Webshop / Genesis – Oxandrolone

Genesis – Oxandrolone

✔️Készleten

Genesis Oxandolone Darabár Eladási ár
10 szem 300 3000
20 szem 280 5600
30 szem 260 7800
40 szem 240 9600
50 szem 225 11250
100 szem 210 21000

3,000 Ft21,000 Ft

Leírás

Oxandrolone általános leírás

Nem szeretne éveket küzdeni azért, hogy minőségi izomzatot alakítson ki? Sportoló és szeretne erőt szerezni verseny előtt? Oxandrolone vásárlás Önnek a legjobb megoldás ezekre.

Cégünk csak és kizárólag eredeti termékeket forgalmaz, mellyel amennyiben valamilyen problémája merül fel visszatérítést is igénybe vehet.

Webshopunkban olcsó Oxandrolone eladó, mely a csomagban 100 tablettát tartalmaz 10mg/db hatóanyag tartalommal. A szállítás rendkívül gyorsan történik, Budapestre néhány óra alatt, míg vidékre 1 munkanapon belül kézbesítjük a megrendelést.

Vigyázat! Biztosan látott már olyan webshopokat, ahol feltűnően alacsony árak vannak, azonban nem mert onnan rendelni, vagy ha vásárolt, akkor egy gagyi terméket kapott. Semmiképpen se hagyja magát átverni, ugyanis ezek a csaló webáruházak nyerészkednek vásárlóikon azzal, hogy hamis termékeket adnak, eredetiként feltüntetve. Érdekli, hogy hogyan tudja elkerülni, hogy csalás áldozata legyen? Kattintson ide és olvassa el erről szóló tájékoztatónkat. Amennyiben kihagyja, biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Oxandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Oandrolone rendelés előtt mindenképpen olvassa el hatásáról szóló blokkunkból a tájékoztatónkat, hogy részletesen tudja pontosan milyen hatásmechanizmusa van készítményünknek.

A hatása 8-12 órán keresztül mutatkozik aktívan a szervezetben. Emiatt fontos a folyamatos napi többszöri használat.

Vízvisszatartással nem rendelkezik, így rendkívül jó választás amennyiben minőségi izomzat felépítése a cél. A kúra befejeztével amennyiben megfelelőn alkalmazta a készítményt, nem kell félnie attól, hogy összeesne a felépített izomtömeg, valamint nem fog jelentős erő csökkenést sem tapasztalni.

Oxandrolone használata

A megfelelő alkalmazás, mint minden gyógyászati terméknél ennél is rendkívül fontos, ugyanis elkerülheti teljes mértékben a mellékhatásokat, valamint nem kell aggódnia a vízvisszatartástól sem amennyiben betartja adagolási javallatainkat, így Oxandrolone rendelés előtt mindenképpen olvasson használatáról szóló tájékoztatónkból.

A használata nőknek is ajánlott, ugyanis androgén hatásai csekélyek. Nőknek napi ajánlott adag 1-2 tabletta.

Férfiaknál az adagok növelésével lehet elérni napi 4-10 tablettát, napi 1-3-ról indítva. Attól függően emelje az adagokat, hogy jelentkeznek-e mellékhatások.

Étkezés közben, egy pohár vízzel nyelje le a tablettát.

Oxandrolone mellékhatások

Webáruházunkban olcsó és eredeti Oxandrolone eladó, mely mellékhatások tekintetében egy rendkívül kedvelt gyógyszer, ugyanis nem várt tünetek megfelelő adagolás esetén csak ritkán alakulhatnak ki.

Amennyiben kerüli az alkohol és egyéb tudatmódosító szerek használatát, minimálisra csökkenti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

A használók beszámoltak már az alábbiakról:

  • fejfájás
  • ingerlékenység
  • hányinger

Ezek a tünetek normálisak, néhány napon keresztül előfordulhatnak a használat elkezdését követően, amennyiben nem enyhülnének, vagy erősebb mellékhatásokat tapasztalna, vegye fel a kapcsolatot kezelőorvosával.

 

Olcsó Oxandrolone rendelés

Olcsó Oxandrolone vásárlás esetén a csomagot már ma átveheti! Ne habozzon, rendeljen most, ugyanis a kora délutánig leadott megrendeléseket 1 munkanapon belül kézbesítjük. Átvételre rengeteg lehetőséget kínálunk, melyről itt olvashat részletesen.

Problémája merült fel? Kattintson ide és olvassa el pénzvisszafizetési garanciánkról szóló tájékoztatónkat. Ügyfélszolgálatunkkal vegye fel a kapcsolatot amennyiben valamilyen gondja lépett fel, cégünk 100%-os garanciát vállal minden termékre, így könnyedén visszaigényelheti a rendelés összegét, mi minden nehézség nélkül visszafizetjük, nem kell aggódnia.