IGF1

✔️Készleten

Kiszerelés: 10mg

Az ár egy dobozra vonatkozik!

19,000 Ft

Leírás

IGF-1 általános leírás

Webshopunkban IGF-1 eladó, mely egy anabolikus szer. Hatalmas izomtömeg felépítésére alkalmas, növekedési hormon termelődését rendkívüli mértékben segíti. A többi peptidhez képest sokkal nagyobb izomtömeg felépítésére alkalmas, megfelelő proteinbevitellel 1 hét alatt már 3 kilogramm-os izomnövekedést is elérhetünk.

IGF-1 vásárlás esetén a csomagban 10 mg hatóanyagot fog találni, injekciós ampullák formájában.

Webshopunkban kizárólag eredeti és minőségi termékek kaphatóak, melyre garanciát is vállalunk.

Online IGF-1 rendelés előtt mindenképpen részletesen tájékozódjon, hogy nehogy átverés áldozata legyen. Az internet tele van csalókkal, akik nyerészkedni szeretnének vásárlóikon, azzal hogy hamis termékeket árulnak eredetiként feltüntetve. Ez rendkívül veszélyes lehet, ugyanis erős mellékhatásokat okozhatnak. Segítünk Önnek elkerülni ezt, ezzel a tájékoztatóval, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

IGF-1 hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban IGF-1 eladó, mely hatását és hatásmechanizmusát kifejtjük részletesen alább.

A felezési ideje a szervezetben a többi peptidhez képest viszonylag hosszú, 20-30 óra.

Hatásának köszönhetően rendkívül nagy izomtömegre tehet szert, valamint ennek köszönhetően az öregedés is lassul.

 

IGF-1 tárolása

IGF-1 vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjon arról, hogy miként tudja megfelelően tárolni a készítményt.

A terméket 2-8 fokon kell tárolni, hűtőszekrényben. Szobahőmérsékleten 30 percnél többet semmiképpen se tartsuk.

IGF-1 használata

IGF-1 rendelés véglegesítése előtt mindenképpen tájékozódjon alábbi összefoglalónkból, hogy megfelelően tudja adagolni a készítményt. A használati javallatok betartása esetén a nem várt tünetek kialakulásának esélye rendkívül alacsony lesz, emellett az eredmények is a legoptimálisabbak lehetnek.

A készítményt izomszövetbe fecskendezve kell adagolni. A napi ajánlott dózis 0.02-0.1 mg. Ez a mennyiség a későbbiekben feljebb vihető amennyiben nem tapasztal kellemetlen hatásokat.

1 órával étkezés után ajánlott beadni az injekciót, majd utána 1 óráig kerülni kell az étkezést.

 

IGF-1 mellékhatások

Amennyiben betartja használati javallatainkat, úgy a mellékhatások kialakulásától se kell féljen, ugyanis csak ritkán okoz nem várt tüneteket megfelelő alkalmazás esetén, így mindenképpen azt ajánljuk, hogy ne kockáztasson és olvassa el részletesen erről szóló tájékoztatónkat.

Lehetséges mellékhatások:

  • pattanások kialakulása
  • hányinger
  • ízületi fájdalom

A nem várt tünetek ritkán lépnek fel, amennyiben erősebbeket tapasztal, vagy nem múlnának a mellékhatások mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó IGF-1 rendelés

Növi vásárlás? A legjobb helyen jár! Nálunk teljes biztonságban van, ugyanis garanciánk érvényes minden rendelésre. Adatait teljes diszkréció mellett kezeljük, így a csomagok is diszkréten kerülnek feladásra.

Ingyenes szállítást biztosítunk 20.000 Ft felett, valamint a kézbesítés rendkívül gyorsan történik meg, a kora délutánig leadott rendelések akár már másnapra odaérhetnek. Átvételre választhat csomagautomatát, vagy akár postapontot is. Ezeken kívül még más átvételi módjaink is vannak, melyekről részletesen ide kattintva olvashat.

Itt a legmegfelelőbb idő a rendelés leadására. Amennyiben nem tudja, hogy pontosan melyik termék lenne Önnek a legmegfelelőbb, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik segítenek választani, valamint bármilyen egyéb kérdésére is rendkívül gyors választ adnak akár emailben, akár telefonon.