Webshop / Pharma Tec - Drostanolone Propionate

Pharma Tec - Drostanolone Propionate

✔️Készleten

19,800 Ft

Leírás

Hatékony és gyors izomépítést szeretne elérni? Versenyre készül és nagyot szeretne durrantani? Drostanolone Propionate-100 vásárlás esetén a leghatékonyabb androgén–anabolikus hatású testépítő szert kaphatja meg.

Ha testépítéssel foglalkozik az izmok gyors növelésére ez a legjobb megoldás. Drostanolone Propionate-100 rendelés esetén acélosan kemény és szilárd izmokra tehet szert. Mindemellett az izmok ereje is jelentősen megnövekszik. A készítménnyel minőségi izom építhető fel. Ha azt szeretné, hogy vizuálisan is látványos legyen az izomtömeg akkor más erre alkalmas szteroiddal is kombinálható a használata.

Hatása tartós, ha befejezi használatát az izmok ugyanolyan kemények maradnak. Méretük sem fog csökkenni. Elvonási tüneteket sem fog tapasztalni, szervezete nem fog hozzászokni a hatóanyaghoz.

Ön olyan izomzatot érhet el, amire mindig is vágyott. Drostanolone Propionate-100 eladó webáruházunkban, ahol biztosan hatásos terméket fog kézhez kapni. Annyira bízunk a hatásában, hogy arra pénzvisszafizetési garanciát vállalni. Ha nem lenne elégedett a készítmény által elért eredménnyel csak küldje vissza részünkre és mi visszafizetjük a teljes vételárát.

Az interneten más webáruházakban is lehetőség van Drostanolone Propionate-100 rendelés leadására. Ne dőljön be ha máshol olcsóbb árakat lát, hiszen az vélhetően hamis termék lehet. Sok a nem bevizsgált hatóanyagú vagy egyszerűen hatóanyag nélküli szer a kereskedelemben. Olvassa el a csaló webáruházakról szóló tájékoztatónkat, hogy Önt ne tudják becsapni.

Hatása, hatásmechanizmusa

A Drostanolone Propionate-100 szteroid izomépítő. A hatóanyaga az izmokra van hatással és fokozza azok keményítő hatását.

Nem fog átalakulni ösztrogénné, ezért nem kall majd anti-ösztrogén használata ha már nem akarja tovább használni. Viszont ha más szteroidokkal kombinálja használatát akkor figyelemmel kell lenni a másik hatásmechanizmusára. Ha az átalakulhat ösztrogénné akkor az miatt szükséges lehet az anti-ösztrogén kúra használata.

Használata, adagolása

Drostanolone Propionate-100 vásárlás esetén 10 db injekciós ampullát kap kézhez. Az injekciót az izmokba szükséges beadni. A szervezetben gyorsan lebomlik, ezért két naponta ajánlott használni.

Mivel a nőknek túlzott férfiasodást okozhat ezért lehetőleg kerülni kell használatát. Ha mégis használnák akkor hetente maximum egy ampulla alkalmazható.

Az ajánlott mennyiséget nem szabad túllépni, mert túladagolása kellemetlen tünetekkel járhat és növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét is.

Ha versenyre készül akkor a használatát mintegy 4 héttel a verseny előtt kell megkezdeni.

Hűtést nem igényel, száraz hűvös helyen kell tárolni. Nem szabad hűteni, 30 fok alatt tárolja. A közvetlen napfénytől óvni kell.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Drostanolone Propionate-100 rendelés esetén nem kell tartania a mellékhatások kialakulásától ha betartja a használatára vonatkozó tájékoztatót.

Néha azonban jelentkezhet

  • fejfájás
  • bőrzsírosodás és pattanások megjelenése
  • hasmenés, hányinger
  • enyhe hajhullás

Ezek csak enyhe tünetekkel jelentkezhetnek és rendszeres használat esetén megszűnnek.

Nem ajánlott a készítmény alkalmazása kiskorúaknak és szoptatós anyáknak sem.  Egyes betegségek fennállása esetén sem javasolt a használata. Ne alkalmazza a készítményt, ha

  • érelmeszesedése van
  • máj vagy vesebetegsége áll fenn
  • rosszindulatú daganata van.

A kúra ideje alatt mindenképpen kerülje az alkohol fogyasztását.

Drostanolone Propionate-100 rendelés

Drostanolone Propionate-100 eladó webáruházunkban, ahol Ön egyszerűen és gyorsan, regisztráció nélkül is vásárolhat.

Ha véglegesíti a megrendelést a terméket már 1-2 munkanapon belül meg is kaphatja bárhol az ország területén. Kérheti a kézbesítést a házhoz szállítással, csomag pontra vagy akár csomag automatába is. A kiszállítás során számíthat diszkréciónkra, sem a csomagolás, sem a címzés nem lesz árulkodó arról mit tartalmaz a küldemény.

A kézbesítés részleteiről ITT olvashat.

Lenne még további kérdése? Ügyfélszolgálatunkon kollégáink mindenben állnak az Ön rendelkezésére.