Webshop / Omega Meds – Trenabol

Omega Meds – Trenabol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,700 Ft

Leírás

Trenabol általános leírás

Minőségi izomtömegre vágyik? Szeretne olyan izmost testet magának, amelyet az edzőtermi veteránok is megirigyelnének? Esetleg már nem érzi, hogy fejlődni tudna valamilyen külső segítség nélkül? A Trenabol Önnek a megoldás erre! Jelentős izomtömeget lehet vele kialakítani, vízvisszatartás nélkül, tehát nem szükséges a kúrát kiegészíteni semmilyen vízmegkötő készítménnyel, anélkül is minőségi izomrostok fognak kialakulni, melyek nem fognak összeesni amennyiben abbahagyja a kúrát.

Olcsó Trenabol rendelés esetén Ön a dobozban 10 darab 1 milliliteres ampullát fog találni, mely mindegyike 150mg hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZAT! Az internet tele van csalókkal, így amennyiben online vásárol, biztosak vagyunk benne, hogy enélkül a rövid összefoglaló nélkül, mely arról szól hogyan tudja elkerülni a csalókat, átverés áldozata lesz. Semmiképpen se kockáztasson, ugyanis az utángyártott készítmények nem csak a kívánt hatást nem nyújtják, de még nem várt mellékhatásokat is okozhatnak. Ezek a termékek nem bevizsgáltak, nem estek túl évekig tartó laboratóriumi teszteléseken. Trenbolone Enanthate vásárlás estén amennyiben webshopunkat választja, biztos lehet abban hogy kiváló minőségű terméket kap, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Trenabol hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Trenabol eladó, mely hatását 8 napon keresztül fejti ki, az injekciót követően pedig 2-3 nappal lesz érezhető a hatása. Ezért fontos a kúraszerű használat, folyamatos heti rendszerességű adagolással, melyről részletesebben a következő blokkban fogunk írni.

Vízvisszatartást nem okoz amennyiben betartja az adagolási javallatainkat, így semmiképpen sem éri meg túlzásba vinni a használatot, ugyanis csak kevésbé minőségi izmokat fog felépíteni. Amennyiben odafigyel a megfelelő használatra, úgy biztos lehet abban, hogy a kúra végeztével nem fog jelentős erő- és izomtömeg csökkenést tapasztalni. Anti-ösztrogén alkalmazása csak abban az esetben szükséges, amennyiben a kúrát kiegészíti más készítménnyel.

 

Trenabol használata

Olcsó Trenabol vásárlás előtt olvassa el, hogy hogyan tudja megfelelően használni a készítményt, hogy ne érhessék meglepetések a kúra alatt. Nem várt, súlyos mellékhatások csak akkor alakulnak ki, ha túladagolja a készítményt.

A heti ajánlott adag 300-450 mg. A készítményt izomba fecskendezve kell beadnia magának. A 600 milligrammos maximumot egy héten belül semmiképpen se lépje át, ugyanis nem várt mellékhatások jelentkezhetnek. Nem fog gyorsabb fejlődést elérni, csak magasabb vízvisszatartást.

Ha mégis szeretné felgyorsítani a hatást, előbb elérni a célokat, úgy egészítse ki a kúrát más tömegnövelő szteroiddal.

A kúra után 10 nappal HCG hormon helyreállítás szükséges! Ez 3 injekcióból áll, melyet 5 napos kihagyásokkal kell beadnia magának. Ennek köszönhetően a felborult tesztoszteron termelés néhány héten belül visszaáll, 40-50 éves kor felett is.

Trenabol mellékhatások

Olcsó Trenabol rendelés esetén megnyugtatjuk, hogy nem kell félnie a mellékhatásoktól, nem várt tünetektől, ugyanis megfelelő használat esetén azok csak ritkán jelentkeznek, és rendkívül enyhék.

A használat alatt kerülje az alkoholfogyasztást, azzal minimálisra csökkenti a nem várt tünetek kialakulásának esélyét.

A használók beszámoltak már:

  • fejfájásról
  • aknékról
  • zsíros bőrről
  • hajhullásról

Olcsó Trenabol rendelés

Webshopunkban olcsó Trenabol eladó, mely garantált minőségű és eredeti, most alkalmi áron! Cégünk csak és kizárólag bevizsgált készítményeket forgalmaz, melynél amennyiben valamilyen problémája merülne fel, visszaigényelheti pénzét.

Kora délutánig leadott rendelések kézbesítése a rendelést követő munkanapon történik. A szállításról és átvételről szóló tájékoztatónkat ide kattintva érheti el.

Amennyiben további kérdése merült fel valamilyen termékkel kapcsolatban, vagy esetleg tanácstalan, hogy melyik készítmény lenne Önnek a legmegfelelőbb, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.