Webshop / British Dragon – Boldabol

British Dragon – Boldabol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

20,200 Ft

Leírás

 Boldabol általános leírás

Alacsony vízvisszatartás? Minőségi izomzat kialakítása? Mellékhatások nélkül? Boldabol rendelés Önnek a legjobb választás. A készítmény olyan izomtömeg felépítésére ad lehetőséget, mely amennyiben már nem használja a gyógyszert sem esik össze. Androgén hatásai mérsékeltek, így a mellékhatások kialakulásának esélye rendkívül alacsony. Webshopunkban Boldabol eladó, amely garantáltan eredeti és pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá.

Boldabol vásárlás esetén Ön egy 10 ampullából álló csomagot kap, mely mindegyike 200 milligram Boldenon Undecylenate hatóanyagot tartalmaz.

Az interneten rengeteg hamisítványokat forgalmazó webáruház van, melyeknél a termékek vizuálisan 100%-ban megegyeznek, valamint rendkívül alacsony árakat ígérnek. Azonban ezek a készítmények káros hatással lehetnek a szervezetre, nem nyújtják az ígért hatást, valamint nem várt mellékhatásokat is okozhatnak. Cégünk elítéli azokat a webshopokat, akik illegálisan hamisítványokat forgalmaznak és bevonzzák a gyanútlan vásárlókat az árakkal. Készítettünk Önnek egy rövid, 1-2 perc alatt végigolvasható összefoglalót arról, hogy Boldabol rendelés esetén hogyan tudja kiszűrni a csalókat. Ezen fontos információk nélkül egészen biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz, így amennyiben nem szeretne a hamisítványok kísérleti alanya lenni, kattintson ide.

Boldabol hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Boldebol eladó, mely ampullánként 200mg Boldenone Undecylenate hatóanyagot tartalmaz.

A készítmény aktivitási ideje a szervezetben körülbelül 15 nap, viszont hatását rendkívül lassan fejti ki, tehát a kúrát minimum 12 hétig érdemes folytatni.

Androgén hatása alacsony, így kombinálható más androgén szteroidokkal, mint például a Danabol.

Megfelelő alkalmazás esetén vízvisszatartása csekély, így a kúra végeztével nem fog jelentős erőcsökkenést is izomtömeg csökkenést érzékelni. Használhatja más magas víz visszatartású szteroidok mellé, hogy a gyorsan felépített izomrostokat minőségi izomszövetté alakítsa át.

 

Boldabol használata

Boldabol rendelés előtt mindenképpen olvassa el részletesen a használatáról szóló tájékoztatónkat, hogy ne érhessék kellemetlen mellékhatások, valamint hogy ne legyen magasabb a vízvisszatartás.

Webshopunkban Boldabol eladó, mely megfelelő használata rendkívül fontos, hogy a legjobb hatást fejthesse ki.

Hetente 2-3 ampulla (400-600 mg) befecskendezése ajánlott comb-, vagy farizomba injekciós tű segítségével. A maximális adag 1000 mg, melytől többet ne alkalmazzon egy héten belül, ugyanis nem fognak izmai gyorsabban növekedni, csak a kellemetlen hatások fognak megjelenni, valamint a magasabb vízvisszatartás.

Amennyiben gyorsabb izomtömegnövekedést szeretne elérni, ajánlott lehet más androgén szteroidot alkalmazni a kúra alatt.

Ha önmagában használja a Boldabol készítményünket, ajánlott lehet az androgén pótlás okán proviont is alkalmazni.

A szervezet tesztoszteron termelése felborul a kúra alatt, így az utolsó injekciót követően 3 héttel, mindenképpen ajánlott egy HCG hormon visszaállítás. Ez 3 darab injekcióból áll, melyet 5 napos kihagyásokkal kell használni.

Boldabol mellékhatások

Boldenone vásárlás előtt mindenképpen olvassa el mellékhatásairól szóló tájékoztatónkat, valamint tartsa be használati javallatainkat. A készítmény megfelelő alkalmazás esetén csak nagyon ritkán okoz bármilyen nem várt tünetet, azok is rendkívül enyhék valamint gyors lefolyásúak.

A használók beszámoltak:

  • aknék kialakulásáról
  • zsíros bőrről
  • hajhullás, kopaszodásról

Amennyiben túladagolta a készítményt, vagy súlyosabb tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Olcsó Boldabol rendelés

Úgy gondolja, hogy Önnek a legmegfelelőbb választás a Boldabol rendelés? Ne keresgéljen tovább az interneten, ugyanis belefuthat csalókba, vagy csak magasabb árakat találhat. Készítményeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, valamint rendkívül alacsony árréssel dolgozunk.

Cégünk garantálja az Ön elégedettségét, vevőkörünk több mint 16.000 visszatérő vásárlóból áll. Amennyiben mégis valamilyen problémája lenne a minőséggel vagy a szolgáltatásunkkal, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ha visszaküldi a csomagot számunkra, visszafizetjük a rendelés teljes összegét.

Olcsó Boldabol rendelés leadását megteheti online webshopunkon keresztül, minden regisztráció, bankkártya adat megadása nélkül, vagy telefonon. A készítményeink maximum 1 napon belül megérkeznek.  Amennyiben további kérdése merült fel a szállítással és átvétellel kapcsolatban, ide kattintva elolvashatja az erről szóló tájékoztatónkat. Fizetéssel kapcsolatban nem kell aggódnia, ugyanis csak utánvétes szolgáltatásunk van.

További kérdése van? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársaink 100% diszkréció mellett dolgoznak, gyors válaszidővel.