Webshop / Omega Meds – Turibol

Omega Meds – Turibol

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5300
30 szem 6900
40 szem 8700
50 szem 10400
100 szem 20900

2,900 Ft20,900 Ft

Leírás

Turibol általános leírás

A Turibol klórdehidrometil-tesztoszteron hatóanyag tartalommal rendelkezik, mely ajánlott lehet erő-állóképességi sportolóknak, ugyanis nincs nagy tömegnövelő potenciálja. Jó minőségű, sovány izomzat felépítésére tökéletes választás lehet. Androgén hatásai mérsékeltek, így megfelelő használat esetén mellékhatások csak ritkán léphetnek fel.

Webshopunkban Turibol eladó tablettás formában, melyet amennyiben megvásárol, a dobozban alapvetően 100 darab tabletta van, melyek mindegyike 10 mg hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZZON! Webshopunkból csak eredeti és bevizsgált Turibol rendelés lehetséges, azonban néhány helyen kecsegtető árakat találhat, ott is eredetiként vannak feltüntetve a készítmények, azonban ezek minden esetben hamisítványok és károsak. Olvassa el ezt a rövid összefoglalót arról, hogy mire figyeljen amikor az internetről rendel. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy szánjon rá 1-2 percet, ugyanis biztosak vagyunk benne, hogy átverés áldozata lesz.

Termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem lenne elégedett a készítménnyel, visszaküldheti nekünk és visszakapja a rendelés teljes összegét.

 

Turibol hatása, hatásmechanizmusa

Turibol vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjon a hatásáról, hatásmechanizmusáról szóló összefoglalónkból.

Jó minőségű, erős izomzat növekedését lehet vele elérni, azonban a hatása viszonylag lassan lesz látványos.

Vízvisszatartása megfelelő használat esetén rendkívül alacsony. Emiatt nem kell félnie, hogy erőcsökkenést tapasztalna amennyiben abbahagyja a használatot.

Aktivitási ideje a szervezetben viszonylag rövid, körülbelül 16 óra alatt lebomlik.

 

Turibol használata

Webshopunkban olcsó és eredeti Turibol eladó, melyet mielőtt megvásárol, mindenképpen olvassa el a használatáról szóló javallatainkat.

Alacsony androgén hatása van, így akár nőknek is ajánlott lehet az alkalmazása, napi 5 mg-os adaggal.

Férfiak esetén 20-40 mg szájon át történő bevétele ajánlott. Érdemes figyelni, hogy ne adagolja túl a gyógyszert, ugyanis erősebb mellékhatásokhoz vezethet.

A kúrát érdemes lehet kiegészíteni tömegnövelő szteroiddal, amennyiben gyorsabb és hatékonyabb izom növekedést szeretne elérni.

Turibol mellékhatások

Olcsó Turibol rendelés előtt olvassa el a használati javallatainkat és tartsa be azokat. Amennyiben túladagolja a készítményt, nem várt mellékhatások jelenhetnek meg. Egyéb esetben ha megfelelően alkalmazza, csak nagyon ritkán alakulhatnak ki, enyhe tünetek, amelyek gyorsan elmúlnak.

A használók beszámoltak:

  • fejfájásról
  • hányingerről
  • fokozott idegességről
  • gyomorpanaszokról

A használat alatt alkohol fogyasztása nem ajánlott.

Amennyiben a készítményt túladagolta, vagy nem várt mellékhatásokat észlel, mindenképpen ajánlott felkeresni kezelőorvosát.

Turibol rendelés

Olcsó Turibol vásárlás esetén Ön egy 100%-ig eredeti készítményt kap, melyre még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Bármilyen probléma felmerülése esetén, csak keresse fel ügyfélszolgálatunkat, és mi visszafizetjük a rendelés vételárát, teljes diszkréció mellett.

Tudta, hogy rengeteg akcióban részesülhet, ha webshopunkat választja? Ingyenes szállítást biztosítunk 20.000 Ft-ot meghaladó rendeléseinkre, valamint mennyiségi kedvezményt amennyiben többet vásárol. Cégünk számára az ügyfelek a legfontosabbak, így biztosak vagyunk abban, hogy elégedettséggel fog távozni. Legyen Ön is tagja a 16.000 főből álló visszatérő ügyfélkörünknek.

Rendeljen kora délutánig és mi másnapra kiszállítjuk a terméket. Amennyiben az átvételről és szállításról bővebben olvasna, erre a linkre kattintva megteheti.