Webshop / BM Pharma - Testopin

BM Pharma - Testopin

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

18,700 Ft

Leírás

Tesztoszteron propionát általános leírás

A tesztoszteron propionát egy olyan tesztoszteron észter, melynek bevitelével javulnak a fizikai és atlétikai teljesítmények, gyorsabb lesz az izomépítés. Ebből következően nagy izomtömegre fog tudni szert tenni viszonylag rövid idő alatt.

VIGYÁZZON a hamisítványokkal! Az interneten rengeteg viszonteladónál lehet teljesítménynövelő készítményeket vásárolni, akik kecsegtetően alacsony áron adják a termékeiket. Ezek a készítmények az esetek többségében hamisítványok, amik nem bevizsgáltak és nem lehet tudni milyen hatással lesznek a szervezetre. Fontos, hogy csak eredeti terméket vásároljon, ezért készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, hogy mire figyeljen egy webáruháznál, hogy kiszűrje a csalókat. Ezek nélkül az információk nélkül biztosan át fogják verni és csalódni fog.

A BM Pharma által gyártott Tesztoszteron propionát rendelés leadása esetén Ön egy 10 1ml-es ampullából álló dobozt fog kapni, 100mg/ml hatóanyaggal.

Tesztoszteron propionát hatása, hatásmechanizmusa

Testosterone Propionate rendelés leadása előtt mindenképpen javasoljuk, hogy olvassa el hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A Testosterone Propionate egy olyan hatóanyag, melynek vízvisszatartása lényegesen alacsonyabb, mint a többi tesztoszteron észternek, így amennyiben abbahagyná a szedését, nem fog érzékelni drasztikus izomtömeg csökkenést, sokkal minőségibb izmot fog felépíteni.

A befecskendezést követően a kívánt hatás 1-2 napig marad meg, a 3-4. nap után már nem kimutatható a szervezetben az anyag.

 

Tesztoszteron propionát használata

A tesztoszteron propionátot többféle kúrában is lehet alkalmazni. Ebből az egyik, hogy más teljesítménynövelővel kombinálja. Ebben az esetben a kúra elsőfelében ajánlott az alkalmazása, amíg a másik anyag nem hat. Ilyenkor lényegesen gyorsabb és nagyobb izomtömeget fog tudni felszedni.

A másik lehetőség Testosterone Propionate vásárlás esetén, hogy magában használja a készítményt. Férfiként ebben az esetben naponta, vagy kétnaponta ajánlott 50-100mg befecskendezése a comb-, vagy farizomba. Figyeljen arra, hogy a heti maximális adag 1000mg!

Nők esetében a dózis lényegesen alacsonyabb, az adagolás 3-5 napra tolódik, 25mg-os dózisokban.

Egy kúra ajánlott időtartama 2-4 hónap, azonban ettől el lehet térni. A használat befejezését követő 3-4. napon HCG hormonvisszaállító kúra elkezdése ajánlott.

 

Tesztoszteron propionát mellékhatások

Testosterone Propionate vásárlás esetén mindenképpen figyeljen arra, hogy a használatáról szóló javallatainkat elolvasta, nem adagolja túl a készítményt, ugyanis ebben az esetben nem várt mellékhatások alakulhatnak ki. Egyéb esetben a nem várt tünetek gyors lefolyásúak, enyhék.

A webshopunkban olcsó Tesztoszteron Propionát eladó, melynek túladagolása az alábbi tünetekhez vezethet nőként:

-túlzott férfiasodás

-menstruációs zavarok

-csikló növekedése

Férfiaknál ritkán előfordulhat ingerlékenység, prosztatanagyobbodás, kopasz foltok a fejbőrön.

Amennyiben súlyos tüneteket észlel, mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával, ugyanis előfordulhat, hogy allergiás reakció lépett fel Önnél.

Tesztoszteron propionát terápiás javaslat

Webshopunkban Testosterone Propionate eladó, melyet használhat terápiásan is. Azoknak ajánlott, akik izomcsökkenésen mentek keresztül, vagy valamilyen oknál fogva legyengültek. Ebben az esetben heti 3x25mg befecskendezését ajánljuk, hogy minél előbb visszaszerezze régi formáját.

Tesztoszteron propionát rendelés

Webshopunkban Tesztoszteron propionát eladó, mely 100%-ban eredeti és biztos hatással bír. Erre cégünk pénzvisszafizetési garanciát is vállal, így biztos lehet abban, hogy nem lesz átverés áldozata.

Tudta hogy villámgyorsan kiszállítjuk Önnek rendelését? Amennyiben kora délutánig vásárol nálunk, átveheti a csomagot 1 napon belül.

Amennyiben további kérdése lenne az átvétellel és szállítással kapcsolatban, kattintson erre a linkre.

Önnek is lehet gyors, minőségi izomtömegnövekedése ezzel a szerrel. Amennyiben nem talált meg valami információt az oldalunkon, vagy egyéb kérdése lenne, vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető legrövidebb időn belül választ adnak Önnek.