Webshop / BM Pharma – Masten

BM Pharma – Masten

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,600 Ft

Leírás

Masten-100 általános leírás

Olcsó Masten 100 vásárlás esetén egy olyan készítményt kap, melynek köszönhetően rendkívül feszes izmokra tehet szert. Ajánlott azoknak akik szálkásítani szeretnének. Kombinálható más szteroidokkal, a gyorsabb növekedés érdekében.

Masten-100 rendelés után a csomagot futárunk maximum 1 napon belül kézbesíti. A csomag tartalmaz egy 10 ampullából álló dobozt, melyek mindegyike 1 milliliteres és 100 mg/ml hatóanyagot tartalmaz.

Cégünk pénzvisszafizetési garanciát vállal minden termékre, így amennyiben problémája merülne fel, visszafizetjük a rendelés összegét. Nagyon fontos, hogy készítményeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így eredetük és minőségük igazolt. Áraink a piacon a legjobbak, ha olcsóbban talál hasonló szteroidokat, biztosan hamisítványt szeretnének eladni Önnek. Ezek az utángyártott termékek károsak lehetnek az egészségre, nem várt mellékhatásokat okozhatnak és az ígért hatást sem nyújtják. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy eredeti Drosztanolone Propionát vásárlás mellett döntsön. Érdekli hogyan tudja kiszűrni az előbb említett csaló webshopokat? Kattintson ide és olvassa el az erről szóló rövid összefoglalónkat. Biztosak vagyunk, hogy amennyiben nem szánja rá ezt az 1-2 percet az életéből átverés áldozata lesz. Ne kockáztasson, az egészsége lehet a tét! Ne legyen a csalók kísérleti alanya.

Masten-100 hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Masteron eladó olcsón, melyet mielőtt megrendel, mindenképpen olvassa el hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A szervezetben hatása azonnal fellép az első injekciót követően. Aktivitási ideje körülbelül 2 nap.

Megfelelő alkalmazás esetén vízvisszatartása nem túl magas!

Masten-100 használata

Webshopunkban olcsó Masten-100 eladó, melynek megfelelő használatáról szóló tájékoztatónkat alább olvashatja.

Heti 3-4 ampulla alkalmazása ajánlott comb-, vagy farizomba fecskendezve. Ettől többet nem ajánlott alkalmazni, ugyanis csak magasabb lesz a vízvisszatartás és nem várt mellékhatásokat okozhat.

Kombinálható más tömegnövelő szteroidokkal, amennyiben gyorsabb fejlődésre vágyik. Ajánljuk figyelmébe Tesztoszteron Enantát termékeinket.

Sportolók a használatát 4 héttel a verseny előtt szokták elkezdeni.

Masten-100 mellékhatások

Mint minden gyógyászati terméknél, ennél is előfordulhatnak ritkán enyhe mellékhatások, azonban ezek csak átmeneti jellegűek.

Használók beszámoltak már:

  • fejfájásról
  • émelygésről
  • hajhullásról

Ha súlyosabb tüneteket tapasztal, keresse fel kezelőorvosát.

 

Masten-100 rendelés

Vásároljon Masten-100 készítményeinkből és kezdje el a kúrát akár már holnap! Futáraink a megrendelt csomagokat 1 munkanapon belül házhoz viszik. Amennyiben az átvétellel és szállítással kapcsolatban további kérdése merülne fel, kattintson ide.

Pénzvisszafizetési garanciánk okán, amennyiben elégedetlen lenne a termékkel, vagy nem azt kapná, amit várt, visszaküldheti nekünk és mi visszafizetjük az árát. Nem kell aggódnia, hogy átverés áldozata lenne. A folyamat teljesen gördülékenyen megy véghez, 100%-os diszkréció mellett.

Ha további kérdése merült volna fel, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető legrövidebb időn belül választ nyújtanak minden kérdésére.