Webshop / Pharma Tec - Bulk

Pharma Tec - Bulk

✔️Készleten

20,900 Ft

Leírás

Sok férfi szeretne elérni mutatós és erős izomzatot. Ez nagyon sok munkával, sok-sok lemondással és olykor szenvedéssel is jár. És persze nagyon sok idő kell hozzá. Webáruházunkban Bulk 300 eladó, melynek használatával Ön könnyedén érheti el azt amire vágyik. Acélos és szálkás izomzatra tehet szert viszonylag rövid időn belül.

Annak ellenére, hogy az izomzat gyorsan kialakul attól sem kell félnie, hogy azt gyorsan elveszíti, ha már nem használja tovább a szert. Mindemellett a készítmény nem okoz víz visszatartást a szervezetben. Nem fog rászokni, nem alakul ki függőség egyik hatóanyag iránt sem. Az izmai pedig nem lesznek sem kisebbek, sem gyengébbek ha abbahagyja a termék használatát.

Vegye meg náluk álmai teljesítménynövelő szerét. Az interneten nagyon sok a hamis webáruház, ahol csalók próbálnak Önre olcsó de hatástalan terméke rásózni. Ne hagyja magát becsapni! Több éves tapasztalatunk alapján összeállítottunk  egy  tájékoztató anyagot melynek segítségével rendkívül gyorsan fel tudja ismerni a csaló webáruházakat.

Ha webáruházunkból vásárol, akkor garantálni tudjuk, hogy Bulk 300 rendelés esetén Ön hamarosan olyan izomzattal fog rendelkezni, mint amire mindig is vágyott. A készítmény hatékonyságára  pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Ha mégsem lenne mégsem elégedett a termékkel akkor lehetősége van arra is, hogy visszaküldje azt részünkre és mi visszafizetjük a teljes vételárat. Rizikó mentesen belevághat a vásárlásba.

Hatása, hatásmechanizmusa

Bulk 300 vásárlás esetén szteroid tartalmú injekciót vásárol meg, mely három hatóanyaggal rendelkezik:

  • Boldenone Undecylenate100 mg, anabolikus és enyhén androgén szteroid melynek célja az acélos izomzat felépítése
  • Testosteron 100mg – férfi nemi hormon, mely közvetlenül pótolja a szer hatására elveszített anyagot
  • Trenbolone Enanthate 100mg – egyik leghatékonyabb izomtömeg építő szer

Hatására az edzés mellett nagyon erős és szálkás, látványosan nagy izomzat érhető el. Testépítők számára ideális kiegészítője az edzéseknek. Erősíti az izmokat és csökkenti a fáradtságot is.

Használata, adagolása

Bulk 300 rendelés esetén 10 db 1,5 ml kiszerelésű ampullát vásárolhat meg. Alkalmazását megelőzően az ampullát melegítse szobahőmérsékletre. Ne tegye ki soha tűző napnak és ne hűtse.

Egy-egy kúra során legfeljebb 3 hónapig használja. Hetente 3-4 alkalommal szükséges egy-egy ampullát injekciós tűvel a far vagy a combizomba beadni.

Az előírt mennyiséget ne lépje túl, mivel a túlzott adagok beadása súlyos mellékhatásokat válthat ki. Használata mellett kerülje a szeszes ital fogyasztását is.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Bulk 300 vásárlás esetén ne féljen az esetleges mellékhatások kialakulásától. Ha mindent az előírásoknak megfelelően alkalmaz akkor nem valószínű a mellékhatás kialakulása.

Ennek ellenére alkalmanként tapasztalhat:

  • fejfájást
  • bőrzsírosodást és pattanások megjelenését
  • hasmenést, hányingert
  • enyhe hajhullást

A tünetek enyhék és gyorsan elmúlnak. Ha mégis heves reakció jelentkezne keresse fel haladéktalanul kezelőorvosát, mivel az allergiás tünetekre utalhat.

Kiskorúak és szoptatós anyák semmiképpen ne használják a készítményt. Kerülje a Bulk 300 rendelés leadását, a Önnek

  • érelmeszesedése van
  • máj vagy vesebetegsége áll fenn
  • rosszindulatú daganata van.

Bulk 300 rendelés

Ha gyorsan szeretne látványos izomtömegre szert tenni jó ha tudja, hogy Bulk 300 eladó webáruházunkban folyamatosan.

Nálunk a rendelés nagyon egyszerű és gyors, regisztrációt sem igényel. Ráadásul ha leadja rendelését már 1-2 munkanapon belül hozzá is juthat a termékhez. Többféle szállítási mód áll rendelkezésére. Kérheti a kézbesítést a lakására, csomag pontra vagy csomag automatába is.

Utánvéttel tudja kifizetni a vételárat készpénzzel vagy bankkártyával. A szállítás során végig diszkréten járunk el, tőlünk senki sem fogja megtudni mit rendelt.

Minden, a kézbesítéssel kapcsolatos információ megtekinthető ITT.

Ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére ha további kérdése merülne fel.