Webshop / Vedi Pharma - Testo P

Vedi Pharma - Testo P

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,500 Ft

Leírás

Testo P általános leírás

A tesztoszteron propionát megfelelő alkalmazás mellett erős izomzatot alakít ki a használójának. Ez a tesztoszteron észter legfőképpen sportolóknak és testépítőknek ajánlott. Tesztoszteron propionát rendelés leadását követően gyorsan érezni fogja hatását, más tömegnövelő készítménnyel kombinálva nagyobb izomtömeget fog tudni felvenni.

Webshopunkban Testo P eladó, melyet a Vedi Pharma gyártott. A Testo P 100mg tesztoszteron propionátot tartalmaz ampullánkként. Egy dobozban 10 ampullát fog kapni.

Tesztoszteron propionát kúra alkalmazása 2-4 hónapig ajánlott.

VIGYÁZZON! Rengeteg webáruház az interneten hamis termékeket árusít, eredetiként feltüntetve. Ezek a készítmények károsak lehetnek, nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Cégünk ezeket elítéli, így készítettünk az Ön számára egy rövid összefoglalót, amely nélkül átverés áldozata lesz biztosan. Szánjon rá 1-2 percet életéből, hogy ne érhesse kellemetlen meglepetés.

 

Testo P hatása, hatásmechanizmusa

Tesztoszteron Propionát vásárlás esetén nem kell félnie, ugyanis laboratóriumi körülmények között tesztelt szert küldünk az Ön számára.

Webshopunkban tesztoszteron propionát eladó, melynek a vízvisszatartó hatása egyéb tesztoszteron észterekhez képest jóval kisebb, így alkalmasabb minőségi izom kialakítására.

A hatása gyorsan lép fel és gyors lefolyású, így esetleges vizsgálat a használatot követő 3-4. napon már nem mutatja ki a szervezetben.

 

Testo P terápiás javaslat

Testo P rendelés esetén a készítményt alkalmazhatja terápiás kezelésre is, amennyiben izmai legyengültek. Heti 3x25mg-ot fecskendezzen be magának intramuszkulárisan.

 

Testo P használata

A tesztoszteron propionát egy veszélytelen készítmény amennyiben megfelelően alkalmazza, így kérjük olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat.

Testosterone Propionate rendelés esetén a készítményt alkalmazhatja magában is, ebben az esetben 1-2 naponta ajánlott 50-100mg befecskendezése az izomba. Hetente maximum 1000mg-ot vigyen be a szervezetébe.

A használat abbahagyását követően 3-4 nappal már HCG hormonvisszaállító kúra alkalmazása ajánlott.

A tesztoszteron propionátot alkalmazhatja egyéb izomtömegnövelő, teljesítményfokozó szerrel is, amennyiben gyorsabb, vagy nagyobb izomtömegnövekedést szeretne elérni.

Az ajánlott adagolási idő 2-4 hónap, ettől viszont el lehet térni, amennyiben betartja a használatáról szóló utasításokat.

Testo P mellékhatások

Testosteron Propionate rendelés esetén Ön egy teljesen biztonságos szert kap, melynek mellékhatásai nem súlyosak, átmeneti lefolyásúak.

Nőknél túladagolás esetén előfordulhat:

-túlzott férfiasodás

-csiklónövekedés

-menstruációs zavarok

Férfiaknál előfordulhat:

-magasabb vérnyomás

-ingerlékenység

-prosztatanagyobbodás

A használók néhány esetben beszámoltak bőrön megjelenő pattanásokról, valamint átmeneti hajmentes területekről a fejbőrön.

Testo P rendelés

Testosterone Propionate vásárlás esetén Ön akár már másnap elkezdheti a készítmény alkalmazását, ugyanis egyedülállóan gyorsan kézbesítjük a termékeket, már 1 munkanapon belül. Amennyiben felmerülne valamilyen kérdése a szállítással és átvétellel kapcsolatban olvassa el ezt a tájékoztatót.

Cégünk arra törekedik minden esetben, hogy ügyfelei elégedettek legyenek, így sikerült elérnünk a már több mint 16.000 visszatérő elégedett vásárlót. Amennyiben bármilyen kérdése van, vegye fel kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak bármilyen kérdésére. Elégedetlenség esetén élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal is, így teljesen be van biztosítva rendelés esetén.