Webshop / BM Pharma – Decadubol

BM Pharma – Decadubol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,000 Ft

Leírás

Decadubol általános leírás

Decadubol rendelés leadásán gondolkodik? Nem tudja miért ez a legmegfelelőbb választás Önnek? Olvassa el termékleírásunkat és rájön!

Amennyiben jó minőségű izomzat felépítése a cél, Nandrolone Decanoate vásárlás mellett döntsön! Androgén hatásai mérsékeltek, így nem kell félnie a mellékhatásoktól sem, ugyanis megfelelő adagolás esetén csak ritkán alakulnak ki.

Ha félne az átveréstől, vagy hogy nem eredeti készítményt kap, megnyugtatjuk, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá.

Webshopunkban olcsó Decadubol eladó, melyet amennyiben megvásárol, a csomagban 10 ampullát fog kapni. Mindegyik 1 milliliteres és 250mg/ml Nandrolone Decanoate hatóanyagot tartalmat.

VIGYÁZAT! A termék népszerűsége okán rendkívül sok hamis Decadubol rendelés történik. A vásárlók gyanútlanul áldozatul esnek a csalóknak, akik kecsegtető árakkal csalogatják magukhoz őket. Ezek a készítmények nem bevizsgáltak, nem az eredeti gyártó készítette őket. Emiatt előfordulhatnak nem várt mellékhatások, valamint néhány felhasználónál maradandó károsodást okozott a szervezetben. Ne tegye ki magát ekkora egészségügyi kockázatnak, olvassa el rövid tájékoztatónkat arról szólóan, hogy hogyan tudja elkerülni Decadubol vásárlás esetén a csaló webshopokat. Szánjon rá 1-2 percet az életéből, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz enélkül. Ide kattintva érheti el.

 

Nandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Nandrolone Decaonate eladó, melynek hatásáról és hatásmechanizmusáról az alábbi tájékoztatóban olvashat.

Amennyiben olyan készítményt keres, melynél amennyiben abbahagyja a használatot sem fog jelentős izomtömegcsökkenést tapasztalni, ez a legmegfelelőbb választás Önnek, ugyanis megfelelő használat esetén a vízvisszatartása rendkívül alacsony.

Az első injekciót követően 5-6 nappal már megjelenik a hatása, majd 15 napig mutat aktivitást.

Decadubol használata

Decadubol rendelés előtt mindenképpen részletesen tájékozódjon a használatáról szóló tájékoztatónkból!

A készítményt farizomba fecskendezve kell heti 1-2 alkalommal beadnia magának. Az ajánlott adag 1-2 ampulla/hét (250-500 mg), a maximális adag 4 ampulla, ettől többet semmiképpen se adjon be magának, ugyanis csak magasabb vízvisszatartáshoz és nem várt mellékhatásokhoz vezethet. Amennyiben gyorsabb növekedésre vágyik, kombinálja más szteroidokkal.

A herék tesztoszteron termelése a kúra alatt felborul, így ajánlott HCG hormonvisszaállítás az utolsó injekciót követően 2 héttel. Ez 3 adagból áll, melyet 5 napos kihagyásokkal kell intramuszkulárisan beadni.

 

Decadubol terápiás javaslat

Izomsorvadás esetén terápiás alkalmazásra is kiváló. A kúra ekkor 2 hónapig tart, heti 2×50 mg-os adagokkal.

Teljesítményfokozáshoz jóval nagyobb mennyiség szükséges.

Decadubol mellékhatások

A készítmény androgén hatásai mérsékeltek, így nem kell félnie súlyos mellékhatásoktól amennyiben megfelelően adagolja.

Néhány felhasználó azonban beszámolt ritkán megjelenő enyhe tünetekről. Ezek voltak az olajos bőr, fokozott szőrnövekedés, pattanások kialakulása.

Amennyiben túladagolta a készítményt, vagy súlyosabb tüneteket tapasztal, mihamarabb konzultáljon kezelőorvosával.

 

Decadubol rendelés

Decadubol vásárlás esetén cégünktől egy olyan készítményt kap, melyet közvetlenül a gyártótól szerzünk be, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá. Sok csaló webshoppal szemben nálunk csak és kizárólag eredeti termékeket kaphat.

Amennyiben kora délutánig leadja rendelését, úgy akár már 1 munkanapon belül kézbesítjük a készítményeket. További információkat a szállításról és átvételről ide kattintva olvashat.

Egyéb kérdés, probléma esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető legrövidebb időn belül segítenek Önnek, teljes diszkréció mellett.