Webshop / Vedi Pharma - Tren Mix

Vedi Pharma - Tren Mix

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

20,200 Ft

Leírás

Tren Mix általános leírás

A három Trenbolon észterből álló Tren Mix egy olyan készítmény, melyet azoknak fejlesztettek ki, akik néhány hét alatt szeretnének rendkívül nagy izomzatra szert tenni. 

Amellett, hogy látványos lesz a növekedés, még minőségi is, ugyanis Tren Mix rendelés esetén a kúra időtartama alatt nem kötődik meg víz, így összeesni sem fog a felépített izomtömeg a kúrát befejezvén. Kell ennél több?

 

VIGYÁZZON! Csak olyan webshopból nézzen eladó Trenbolone Mix készítményt, melyben pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a termékekre, ugyanis a hamisítók ezeket nem merik ezt vállalni. Cégünk teljes körű garanciát vállal minden termékre, hogy eredeti, így nem kell félnie ettől. Az utángyártott, nem bevizsgált készítmények rendkívül veszélyesek lehetnek. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót azzal kapcsolatban, hogy Tren Mix vásárlás esetén hogyan tudja megkülönböztetni a csaló webshopokat. Ide kattintva elérheti, mindenképpen szánjon rá 1-2 percet az életéből, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Webshopunkban olcsó Tren Mix eladó, mely 10 ampullát tartalmaz, mindegyike 1 ml-es. A hatóanyag tartalom az alábbi módon oszlik el egy mililiterben:

  • 100mg Trenbolone Enanthate
  • 50mg Trenbolone Acetate
  • 50mg Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

 

Tren Mix hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Tren Mix rendelés véglegesítése előtt mindenképpen olvasson a hatásáról szóló tájékoztatónkból.

A hatása rendkívül gyorsan, a beadást követően szinte azonnal fellép, majd a szervezetben körülbelül 14 napig mutat aktivitást. 

A szervezetben nem köti meg a vizet, így nem kell félnie attól, hogy amennyiben abbahagyja a kúrát összeesik a felépített izomtömeg.

Tren Mix használata

Cégünknél olcsó Tren Mix eladó, mely erős anabolikus és androgén hatásokkal bír, így a megfelelő használat rendkívül fontos hogy a legjobb eredményeket érhesse el és ne lépjenek fel erős mellékhatások. Amennyiben az utasításainkhoz tartja magát nem kell félnie, ugyanis csak ritkán és enyhe tünetek lépnek fel.

A Tren Mix készítményünket comb-, vagy farizomba fecskendezve kell adagolnia.

Amennyiben kúrában alkalmazza az ajánlott mennyiség hetente 200-600 mg, melyet nem ajánlott túllépni, ugyanis nem várt mellékhatásokhoz vezethet. Amennyiben gyorsabb, vagy hatékonyabb növekedésre vágyik, kombinálhatja más tömegnövelő szteroiddal is, mint a Tesztoszteron Enantát.

Ha abbahagyja a Trenbolon Enantát kúrát, előtte még érdemes átváltani még 3-4 hét stanozolol kúrába levezetésként, amely segít megtartani és minőségibbé, szálkásabbá és élesebbé varázsolni a Trenbolon Enantát hatóanyaggal megszerzett izomszövetet. 

Majd HCG hormon visszaállítás ajánlott az utolsó injekciót követően 15 nappal. Ezt semmiképpen sem ajánlott kihagyni, ugyanis a herék tesztoszteron termelése felborul a kúra alatt. 2 hét alatt amennyiben 5 napos kihagyásokkal bead magának összesen 3 injekciót, visszaáll a tesztoszteron termelése a normál állapotba, még akkor is ha 40-50 éves kor felett van.

Tren Mix mellékhatások

Olcsó Tren Mix vásárlás esetén tartsa be a használati javallatainkat és nem kell félnie a súlyos mellékhatásoktól. Megfelelő alkalmazás mellett is előfordulhatnak néhányaknál enyhe mellékhatások, azonban ezek mindig gyors lefolyásúak, így pár napon belül el kell múlniuk. Amennyiben mégsem érezné a tünetek enyhülését, keresse fel kezelőorvosát.

Jelentkezhetnek Önnél olyan mellékhatások, mint zsíros bőr, hajhullás, pattanások, ezektől nem kell aggódnia, teljesen normális, hogy ilyenek kialakulnak a kúra alatt, azonban mint már olvashatta is, ezek gyorsan enyhülnek, elmúlnak.

 

Olcsó Tren Mix rendelés

Takarítson meg időt és energiát olcsó Tren Mix vásárlással. Amennyiben megrendeli a készítményt rendkívül gyorsan, néhány hét alatt olyan eredményeket érhet el, melyekért mások az edzőteremben hónapokat, éveket küzdenek. Vásároljon webshopunkból eredeti és minőségi készítményeket, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Kérheti a csomagot automatába, postapontra, házhozszállítással, vagy akár személyes átvétellel is. Az átvételről és szállításról ide kattintva olvashat részletesebben. A kézbesítés rendkívül gyorsan történik, a Trenbolone Mix rendelés leadását követő napon. 

Nem találta meg a választ valamire? Esetleg problémája merült fel? Nem elégedett valamivel? Természetesen mint mindenhol, nálunk is előfordulhatnak hibák, így arra kérjük ha valami negatívumot tapasztalt, mindenképpen keresse fel ügyfélszolgálatunkat és mi igyekszünk kárpótolni Önt.