Webshop / Genesis – Halotestin

Genesis – Halotestin

✔️Készleten

Szem: Darabár(Ft) Eládasi ár:
10 szem 300 3000
20 szem 280 5600
30 szem 260 7800
40 szem 240 9600
50 szem 220 11000
100 szem 190 19000

3,000 Ft19,000 Ft

Leírás

Halotestin általános leírás

Olyan tablettás készítményt keres, mellyel rendkívüli erő növekedést, kemény és minőségi izomzatot fog elérni egy 6 hetes kúrával? Webshopunkban olcsó Halotestin eladó, mely kifejezetten jó választás lehet erre a célra. Amennyiben óriási izomtömeget építene, úgy tesztoszteronnal kombinálva erre is van lehetősége.

Eredeti Halotestin vásárlás esetén a dobozban egy 50 tablettát tartalmazó üvegcsét fog találni, melynek mindegyike 5 mg hatóanyagtartalommal bír.

RENDELÉS ELŐTT részletesen tájékozódjon, hogy biztosan eredeti Halotestin rendelés leadásával kezdi a kúrát, ugyanis amennyiben hamisítványt kap, külsőleg nem fogja tudni megkülönböztetni, csak hatásában nem fogja elérni az ígértet, valamint nem várt mellékhatások léphetnek fel Önnél. Amennyiben olyan helyen vásárol, ahol pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a rendelésre -hozzánk hasonlóan-, abban az esetben nem tévedhet nagyot. Mindenképpen ajánljuk azért, hogy olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, melyben segítséget nyújtunk abban, hogy kitudja szűrni a csalókat. Amennyiben nem kattint rá az előző linkre és szán 1-2 percet az elolvasásra, biztosak vagyunk abban, hogy át fogják verni.

 

Halotestin hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Halotestin vásárlás előtt olvasson hatásáról és hatásmechanizmusáról alábbi tájékoztatónkban. A készítmény erős anabolikus és androgén hatással bír.

A szervezetben 1 napon keresztül mutat aktivitást. 9 óra alatt feleződik, így a maximum koncentráció ennyi idő alatt felére csökken.

Vízvisszatartása nincsen megfelelő használat mellett, így rendkívül éles izomzatot fog tudni felépíteni vele amennyiben önmagában alkalmazza. A kúra befejeztével nem fog tapasztani jelentős erő és izomtömeg csökkenést.

 

Halotestin használata

Olcsó és eredeti Halotestin eladó webshopunkban, melynek megfelelő használata kifejezetten fontos annak érdekében, hogy megfelelő eredményeket érhessen el és ne lepjék meg a kellemetlen mellékhatások.

Evés közben, pohár vízzel lenyelve napi 4 tabletta alkalmazásával kiváló eredményeket érhet el. Ezt a mennyiséget ne lépje túl, a kúrát 4-6 héten keresztül érdemes folytatni. Jelentős mellékhatások léphetnek fel túladagolás esetén.

A kúra alatt Proviron és Zitazonium alkalmazása ajánlott, hogy ne jelentkezzen a női mellhez hasonló szövetnövekedés.

HCG hormonhelyreállítás szükséges 3 héttel a kúra befejezése után, ugyanis a herék tesztoszteron termelése felborul a 6 hét alatt. Ezt 10 napon keresztül kell folytatni, 5 napos rendszerességgel összesen 3 injekcióval.

 

Halotestin terápiás javaslat

Amennyiben testi gyengeséget érez, ajánlott a Halotestin rendelés, ugyanis kiváló választás lehet terápiás kezelésre.

Ha erre alkalmazza a kúrát 4-5 héten keresztül folytassa, majd étkezés közben egy pohár vízzel nyeljen le napi fél, vagy 1 tablettát.

 

 

Halotestin mellékhatások

Halotestin kúra elkezdése előtt mindenképpen fontos, hogy biztos legyen a megfelelő használatban, így mindenképpen olvassa el az erről szóló rövid tájékoztatónkat az előző blokkokban. Az adagolás betartása esetén csak ritkán jelentkezhetnek nem várt tünetek, azok is gyors lefolyásúak, így néhány napon belül elmúlnak. Nem kell aggódnia, ugyanis a mellékhatások enyhék, nem fogják Önt hetekig kínozni.

Előfordult már:

  • pattanások kialakulása
  • fejfájás
  • fokozott idegesség

Súlyosabb tünetek, túladagolás, vagy nem múló mellékhatások jelentkezése esetén mindenképpen konzultáljon egy orvossal!

Olcsó Halotestin rendelés

Nem szeretne több tízezer forintot kiadni egy kúrára, úgy hogy nem is tudja biztosan, hogy eredetit rendel? Adja le nálunk Halotestin rendelését, ugyanis mi kizárólag a gyártótól szerezzük be a termékeket, ezért alacsony árakat tudunk nyújtani, amellett, hogy garantáljuk az eredetiséget és minőséget. Amennyiben bármilyen problémája lép fel, pénzvisszafizetést is igényelhet.

Amennyiben tőlünk rendel 1 munkanapon belül megkapja a terméket. Átvétel és szállítás menüpontunk alatt tud olvasni erről részletesebben, vagy amennyiben ide kattint.

Kérdése merült fel? Ne habozzon írni ügyfélszolgálatunknak, teljes diszkréció mellett a lehető leggyorsabban választ adnak Önnek. Amennyiben telefonon hív Minket, úgy gyorsabban megoldódik problémája.