Webshop / Biosira – Halotex

Biosira – Halotex

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5100
30 szem 6900
40 szem 8500
50 szem 10400
100 szem 21600

2,900 Ft21,600 Ft

Leírás

Halotex általános leírás

A Halotex egy Fluoxymesterone hatóanyagú olyan tabletta formában szedhető szteroid, melyet amennyiben tesztoszteronnal kombinál, rendkívül nagy izomtömeget tud vele felépíteni.

Önmagában történő használatával erő növekedés, kemény és minőségi, élezett izomzat kialakulása lesz tapasztalható. Hatása erősen androgén és anabolikus, Halotestin márkanéven vált világhírűvé.

Webshopunkban olcsó Halotex eladó, melyet egy tasakban fog megkapni, ami 100 tablettát tartalmaz. Ezek mindegyike 10 milligramm Fluoxymesterone hatóanyagot tartalmaz.

 

VIGYÁZZON! Az interneten rengeteg hamisítvány fellelhető, így Ön is nagyon könnyen belefuthat ilyen Halotestin eladó webshopokba. Vonzóak lehetnek az alacsony árak, azonban nem éri meg néhány ezer forintot spórolni ezen, ugyanis olyan mellékhatások jelentkezhetnek az ilyen utángyártott, nem bevizsgált készítményeknél, melyek akár maradandó károsodást is okozhatnak egészségében. Annak segítségeként, hogy elkerülje ezeket a csalókat, készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy miként tudja kiszűrni az ilyen webshopokat. Ide kattintva elérheti, mindenképpen azt ajánljuk, hogy olvassa végig, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy enélkül átverés áldozata lesz amennyiben internetről rendel.

Webshopunkban csak és kizárólag eredeti Halotex rendelés lehetséges, melynek amennyiben nem elégedett minőségével visszafizetjük a teljes vételárat, így nem kell félnie attól, hogy elvesztené pénzét.

 

Halotex hatása, hatásmechanizmusa

Webáruházunkban olcsó Fluoxymesterone eladó, mely egy erősen androgén és anabolikus hatású készítmény. A szervezetben 1 napig van jelen, felezési ideje kicsivel több, mint 9 óra, vagyis a maximális koncentráció után 9 óra múlva felére csökken.

Vízvisszatartása nincsen amennyiben nem adagolja túl, így nem kell félnie, hogy összeesne a felépített izomtömeg amennyiben abbahagyja a készítmény használatát.

Erős erőnövekedés várható és vízvisszatartás nélküli éles izomzatot lehet felépíteni vele önmagában.

 

Halotex használata

Eredeti Halotestin vásárlás előtt részletesen olvassa el összefoglalónkat a megfelelő használatról, hogy elkerülhesse a kellemetlenebb mellékhatásokat. Mindenképpen tartsa be javallatainkat a legjobb eredmény érdekében.

A készítményt evés közben pohár vízzel nyelje le. Nők számára nem javasolt a használat, férfiak esetén a maximális napi mennyiség 4 tabletta, az ajánlott 2 tabletta.

Folyamatosan 4-6 héten keresztül ajánlott használni. Ne adagolja túl a készítményt, ugyanis jelentősen erősödhetnek a mellékhatások ebben az esetben.

A készítmény felboríthatja a tesztoszteron szintet, így mindenképpen HCG hormon visszaállító kúra ajánlott az utolsó injekciót követően 3 héttel, illetve a kúra alatt, ahogy a Tesztoszteronnál is, Proviron vagy Zitazonium használata javasolt amiatt, hogy a női mellhez hasonló szövetnövekedést megakadályozzuk.

A HCG 3 injekcióból áll, melyeket 5 napos rendszerességgel kell beadni. Ennek köszönhetően a herék tesztoszteron termelése 40-50 éves kor felett is visszaáll a normál állapotba.

 

Halotex terápiás javaslat

Olcsó Halotestin rendelés esetén a készítményt felhasználhatja terápiás kezelésre is amennyiben testi gyengeséget érez.

Ebben az esetben 4-5 héten keresztül vegyen be napi fél-1 tablettát.

 

Halotex mellékhatások

Halotestin vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy elolvasta használati javallatainkat és betartja azokat, ugyanis nem várt mellékhatásokat okozhat a túladagolás.

A mellékhatások kialakulásának esélyét jelentősen csökkenti, amennyiben nem használ alkoholt és egyéb májműködést befolyásoló szereket a használat alatt.

Az alábbi mellékhatások jelentkezhetnek a használat alatt:

  • aknék
  • pattanások
  • fejfájás
  • fokozott idegesség

Amennyiben súlyosabb, vagy nem múló tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát!

 

Olcsó Halotestin rendelés

Ha kedvező áron vásárolna szteroidot, webshopunk a legjobb választás erre. Cégünk csak és kizárólag eredeti termékeket árul, melyeket gyorsan kiszállítunk, 1 nap alatt. Rengeteg átvételi lehetőséget kínálunk az Ön számára, melyekről ide kattintva olvashat részletesebben.

20.000Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk Önnek, valamint amennyiben pontosan tudja hogy mit szeretne, úgy ajánlott többet vásárolni belőle, ugyanis mennyiségi kedvezményünk is van, így jóval alacsonyabb egységárat fog kapni fizetéskor.

Maradt kérdése? Keressen fel minket és mi válaszolunk Önnek a lehető legrövidebb időn belül. Ügyfélszolgálatunk 100% diszkréció mellett dolgozik.