Webshop / Kenwoo - Testosterone Propionate

Kenwoo - Testosterone Propionate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,600 Ft

Leírás

Tesztoszteron propionát általános leírás

A tesztoszteron a legfontosabb tényező a testépítésben, ugyanis ennek segítségével változik izomtömegünk, valamint történik a regeneráció.

A tesztoszteron propionát az egyik leghatásosabb tesztoszteron észter, mivel ezeknek olyan hatásai vannak, melyekkel nem rendelkezik a többi tesztoszteron fajta. Ennek rövidebb a hatóideje, így mindenképpen kúra szerűen ajánlott alkalmazása.

Vásároljon olcsó Testosterone Propionatot, melyet a Kenwoo Pharma gyártott. Rendelés esetén már 1-2 nap után érezheti hatását a terméknek. A dobozban 10 ampullát fog találni, mindegyike 1ml-es. Egy ampulla 200mg hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZZON! Az interneten rengeteg webáruház árul hasonló termékeket, mint cégünk. A legtöbb ilyen ,,online patika” csak hamisítványt árul, eredetiként feltüntetve. Ezek a szerek rendkívül veszélyesek a szervezetre, nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Mi ezt elítéljük, ezért is készítettünk Ön számára egy rövid összefoglalót, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Szánjon rá 1-2 percet.

 

Tesztoszteron propionát terápiás javaslat

Tesztoszteron Propionát rendelés esetén a szert terápiáis kezelésként is alkalmazhatja, amennyiben izmai le vannak gyengülve. Ilyen esetben 3x25mg intramuszkuláris adagolás ajánlott hetente.

Sportolóként lényegesen nagyobb dózis szükséges, erről szóló tájékoztatónkat alább megtalálhatja.

Tesztoszteron propionát hatása, hatásmechanizmusa

Testosterone Propionate vásárlás esetén Ön egy olyan bevizsgált készítményt kap, mely teljeséggel biztonságos, laboratóriumi körülmények között tesztelt. Mindenképpen olvassa el hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A hatás gyorsan lép fel, így gyorsan is ürül a szervezetből. A sportoló a használatot követő 1-2 napban már érezheti az energianövekedést, 3-4 napot követően már nem kimutatható a szervezetben.

A hatás viszonylag gyorsan fellép, így a sportoló akár már 1-2 nap után érzi az edzési energiájának növekedését. Használata 2-4 hónapig ajánlott!

Vízvisszatartása a többi tesztoszteron észterhez képest lényegesen alacsonyabb, így minőségi izomzat felépítésére alkalmas.

 

Tesztoszteron propionát használata

Webshopunkban olcsó Tesztoszteron Propionát eladó, melynek használatáról mindenképpen tájékozódjon vásárlás előtt!

Tesztoszteron Propionát vásárlás esetén bevezethet egy Enantat kúrát. Ebben az esetben 250mg Tesztoszteron Enantat, valamint 50mg Propionát adagolása ajánlott. A propionát hatása az injekciózást követő 2 napon belül elmúlik, így beadhat magának egy újabb 50mg-os adagot. Ezt 2 hétig érdemes folytatnia, amíg az Enantat működésbe lép. Ennek köszönhetően a tesztoszteron szintje egyenletes lesz és sokáig fent fog maradni.

Webshopunkban Tesztoszteron Propionát eladó, melyet használhat folyamatosan, egyéb tesztoszteron észterek nélkül. Ebben az esetben a legjobb eredmény érdekében 50-10mg-ot érdemes adagolni 2 naponta.

A heti ajánlott dózis 500-1000mg.

A testosterone propionate 2-3 napig aktív a szervezetben, így a használat után 3-4 nappal már érdemes HCG kúrát elkezdeni. Az ajánlott szedési idő 2-4 hónap, ettől azonban eltérhet.

Tesztoszteron propionát mellékhatások

Tesztoszteron propionát vásárlás esetén mindenképpen olvassa el a mellékhatásokról szóló tájékoztatónkat. Amennyiben betartja a használatáról szóló utasításokat, a szer teljesen biztonságos.

Amennyiben férfiak szedik, ők ingerlékenységet, prosztatanagyobbodást, vérnyomásnövekedést észlelhetnek.

Amennyiben nők alkalmazzák túladagolás esetén előfordulhat férfiasodás, csiklónövekedés, menstruációs zavar.

Néhány esetben megjelenhetnek pattanások a bőrön, hajhullás alakulhat ki.

 

Tesztoszteron propionát rendelés

Olcsó Testosterone Propionate rendelés leadásán gondolkodik? A legjobb helyen jár. Nálunk 20.000Ft felett ingyenes szállítást igényelhet, valamint nagyobb rendelési adag esetén mennyiségi kedvezményt. Rendelje meg a terméket kora délutánig, azt kiszállítjuk Önnek már másnap. További információkat a szállításról ITT olvashat.

Cégünk már több mint 16.000 visszatérő elégedett vásárlóval rendelkezik, 20 éves piaci jelenléte óta. Biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal, valamint termékeinkkel. Amennyiben bármilyen problémája merülne fel, élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal, melyet a segítőkész ügyfélszolgálatunkon keresztül érvényesíthet.

Legyen Ön az edzőterem királya, akár pár hét alatt, adja le rendelését még ma!