Webshop / Vedi Pharma - Drosta P

Vedi Pharma - Drosta P

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,200 Ft

Leírás

Drosta P általános leírás

Drostanolone rendelés kiváló döntés lehet a sportolóknak verseny felkészüléshez, valamint azoknak, akiknek elsősorban szálkásítás és minőségi, kemény feszes izomtömeg gyarapodás a céljuk. Rendkívül jó minőségű de nem óriási izomzatot lehet felépíteni vele, jól kombinálható mást tömegnövelő szteroidokkal is, mint a Tesztoszterone propionát, Tesztoszteron Enantát, Sustanon 250mg, Danabol.

Drosta P vásárlás esetén Ön egy Drosztanolone hatóanyagú készítményt kap a csomagban, amely 10 darab 1 milliliteres ampullát tartalmaz. Ezek mindegyike 100 milligramm Drostanolone propionate hatóanyag tartalommal rendelkezik.

A webshopunkban is eladó Drosta P egy rendkívül népszerű termék a testépítők körében, így sajnos rengeteg hamisítvány is található a piacon. Mindenképpen tájékozódjon a Drostanolone rendelés előtt, ugyanis könnyen áldozatául eshet ezeknek a csaló webshopoknak. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy hogyan tudja ezeket elkerülni. Szánjon rá 1-2 percet az életéből, ugyanis biztosak vagyunk benne, hogy enélkül csalódás fogja érni és hamisítványt fog kézhez kapni. Kattintson ide a tájékoztatóért.

Tőlünk csak eredeti, bevizsgált készítményt kaphat, melyek garantált minőségűek. Minden termékünkre érvényes a pénzvisszafizetési garanciánk, így amennyiben bármilyen problémája merülne fel, visszaküldés után visszatérítjük a Drostanolone rendelés összegét.

 

Drosta P hatása, hatásmechanizmusa

Drosta P rendelés előtt mindenképpen tájékozódjon részletesen a hatásáról szóló tájékoztatónkból. A szervezetre a használat után azonnal hatással lesz, felezési ideje rendkívül alacsony, körülbelül 2 nap.

A vízvisszatartása megfelelő használat esetén alacsony, így minőségi izomzat kiépítésére alkalmas. Amennyiben abbahagyja a használatot, az nem fog jelentős izomtömeg csökkenéshez vezetni.

Drosta P használata

Drostanolone vásárlás előtt mindenképpen olvassa el a használatáról szóló javallatainkat, hogy ne érhessék kellemetlen mellékhatások.

A készítményt intramuszkulárisan adagolja comb-, vagy farizomba. A heti ajánlott dózis 3-4 ampulla (300-400 mg). Ettől többet nem érdemes használni, ugyanis nem lesz gyorsabb a hatása, csak nem várt mellékhatásokhoz és magasabb vízvisszatartáshoz vezethet.

Ha még nagyobb mennyiségű izomtömeget szeretne növelni, rendkívül jól kombinálható más tömegnövelő szteroiddal, mint például a Tesztoszteron Enantát.

Sportolók 4 héttel a verseny előtt szokták elkezdeni a használatot.

 

Drosta P mellékhatások

Webshopunkban Drosta P eladó, melynek használat során néhányan beszámoltak mellékhatásokról, amennyiben betartja a használati javallatainkat, ezek átmeneti jellegűek és gyors lefolyásúak.

Előfordult fejfájás, émelygés, hányinger, zsíros bőr, hajhullás, kopaszodás.

Amennyiben túladagolta a készítményt, vagy súlyosabb tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

 

Drosta P rendelés

Webshopunkban olcsó Drosztanolone eladó, mely garantált hatóanyag tartalommal rendelkezik és biztosan eredeti. Ezért merünk pénzvisszafizetési garanciát is vállalni rá, így amennyiben nem lenne elégedett a termékkel, visszafizetjük a rendelésének teljes összegét.

Elégedett és visszatérő vásárlói kör kialakítása cégünk fő célja, így minden esetben Ön a legfontosabb amikor vásárol. Biztosítunk az Ön számra rengeteg lehetőséget, hogy megvásárolhassa a terméket, leadhatja rendelését webshopunkon keresztül regisztráció nélkül, vagy akár telefonon is. Fizetni minden esetben utánvéttel tud, így csak a már megérkezett csomagot kell kifizetnie, nem kell semmit előre utalni.

Gyors szállítás, akár másnapi átvétel. A kora délutánig leadott rendeléseket futáraink 1 munkanapon belül kézbesítik. További kérdése merült volna fel a szállítással és átvétellel kapcsolatban? Kattintson ide és olvassa el az erről szóló rövid tájékoztatónkat.

Valami kérdése maradt? Esetlegesen felmerült valamilyen problémája? Keresse fel ügyfélszolgálatunkat, munkatársaink rövid időn belül válaszolnak Önnek és próbálják megoldani problémáját a leggördülékenyebb és legdiszkrétebb módon.

 

Ne habozzon, adja le olcsó Drosta P rendelését még ma és kezdjen bele egy olyan kúrába, melynek a végén a tükörben egy szálkás, izmos férfit lát majd és a strandon csak úgy ámulnak bámulnak a nők!