Webshop / BM Pharma - Dubol

BM Pharma - Dubol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

18,200 Ft

Leírás

Dubol 100 általános leírás

Dubol 100 vásárlás esetén rendkívül jó teljesítményre tehet szert, amellett hogy izomtömeget növel. Nem drasztikusan, mint az erre fejlesztett szteroidokkal, hanem jó minőségű izomzatot tud kialakítani, amely nem fog összeesni a kúra befejezése után.

Webshopunkban olcsó Dubol 100 eladó, mely 10 db 1 milliliteres ampullát tartalmaz, 100 milligrammos hatóanyag tartalmakkal.

VIGYÁZAT, rengeteg hamisítvány az interneten! Üzemelnek olyan webshopok, melyek nem az eredeti gyártó termékeit forgalmazzák, hanem egy külsőleg teljesen megegyező utángyártott verziót, ennek okán láthat sok helyen alacsony árakat. Egészségügyi kockázatok merülhetnek fel amennyiben ilyen terméket vásárol, így mindenképpen kerülje ezeket. Dubol 100 rendelés előtt mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, mely arról szól, hogy hogyan tudja kiszűrni a csaló webshopokat. Ezen fontos információk nélkül meggyőződésünk, hogy átverés áldozata lesz, így kérjük hogy szánjon rá 1-2 percet életéből.

Dubol 100 hatása, hatásmechanizmusa

Az első injekció után 2-3 nappal fejti ki hatását, az aktivitási idő 10 nap.

Megfelelő használat esetén nem túl magas a vízvisszatartása. A kúrát érdemes lehet kitolni 3-4 héttel egy boldenone kúrával. Ezeknek köszönhetően minőségi izomszövetek fognak kialakulni, melyek nem esnek össze a használat után.

 

Dubol 100 használata

Olcsó Dubol 100 rendelés előtt mindenképpen azt ajánljuk, hogy olvassa el a használatáról szóló javallatainkat, valamint tartsa be azokat, hogy ne alakulhassanak ki kellemetlen mellékhatások, valamint ne legyen magasabb a vízvisszatartás.

Comb-, vagy farizomba ajánlott beadni a készítményt. A heti ajánlott adag nők esetében maximum 50 mg, míg férfiaknál 200-500 mg. Figyeljen arra, hogy a maximális 600 mg-ot semmiképpen se lépje át, ugyanis ez nem vezet gyorsabb növekedéshez, csak nem várt mellékhatásokhoz. Amennyiben szeretne gyorsabban izomtömeget gyarapítani, ajánlott lehet a kúra kiegészítése valamilyen más szteroiddal.

A használat után 8-10 nappal HCG hormon visszaállító kúra ajánlott. Ez 3 injekcióból áll, melyet 5 napos szünetekkel kell beadnia magának. A tesztoszteron teremlés ezeknek köszönhetően visszaáll még 40-50 éves kor felett is a normál állapotba

Dubol 100 mellékhatások

Webshopunkban olcsó Dubol 100 eladó, melynek használata során előfordulhatnak enyhe nem várt tünetek, azonban amennyiben megfelelően alkalmazza, nem fogja kellemetlen meglepetés érni.

A használók beszámoltak:

  • zsíros bőrről
  • fejfájásról
  • fáradtságról
  • hajhulásról

Súlyosabb tünetek tapasztalása esetén, vagy amennyiben túladagolta a készítményt, mindenképpen javasoljuk, hogy mielőbb keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Dubol 100 rendelés

Olcsó Dubol 100 rendelés leadásán gondolkodik? Webshopunkban megteheti vény nélkül, garantáltan eredeti és prémium minőségben. Garantáljuk a hatását, valamint eredetét a készítményeknek, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá.

Szállítási módjaink közül válogathat, hogy futárnál, vagy csomagautomatából venné át a készítményt. Fizetni minden esetben csak utánvéttel tud, így nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia. Hipergyors szállításunkkal 1 munkanapon belül kézbesítünk. Átvételről és szállításról további információkat ide kattintva olvashat.

Amennyiben felmerült valamilyen problémája, vagy kérdése, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal ügyfélszolgálati elérhetőségünkön keresztül. Kollegáink a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak Önnek, teljes diszkréció mellett.