Webshop / Omega Meds – Stromba Injekció

Omega Meds – Stromba Injekció

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,200 Ft

Leírás

Stromba általános leírás

A Stanozolol egy olyan hatóanyag, melynek csekély androgén hatásai, így nem kell félnie a mellékhatásoktól. Sokan használják egy erősebb víz visszatartású kúra levezetéseként, ugyanis nincsen virizáló hatása, így rendkívül minőségi izomzatot tud vele kialakítani. Olcsó Stromba vásárlás ajánlott lehet szálkásítás időszakában is, hiszen ez a másodlagos felhasználási köre.

Stanozolol rendelés esetén dönthet úgy is, amennyiben nem szeretne injekciót használni, hogy tabletta formában vásárolja meg a készítményt. Webshopunkban tablettás olcsó Stromba eladó, melyet ide kattintva talál meg.

Eredeti Stromba vásárlás esetén a csomagban egy dobozt fog találni, mely 10 darab 1 milliliteres ampullát tartalmaz, 50 mg/ml hatóanyag tartalommal.

VIGYÁZAT, CSALÓK A LÁTHATÁRON! Mielőtt online vásárol, kérjük olvassa el ezt a rövid tájékoztatónkat arról szólóan, hogy hogyan tudja kiszűrni az olyan webshopokat, melyek hamisítványokat árulnak eredetiként feltüntetve. Az utángyártott termékek megvásárlása semmiképpen sem ajánlott, ugyanis rendkívül sok negatív hatása lehet a szervezetre és még az ígért hatást sem fogják tudni nyújtani. Cégünk elítéli ezeket a csalókat, így az előbbi linkre kattintva biztosan ki fogja tudni szűrni ezeket. Rövid összefoglalónk 1 perc alatt végig olvasható, kihagyása semmiképpen sem ajánlott, ugyanis biztosak vagyunk benne hogy átverés áldozata lesz amennyiben nem olvassa el.

Stromba hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Stanozolol rendelés előtt olvasson hatásáról, hatásmechanizmusáról szóló tájékoztatónkból.

A szervezetben az aktivitási ideje körülbelül 24-36 óra, hatását azonban szinte azonnal kifejti injekciós alkalmazás esetén. Ezért szokták naponta-kétnaponta alkalmazni.

Megfelelő használat mellett egyáltalán nincs vízvisszatartó hatása, nem köti meg a vizet és zsírt sem, így jelentős tömegnövelésre nem alkalmas. A kúra után nem fog erő és izomtömeg csökkenést tapasztalni. Segít minőségi izomszövetté alakítani a gyorsan felépített izomrostokat, így amennyiben egy magasabb vízvisszatartással rendelkező szteroidot használ, ajánlott lehet alkalmazása.

Stromba használata

Webshopunkban olcsó Stanozolol eladó, melynek hatásairól az alábbi tájékoztatóban olvashat részletesen.

A készítményt izomba kell befecskendezni. A heti ajánlott adag eltérő férfiak és nők esetében. Nőknél naponta-kétnaponta 25 mg a normál adag, míg férfiaknál naponta-kétnaponta 50-100 mg. Túladagolása semmiképpen sem javasolt, ugyanis női használóknál az erős férfiasodáshoz vezethet, férfiaknál nem lesz komolyabb mellékhatása akkor sem.

Ha mennyiségileg is nagyobb izomtömeget építene fel, kombinálhatja akár más tömegnövelő szteroidokkal is, mint a Sustanon 250mg, Testosterone enanthate, vagy a Danabol tabletta.

A herék tesztoszteron termelésének visszaállítása érdekében nem szükséges HCG hormonvisszaállító kúra, de természetesen nem árthat. Amennyiben HCG hormonvisszaállító kúrát szeretne, akkor azt az utolsó injekciót követően 1 nappal már érdemes elkezdeni. Ez a HCG hormon visszaállítás 3 injekciót foglal magában, melyeket 5 napos rendszerességgel kell beadnia magának. Egészséges fiatalabb 18-40 év közötti férfiaknak nem kell aggóniuk a hormon visszaállítás miatt, ha csak a Stanozolol hatóanyagot alkalmazzák.

 

Stromba terápiás javaslat

Webshopunkban olcsó Stromba eladó, melyet ajánlott lehet alkalmazni terápiás kezelés formájában amennyiben csontritkulásban, izomsorvadásban, mélyvénás trombózisban szenved. A készítményt használják még súlyos égési sérülések utáni gyógyulási időszakban, vagy traumákat követően.

Ebben az esetben hetente kétszer 50 mg-ot kell befecskendezni magának. Amennyiben növekedni, szálkásítani szeretne jóval nagyobb mennyiséget kell használnia készítményünkből rendszeresebben.

Stromba mellékhatások

Amennyiben webshopunkból vásárol Stanozolol hatóanyagú terméket, nem kell félnie a váratlan és súlyos mellékhatásoktól, ugyanis kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, melyeknek igazoltan csekélyek az androgén hatásai.

Mindenképpen tartsa be használati javallatainkat, hogy a lehető legalacsonyabbra csökkentse a lehetséges tünetek kialakulásának esélyét.

Amennyiben megfelelő mennyiséget adagol is ritkán kialakulhatnak gyors és enyhe lefolyású mellékhatások, melyek az alábbiak:

  • fejfájás
  • pattanások, aknék megjelenése
  • zsíros bőr
  • túlzott szőrnövekedés

Ellenjavallt a készítmény használata szoptatás, terhesség, vesebetegség, vérszegénység esetén, vagy amennyiben bármilyen gondja van a májával. Amennyiben súlyosabb tüneteket tapasztalt, keresse fel kezelőorvosát!

 

Olcsó Stromba rendelés

Ha a webshopunkban is megtalálható Stromba hatására vágyik és szeretné, hogy igazán minőségi izomzata legyen, adja le rendelését most! Ha kora délutánig vásárol, 1 napon belül kapja meg a terméket. Átvételi módjaink széleskörűek, melyről ide kattintva olvashat részletesebben.

Nem biztos webshopunk megbízhatóságában? Megnyugtathatjuk, hogy vásárlóink teljes elégedettséggel vásárolnak tőlünk, Cégünk több mint 16.000 visszatérő ügyfelet szolgál ki, így nem kell aggódnia. Mindenhol előfordulhatnak hibák, így amennyiben bármi ilyet tapasztal, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot és minden probléma nélkül visszafizetjük a rendelésének összegét.

Válasszon minket és részesüljön olyan vásárlói élményben, mely Magyarországon teljesen egyedülálló! Eredeti készítmények, alacsony árak, folyamatos akciók. Ezek jellemzik a webshopunkat. Amennyiben kérdése merült fel keresse fel ügyfélszolgálatunkat.