készítmény alkalmazása.

Ha befejezi használatát akkor sem szükséges HCG pótlása a szervezetnek.

A készítmény injekciózható anabolikus szteroid. A szervezetben kb két hétig mutat aktivitást. Egy-egy kúra 12-20 hétig folytatható. Nem jelentkezik víz visszatartás. Nem alakul át női nemi hormonná sem.

Használata, adagolása

Primbol 100 vásárlás során a dobozban 10 db 1 ml kiszerelésű injekciózható ampullát kap. Az anyagot injekciót tűvel kell felszívni és azt a far-, vagy a comb izomba beadni.

Heti adagja:

  • férfiaknak heti 200-600 mg
  • nőknek 50-100 mg

Nem szabad ettől többet használni, mert az mellékhatások kialakulásával járhat. Ha nagyobb eredményre vágyik keverje más szteroiddal.

Ne alkalmazza folyamatosan nagyon sokáig. Ha 12 hétnél tovább használja  egy-egy kúra során akkor szükségessé válhat HCG helyreállító kúra is.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Ha az előírások szerint adagolja és nem lépi túl a heti adagot, illetve nem használja tovább az előírt időszaknál akkor nem valószínű bármilyen mellékhatás kialakulása. Ha mégis jelentkezik bármilyen kellemetlenség akkor tapasztalhat:

  • túlzott szőrnövekedést
  • pattanásos bőrt
  • elmélyülő hangot

Mindezek csak enyhe tünetekkel jelentkezhetnek. Ha bármilyen súlyosabb kellemetlenséget tapasztalna akkor mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Kiskorúak, valamint szoptatós anyák semmiképpen ne használják a terméket.

Primbol 100 rendelés

Primbol 100 eladó webáruházunkban, gyorsan le tudja adni rendelését. Nem szükséges hozzá regisztráció, nem kell előre elutalni a vételárat. A terméket 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek teljes diszkréciónk mellett.

A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy csomag pontra, vagy akár csomag automatában is. Sem a csomagolás sem a címzés nem fog árulkodó lenne a csomag tartalmáról. Azt még tapogatással sem lehet megállapítani.

Ha legalább 30.000 Ft-ot értékben vásárol egyszerre webáruházunkban akkor ingyenesen fogjuk kiszállítani Önnek a terméket.

A dobozt száraz hűvös helyen tárolja, ne tegye ki tűző napfénynek.

A kiszállításával kapcsolatban valamennyi részletet megtudhat ide kattintva.

És ha még további kérdései merülnének fel keresse fel kollégáinkat Ügyfélszolgálatunkon akik mindenben segíteni fognak Önnek.

Önnek nincs más dolga csak megrendelni a terméket és szép lassan olyan izomzatot ér el, mint amelyre mindig is vágyott.