Webshop / Genesis - Testosterone Cypionate

Genesis - Testosterone Cypionate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,000 Ft

Leírás

Testosterone Cypionate általános leírás

Legyen Ön a nők álma! Tesztoszteron Cipionát vásárlás esetén olyan izomzatot fog tudni felépíteni, mely irigylésre méltó lesz és biztosak vagyunk benne, hogy a strandon a nők Ön után fognak sorozatosan fordulni.

A Genesis által gyártott Testosterone Cypionate eladó webshopunkban olcsón. Amennyiben megvásárolja a csomagban egy 10 milliliteres üvegcsét fog kapni, mely 250 mg/ml hatóanyag tartalommal rendelkezik.

Termékeink garantáltan eredetiek, melyekre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, sok webshoppal ellentétben. Rengeteg helyen találkozhat kecsegtető árú készítményekkel, viszont minőségi és egyéb garancia nélkül. Ezekben az áruházakban hamisítványokat árulnak eredetiként feltüntetve. Mondanunk sem kell, hogy ezt elítéljük, ugyanis a nem bevizsgált termékek árusítása nem csak illegális, de rendkívül veszélyes is. Ezek a csalók nem fordítanak figyelmet arra, hogy vásárlóik esetlegesen egészségügyi kockázatnak teszik ki magukat azzal hogy utángyártott készítményeket használnak.

Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy hogyan tudja kiszűrni ezeket a csaló webshopokat. Az Ön érdekében készült ez el, így mindenképpen ajánljuk, hogy szánjon rá 1-2 percet az életéből. Sajnos enélkül biztosak vagyunk benne, hogy átverés áldozata lesz. Ide kattintva érheti el.

 

Testosterone Cypionate hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Testosterone Cypionate eladó, melyet mielőtt megvásárol mindenképpen olvassa el a hatásáról szóló tájékoztatónkat.

Hatását 4-5 nap alatt fejti ki. A szervezetben viszonylag hosszú ideig, 10-12 napon keresztül aktív.

A készítmény vízvisszatartása megfelelő használat esetén is magas. Ajánljuk, hogy a gyorsan felépített izomrostok átalakítása érdekében tolja ki a kúrát néhány héttel, stanozolol használatával.

Testosterone Cypionate használata

Olcsó Tesztoszteron Cipionát rendelés előtt mindenképpen olvassa el részletesen a használatáról szóló javallatainkat, hogy elkerülhesse a mellékhatások kialakulását, valamint a legjobb eredményt érhesse el.

Hetente 2-3 alkalommal comb-,vagy farizomba fecskendezve a készítmény rendkívül jótékony hatással lehet az izomfejlődésre. A normál adag heti 500-750 mg, a maximális 1000 mg, melyet semmiképpen se lépjen át! Gyorsabb fejlődés érdekében egészítse ki a kúrát más tömegnövelő szteroiddal.

Hormonvisszaállítás ajánlott a kúra után! A herék tesztoszteron termelése ebben az időszakban felborul, így mindenképpen ajánlott HCG és Zitazonium együttes használata. A HCG injekciót 13-14 nappal az utolsó szteroid adag után kell beadnia, majd még 2-szer megismételnie 5 napos kihagyásokkal. A Zitazoniumot reggel és este kell bevennie, 1-1 szemet belőle. Ez tabletta formájában elérhető.

Testosterone Cypionate mellékhatások

Tesztoszteron Cipionát rendelés esetén amennyiben betartja a használati javallatainkat, nem kell aggódnia mellékhatásoktól, ugyanis csak ritkán fordulnak elő, azok is nagyon enyhék.

Előfordulhat:

  • zsíros bőr
  • hajhullás
  • mélyülő hang
  • szőrzetnövekedés

Túladagolás, vagy súlyosabb tünet tapasztalása esetén mielőbb konzultáljon kezelőorvosával!

 

Olcsó Testosterone Cypionate rendelés

Olcsó Testosterone Cypionate vásárlás ajánlott lehet Önnek, amennyiben szeretne jelentősen nagy izmokat felépíteni. Amennyiben webshopunkban adja le rendelését, részesülhet kiváló szolgáltatásainkban. Hipergyors szállításunkkal akár már holnap megkaphatja a készítményt! Az átvételről és szállításról itt olvashat részletesebben.

Termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, melyről részletesebben az előbbi linkre kattintva olvashat. Ha ez nem lenne elég és fél, hogy nem érkezik meg a termék megnyugtatjuk, ugyanis csak utánvéttel tud fizetni, így csak akkor kell kifizetnie a terméket amikor már megkapta.

Cégünk 20+ éve van a piacon és több mint 16.000 visszatérő és elégedett vásárlónk van. Ez köszönhető a garantált minőségnek és a rendkívül segítőkész ügyfélszolgálatunknak, akiket bátran keressen fel amennyiben bármilyen kérdése, vagy problémája lenne.