Webshop / Kenwoo - Fluoxymesterone Tablets

Kenwoo - Fluoxymesterone Tablets

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5300
30 szem 7600
40 szem 9700
50 szem 11500
100 szem 22800

2,900 Ft22,800 Ft

Leírás

Fluoxymesterone Tabletta általános leírás

Eredeti Fluoxymesterone Tabletta minőségi és szálkás, kemény izomzat felépítésére ad lehetőséget. Tesztoszteronnal kombinálva látványosan nagy izomtömeg építhető fel vele.

Szállítás 1 munkanapon belül történik maximum. Amennyiben Budapesten él, úgy amennyiben kora délutánig rendel, néhány órán belül megkapja a csomagot, ami 120 tablettát tartalmaz, melyből mindegyik 10 mg hatóanyagtartalommal bír.

Online Fluoxymesterone Tabletta rendelés előtt mindenképpen legyen óvatos, ugyanis könnyen belefuthat olcsó hamisítványba amennyiben néhány ezer forintot szeretne megspórolni a kúrán! Az utángyártott készítmények veszélyesek, amellett hogy nem nyújtják az ígért hatást, kellemetlen mellékhatásokat is okozhatnak. A csalók egyetlen célja az, hogy profitot szerezzenek, nem veszik figyelembe, hogy vásárlóik egészségügyi kockázatnak teszik ki magukat. Készítettünk Önnek egy összefoglalót arról, hogy hogyan tudja kiszűrni a csalókat. Enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Ne kockáztasson, kattintson ide, elhiheti, hogy 1-2 perc ráfordításával rengeteg hasznos információt tudhat meg.

 

Fluoxymesterone Tabletta hatása, hatásmechanizmusa

A készítmény erős androgén és anabolikus hatással bír, így mindenképpen olvassa el hatásáról szóló tájékoztatónkat, valamint következő blokkban a megfelelő használatáról szóló javallatainkat.

Aktivitási ideje 1 nap, felezési idő 9 óra körül van.

Vízvisszatartást nem okoz megfelelő alkalmazás esetén, így minőségi izomzat lesz a kúra eredménye, amely nem fog összeesni amennyiben abbahagyja a használatot.

 

Fluoxymesterone Tabletta használata

Olcsó Fluoxymesterone Tabletta vásárlás előtt olvasson megfelelő használatáról, ugyanis a készítmény erős hatásai miatt, csak az adagolási javallatok betartásával tudja elkerülni a kellemetlen mellékhatásokat, valamint elérni a kívánt eredményeket.

A kúra 4-6 héten keresztül tart. Ezalatt az idő alatt napi 2-4 tabletta szájon át történő bevétele ajánlott, étkezés közben, egy pohár vízzel. A maximális 4 tablettát nem érdemes túllépni, ugyanis nem várt mellékhatásokhoz vezethet.

A használatot követően 3 héttel érdemes elkezdeni egy HCG hormon helyreállítást, hogy a herék tesztoszteron termelése visszaálljon a normális állapotba. Ezen kívül a kúra időtartama alatt Zitazonium alkalmazása is ajánlott.

A HCG kúra összesen 3 injekcióból áll, melyből az elsőt 21 nappal az utolsó tablettát követően kell beadnia magának, majd ezt követően 5 napos kihagyásokkal még 2 darabot. Ennek köszönhetően 40-50 éves kor felett is visszaáll a hormon termelés.

Fluoxymesterone Tabletta mellékhatások

Webshopunkban Fluoxymesterone Tabletta eladó, mely erős anabolikus és androgén hatásokkal bír, így mindenképpen tartsa be a használati javallatainkat, hogy elkerülhesse a kellemetlenebb mellékhatásokat. Megfelelő adagolás mellett is előfordulhatnak enyhe, gyors lefolyású tünetek, azonban ezek néhány napon belül enyhülnek.

A használók visszajelzése alapján, az alábbiak alakulhatnak ki:

  • fejfájás
  • fokozott idegesség
  • patanások, aknék

Amennyiben nem múló tüneteket tapasztal, vagy túladagolta a készítményt mindenképpen keressen fel egy orvost!

Olcsó Fluoxymesterone Tabletta rendelés

Fluoxymesterone Tabletta eladó olcsón webshopunkban, melyet amennyiben most megvásárol, úgy maximum 1 napon belül már át is vehet, az Önnek legmegfelelőbb módon. Amennyiben kora délutánig Fluoxymesterone Tabletta rendelés leadását megteszi, úgy másnap már megérkezik a csomag. Amennyiben érdekli, hogy hogyan tudja még átvenni a terméket, vagy mik a szállítási feltételek, kattintson ide.

Fluoxymesterone Tabletta vásárlás esetén megnyugodhat, ugyanis kizárólag utánvéttel tud fizetni, nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia a webshopunkon. Egyszerűen van lehetősége futárunknál, vagy csomagautomatánál fizetni. Ezen kívül amennyiben problémája merül fel, visszakérheti rendelése összegét, melyet Mi minden további nélkül visszafizetünk. Csak annyit kell tennie, hogy felkeresi ügyfélszolgálatunkat, leírja rendelési azonosítóját és munkatársaink kapcsolatba lépnek Önnel.