Webshop / Raw Pharmaceutical - Stazol

Raw Pharmaceutical - Stazol

✔️Készleten

Az ár egy dobozra vonatkozik!

14,300 Ft

Leírás

Stazol-100

Megfelelő edzés, szigorú étrend és még mindig nem elég minőségi az izomzata? Stazol-100 eladó webáruházunkban, melynek segítségével felgyorsíthatja a minőségi izomzat elérését.

A szintetikus anabolikus izomépítő szteroid segítségével minőségi szálkás izomzat érhető el. Hatása hosszú távú és testépítők, valamint sportolók részére ajánlott főként a használata. Nem alakul át ösztrogénné, ha befejezi szedését nem kell anti ösztrogén kúrát tartani. Ráadásul hatása hosszú távon megmarad. A felépített izomzatot nem fogja elveszíteni, ha abbahagyja a szedését.

Hatása biztos és garantált eredményt érhet el vele. Ha mégsem lenne elégedett a  hatásával akkor lehetősége van pénz visszafizetési garanciánkkal élni. Ha úgy gondolja, hogy nem hatott Önnek megfelelően visszakérheti a teljes kifizetett vételárat. Csak küldje vissza nekünk a terméket és mi néhány napon belül visszautaljuk Önnek a pénzét.

Nagyon sok testépítő szert forgalmaznak az interneten, hasonló hatóanyaggal. A Stazol-100 vásárlás azonban nem mindenhol jó döntés. Nagyon sok hamis webáruház van, melyek hatóanyag nélküli készítményeket forgalmaznak. Sőt olyan is van, mely nem bevizsgált hatóanyagú szert árusít, ez az egészségre veszélyes is lehet. Ha nem szeretné, hogy átverjék olvassa el ezekről az áruházakról készített tájékoztató anyagunkat, mely segít Önnek felismerni a kamu webshopokat

Ha nem szeretne csalódnia akkor garantáljuk, hogy a Stazol-100 rendelés nálunk teljesen biztonságos.

Hatása, hatásmechanizmusa

Stazol-100 rendelés után stazolol hatóanyag 10mg tartalmú (100 db) szteroid készítményt kap kézhez.

A hatását úgy fejti ki, hogy a kötőszövetekben nem engedi lerakódni sem a vizet, sem a zsírt, ezáltal sokkal szálkásabb izom építhető fel vele. A szervezetében a protein szintézisét növeli, ez is elősegíti a szálkásítást. Nem tartja vissza a vizet a szervezetben.

Hatása hosszú távú, nem fogja elveszíteni a felépített izomzatot, ha befejezi a kúrát.

Használata, adagolása

Stazol-100 vásárlás után kérjük tartsa be a használatára vonatkozó előírásokat a mellékhatások elkerülése érdekében.

Napi adagja:

  • férfiaknak 2-4 tabletta
  • nőknek ½ – 1 tabletta

A tablettát egy pohár vízzel kell bevenni étkezés közben.

A kúra időtartama maximum 6-12 hétig tarthat. Utána mindenképpen szünetet kell tartani.

Kombinálható más izomépítő szteroid szerekkel. Ha izomtömeg növelő szerekkel kombinálja figyeljen arra, hogy a másik szer szükségessé teheti majd anti-ösztrogén szedését.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Ha az előírások szerint használja a terméket akkor nagyon kevés az esélye, hogy bármilyen mellékhatás kialakuljon. Túladagolás esetén nagy valószínűséggel jelentkezik valamilyen mellékhatás. Főleg nők figyeljenek a megfelelő adagolásra, mert túlzott szedése férfiasodáshoz vezethet.

Ha mégis tapasztal valamilyen mellékhatást az a következő lehet:

  • kopaszodás
  • magas vérnyomás
  • bőrbetegségek
  • menstruációs zavar nőknél
  • férfiaknál prosztata nagyobbodás

Ezek általában csak enyhe tünetekkel jelentkezhetnek. Ha mégis súlyos reakciót váltana ki a szer, akkor keresse fel kezelőorvosát.

Kiskorúak részére nem ajánlott a termék szedése. Használata során tartózkodjon a drogok és az alkohol fogyasztásától.

Stazol-100 rendelés

Stazol-100 eladó webáruházunkban, melyet nagyon gyorsan és egyszerűen, regisztráció mellőzésével is megvásárolhat.

A küldeményt teljes diszkréciónk mellett 1-2 munkanapon belül kézbesíti Önnek szállítási partnerünk.  Kérheti a csomag kiszállítását házhoz szállítással, vagy csomag pontra illetve csomag automatába is.

A vételár kifizetése utánvétellel történik készpénzzel illetve bankkártyával. Előre utalásra nincs lehetőség.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a kézbesítés vonatkozásában akkor látogassa meg a szállítást részletesen bemutató tájékoztató oldalunkat ide kattintva.

Ha bármilyen további kérdése merülne még fel kérjük keresse fel  Ügyfélszolgálatunk munkatársait akik mindenben készséggel segíteni fognak Önnek.