Webshop / Vedi Pharma - Tren E

Vedi Pharma - Tren E

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

19,900 Ft

Leírás

 Tren E általános leírás

Régóta álmodozik arról, hogy minden nő csak Önt akarja? Szeretne az edzőteremben olyan célokat elérni, melyekért mások éveket küzdenek? Tren E vásárlás a megoldás az Ön problémájára. Minőségi és mégis jelentős izomtömeget fog tudni felépíteni, mely nem okoz vízvisszatartást.

Kiszerelés: 10 darab 1 milliliteres ampulla

Hatóanyagtartalom: 200 mg/ml

Olcsó Tren E rendelés előtt mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatónkat, ugyanis könnyen lehet, hogy hamisítványt fog kapni. Ezek az utángyártott készítmények nem alkalmasak emberi használatra, ugyanis nem bevizsgáltak, nincsenek több éves tesztelések mögöttük.

Termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így tőlünk csak és kizárólag eredetit vásárolhat.

Tren E hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Tren E vásárlás előtt olvassa el hatásáról és hatásmechanizmusáról szóló tájékoztatónkat.

A szervezetben az első injekció után 2-3 nappal fejti ki hatását, majd 8 napig marad aktív.

A szervezetben nem köti meg a vizet, így nem kell attól félnie, hogy a vízvisszatartás miatt összeesnének izmai amennyiben abbahagyja a használatot. Nem alakul ösztrogénné, így anti-ösztrogén használata nem szükséges.

 

Tren E használata

Webshopunkban olcsó Trenbolon Enantát eladó, mely használatáról részletesen az alábbi tájékoztatónkból olvashat. Amennyiben betartja javallatainkat, úgy nem kell félnie a kellemetlen mellékhatásoktól sem és kiváló eredményeket fog tudni elérni vele.

A készítményt 2-3 alkalommal kell heti rendszerességgel izomba fecskendezni, az ajánlott adag így hetente 200-600 mg. Ezt a mennyiséget nem ajánlott túllépni, ugyanis csak nem várt mellékhatásokhoz vezethet, nem fog gyorsabb növekedést elérni vele.

Ha nagyobb izmokat építene, rövidebb idő alatt, kombinálja valamelyik tömegnövelő szteroidunkkal. Figyelmébe ajánljuk a Tesztoszteron Enantát készítményünket. Figyeljen arra, hogy amennyiben tesztoszteronnal használja ajánlott lehet anti-ösztrogén alkalmazása. Erre a Zitazonium készítményünket ajánljuk.

A kúra után 10 nappal ajánlott elkezdeni egy HCG hormon visszaállítást. Ezt 5 napos rendszerességgel kell beadnia magának, összesen 3 alkalommal. Ennek következtében néhány héten belül visszaáll tesztoszteron termelése a normál állapotba, akármilyen korosztályban van.

 

Tren E mellékhatások

Trenbolone Enanthate rendelés esetén amennyiben megfelelően alkalmazza készítményünket, abban az esetben nem kell aggódnia az erős mellékhatásoktól. Természetesen néhány esetben ekkor is előfordulhat, hogy nem megfelelő reakciót vált ki szervezetéből a hatóanyag, azonban ez általában csak rövid ideig tart és enyhe tünetekkel jelentkezik.

Jelentősen csökkentheti a mellékhatások kialakulásának esélyét, amennyiben a kúra teljes időtartama alatt nem fogyaszt alkoholt, vagy egyéb tudatmódosító szereket.

Megfelelő alkalmazás esetén is jelentkezhetnek aknék, előfordulhat fejfájás, enyhe hajhullás, vagy zsíros bőr.

Amennyiben a fent felsoroltaknál súlyosabb tüneteket tapasztal mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával.

Olcsó Tren E rendelés

Mire vár még? Webshopunkban eredeti és olcsó Tren E eladó, melyet amennyiben most vásárol meg, akár azonnal átvehet. Adja le rendelését kora délutánig és már mársnap átveheti. Ezzel kapcsolatban további információkat ide kattintva olvashat. Az előbbi linken megtalálja átvételi lehetőségeinket is.

20.000Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk. A rendelés összegét utánvéttel tudja kiegyenlíteni. Nem kell félnie attól, hogy nem érkezne meg a csomag, ha pedig valamilyen minőségi kifogása lenne azzal kapcsolatban, úgy rendelésének teljes összegét visszaigényelheti.

Ne kockáztasson! Vásároljon tőlünk és biztos lehet abban, hogy nem lesz átverés áldozata, nem egy olcsó másolatot fog kapni, hanem biztosan eredeti és bevizsgált terméket. Amennyiben további kérdése lenne, nyugodtan tegye fel azt ügyfélszolgálatunkon keresztül munkatársainknak.