Webshop / Kenwoo – Methenolone Enanthate

Kenwoo – Methenolone Enanthate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10×1 ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

21,600 Ft

Leírás

Methenolone Enanthate általános leírás

Olcsó Methenolone Enanthate vásárlás lehetővé teszi Önnek azt, hogy minőségi izomzatot építsen fel, azonban a hatását viszonylag lassan fejti ki. Nem szükséges HCG helyreállító kúra sem megfelelő használat esetén, valamint vízvisszatartása sincs, így rendkívül kedvelt azon férfiak körében, akik, magas vízvisszatartású kúrát folytatnak és levezetnék azt, a gyorsan felépített izomrostokat átalakítanák minőségi izomzattá. A készítmény az egyik legnépszerűbb termék a nők körében.

Webshopunkban olcsó Methenolone Enanthate eladó, melyet amennyiben megvásárol, a csomagban egy 10×1 ml-es üvegcsét fog kapni, 150 mg/ml hatóanyag tartalommal.

VIGYÁZZON A HAMIS TERMÉKEKKEL! A termék népszerűségére való tekintettel a piacon rendkívül elszaporodtak az utángyártott készítmények. Methenolone Enanthate rendelés esetén tájékozódjon ebből a rövid összefoglalóból, hogy hogyan tudja elkerülni ezeket a csalókat.

Miért fontos ez?

Ezek a készítmények rendkívül veszélyesek lehetnek az egészségre, maradandó károsodást okozhatnak. Az ilyen termékek nem bevizsgáltak, nem tudják nyújtani az ígért hatást. Cégünk csak közvetlenül a gyártótól szerzi be termékeit, így biztos lehet abban, hogy eredetit kap. Ha ez nem lenne elég, pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá.

 

Methenolone Enanthate terápiás javaslat

Felnőttek 6-8 héten keresztül heti 100 mg injekciózásával rendkívül jó hatásokat érhetnek el, izomdisztrófia esetén.

Methenolone Enanthate hatása, hatásmechanizmusa

Methenolone Enanthate rendelés leadása előtt a hatásáról szóló tájékoztatónkat mindenképpen részletesen olvassa át.

Vízvisszatartása nincs, így nem fog izomtömeg és erő csökkenést tapasztalni amennyiben abbahagyja a kúrát. Nem alakul át női nemi hormonná, így női mellhez hasonló szövetnövekedés sem fog kialakulni. HCG hormon visszaállítás sem szükséges a kúra után.

Hatását lassan fejti ki, majd 14-15 napig mutat aktivitást.

A kúra ezek miatt is minimum 12-20 hétig tart.

Methenolone Enanthate használata

Methenolone Enanthate vásárlás előtt tájékozódjon részletesen a használatáról szóló javallatainkból.

Comb-, vagy farizomba kell fecskendezni a készítményt.

Az ajánlott adagok hetente:

Nőknél: 50-100 mg

Férfiaknál: 200-600 mg

Ezt a mennyiséget nem érdemes túllépni, ugyanis csak nem várt mellékhatásokat okozhat. Nagyobb izomtömeg felépítése érdekében egészítse ki a kúrát más tömegnövelő szteroiddal.

Amennyiben betartja javallatainkat, valamint nem alkalmazza 12 hétnél tovább, nem szükséges HCG hormon visszaállítás. Amennyiben túladagolta a terméket, vagy túl sokáig alkalmazta, úgy 2 héttel az utolsó injekciót követően ajánlott lehet egy HCG kúra elkezdése.

Methenolone Enanthate mellékhatások

Webshopunkban olcsó Methenolone Enanthate eladó, mely a többi szteroiddal ellentétben rendkívül ritkán okoz csak mellékhatást. Fontos mindenképpen, hogy betartsa a használati javallatainkat, hogy a lehető legminimálisabbra csökkentse a nem várt tünetek kialakulásának esélyét.

Sajnos mint minden szteroidnál, itt is előfordulhatnak mellékhatások, azonban ezek csak nagyon ritkán, néhányaknál jelentkeznek.

A használók beszámoltak:

  • mélyülő hangról
  • pattanások kialakulásáról
  • túlzott szőrnövekedésről

Súlyos tünetek esetén, vagy amennyiben ezek a mellékhatások nem múlnak, keresse fel kezelőorvosát!

 

Olcsó Methenolone Enanthate rendelés

Tudta, hogy ügyfélszoglálati telefonszámunkon keresztül is vásárolhat? Rendelési szándékát jelezheti számunkra telefonon, vagy webshopon regisztráció és mindenféle bankkártya adat megadása nélkül. Nem kell bajlódnia, a rendelés rendkívül egyszerű és gyors.

Cégünk 20+ éve van a piacon, több mint 16.000 elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezik. Ügyfeleink teljes elégedettségről számolnak be, azonban néhány esetben mindenhol előfordulhat valamilyen probléma. Emiatt is biztosítjuk az Ön számára pénzvisszafizetési garanciánkat, így ha valamilyen gondja merül fel, csak írjon nekünk és azt mi a lehető legdiszkrétebb módon megoldjuk.

Szállításunk rendkívül gyors, ugyanis a kora délutánig leadott rendeléseket másnap már házhoz visszük! További szállítási és átvételi információkat erre a linkre kattintva olvashat.