Webshop / Kenwoo – Trenbolone Mix

Kenwoo – Trenbolone Mix

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

20,200 Ft

Leírás

Tren Mix általános leírás

Tren Mix vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, melynek eredményeképpen Ön is meg fog lepődni a saját izomfejlődésén. Nem kell éveket dolgoznia szálkás is minőségi izmokért, ugyanis Tren Mix rendelés esetén látványos és nem ,,puffancs” izmokat fog tudni felépíteni, rendkívül gyorsan.

Webshopunkban olcsó Tren Mix eladó, mely hatóanyagtartalma az alábbiak alapján oszlik el milliliterenként:

  • 50 mg Trenbolone Acetate
  • 50 mg Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate 
  • 100 mg Trenbolone Enanthate

A csomagban 10 darab 1 milliliteres ampullát fog találni, mely összesen 200 mg hatóanyagtartalommal rendelkezik.

MIELŐTT ONLINE RENDEL olvassa el ezt a tájékoztatót, melynek segítségével könnyedén ki tudja szűrni a csalókat, nem fog csalódni amikor elkezdi a kúrát, hogy nem érez semmilyen pozitív hatást. A gyógyszer hamisítók rendkívül kedvelt felülete lett az internet, mivel nehezen ellenőrizhető. Mindenképpen kattintson az előbb említett linkre, ugyanis a néhány pontban felsorolt információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Ne váljon élő próbababává, ugyanis ez rendkívül nagy veszélyt jelenthet Önre. Amennyiben Tren Mix rendelés leadásán gondolkodik és végül nálunk dönt, nem kell félnie attól, hogy csalódna a megérkezéskor, ugyanis csak és kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, melyekre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

 

Tren Mix hatása, hatásmechanizmusa

Tren Mix vásárlás előtt amennyiben elolvassa hatásáról szóló tájékoztatónkat, majd részletesen tanulmányozza a használati javallatainkat, úgy nem kell attól félnie, hogy nem várt mellékhatások jelentkeznének Önnél.

A hatását a készítmény 14 napon keresztül fejti ki aktívan a szervezetben, befecskendezést követően szinte azonnal fellép.

Megfelelő alkalmazás esetén vízvisszatartása nincsen, nem fog izomtömegcsökkenést tapasztalni, ha abbahagyja a kúrát. Amennyiben még minőségibb izmokat építene fel, stanozolol kúrával megteheti ezt, mely 2-3 héten keresztül tartható.

Tren Mix használata

Webshopunkban olcsó Tren Mix eladó, melyből normál esetben heti 1-2 ampulla izomba történő fecskendezése ajánlott (200-400 mg), arra figyeljen mindenképpen, hogy a 600 mg-ot semmiképpen se lépje át, ugyanis nem várt mellékhatások léphetnek fel, valamint nem fog gyorsabb növekedést elérni.

Amennyiben az a célja, hogy rövidebb idő alatt érjen el nagyobb teljesítményt, egészítse ki a kúrát valamilyen más tömegnövelő szteroidunkkal, mint például a Tesztoszteron Enantát, mely esetén anti-ösztrogén használata is ajánlott lehet.

A kúra után 15 nappal adjon be magának egy HCG injekciót, majd ismételje meg ezt 2 alkalommal, 5 napos kihagyásokkal. Ennek hatására visszaáll a herék tesztoszteron termelése néhány napon belül, bármilyen korosztályban. 

 

Tren Mix mellékhatások

Amennyiben elolvasta használati javallatainkat, valamint betartja az adagolással kapcsolatos szabályokat, nem kell félnie a súlyos, nem várt mellékhatásoktól, ugyanis csak ritkán léphetnek fel nem várt tünetek, azok is enyhék és gyors lefolyásúak. Ha súlyosabb tünetek kínoznák Önt konzultáljon kezelőorvosával, valamint győződjön meg arról, hogy nem történt túladagolás.

A használók beszámoltak már:

  • fejfájásról
  • zsíros bőrről
  • aknék kialakulásáról
  • enyhe hajhullásról

Olcsó Tren Mix rendelés

Webshopunkban olcsón eladó Tren Mix, mely garantáltan eredeti és minőségi készítmény. Cégünk nem engedheti meg magának, több mint 16.000 visszatérő vásárlóval, hogy nem minőségi termékeket forgalmazzon, így biztos lehet abban, hogy nem lesz átverés áldozata. Amennyiben ez nem lenne elég, kizárólag utánvéttel fizethet, így biztosítjuk azt, hogy megérkezik a csomag, valamint pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá, így ha valamilyen problémája merülne fel, visszakaphatja pénzét.

Sürgősen szeretné elkezdeni a kúrát? Nem akadály! Amennyiben kora délutánig vásáról, úgy 1 munkanapos szállítással számolhat, mely történhet futár által, vagy csomagautomatába. További kérdése lenne a szállítással és átvétellel kapcsolatban? Kattintson ide és olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat.

Egyéb kérdése, problémája merült fel? Nem tudja melyik terméket válassza? Hívjon minket, vagy írjon ügyfélszolgálatunknak.