Webshop / Pfizer - Genotropin

Pfizer - Genotropin

✔️Készleten

Kiszerelés: 36 egység / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

81,700 Ft

Leírás

GENOTROPIN általános leírás

Webshopunkban Genotropin eladó, ami egy olyan növekedési hormon, mely akár edzés nélkül is segít jelentős izomtömeghez jutni, rövid idő alatt. Néhány országban a ,,fiatalság szérumának” hívják, ugyanis alkalmazása 50 éves kor felett is kifejezetten ajánlott, mivel megfiatalítja a testet.

Genotropin vásárlás esetén a csomagban 36 egységnyi adagot fog találni, mely nagyjából 12-13 napra elegendő. Milliliterenként 12mg hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZAT! Online Genotropin vásárlás előtt mindenképpen olvassa el ezt a rövid összefoglalót, melyből könnyedén tájékozódhat, hogy hogyan kerülheti el a csaló webshopokat. Miért van erre szükség? Az internetet ellepték a nyerészkedő hamisítványokat áruló cégek, melyek kifejezetten veszélyes készítményeket árulnak. Ezek a gyógyszerek nem bevizsgáltak, nincs valós hatóanyagtartalmuk, így akár erős mellékhatásokat is okozhatnak. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy kerülje az ilyen oldalakat.

Amennyiben tőlünk vásárol, biztos lehet abban, hogy nem lesz átverés áldozata, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. A készítményeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így tudjuk az árakat alacsonyan tartani, valamint garantálni a minőséget.

GENOTROPIN hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Genotropin eladó, melynek hatását és hatásmechanizmusát részletesen alább olvashatja el.

A felezési ideje normál felnőtteknél 15 perc, azonban rendszeres felhasználóknál ez 3 órára növekedhet. Fontos a napi folyamatos adagolás.

A kúra elején előfordulhat vízvisszatartás, azonban ez magától elmúlik.

 

GENOTROPIN használata

Genotropin rendelés előtt mindenképpen olvassa el használati javallatainkat, hogy ne érhessék kellemetlen meglepetések, és a legjobb eredményeket érhesse el.

A készítményt bőr alá, a zsírszövetbe kell fecskendezni, napi 3-5 egységnyi adaggal.

A tárolás hűtőszekrényben történjen, beadás előtt nagyjából fél órával már kiveheti a növekedési hormont a hűtőből, ennek következtében az felmelegedik és elviselhetőbb lesz a beadás.

Az eszköz pontos elkészítését a dobozban találja, használati útmutatónkban.

GENOTROPIN mellékhatások

Olcsó Genotropin vásárlás esetén amennyiben betartja a használati javallatokat nem kell aggódnia a kellemetlen mellékhatásoktól. Természetesen, mint minden gyógyszernél ennél is előfordulhatnak nem várt tünetek, azonban ezek nem mindenkinél jelentkeznek.

A felnőtt felhasználók beszámoltak már:

  • zsibbadásról
  • ízületi fájdalomról
  • égő érzésről a hónaljban

Ezek ritka tünetek, valamint gyors lefolyásúak, így a legtöbb esetben maguktól enyhülnek, majd elmúlnak. Amennyiben mégis tartósan jelentkeznének a fent felsorolt mellékhatások, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Kerülje a készítmény alkalmazását, amennyiben:

  • allergiás az összetevőkre
  • tumora van
  • nagy műtét előtt áll

 

Olcsó GENOTROPIN rendelés

Növekedési hormon eladó webshopunkban rendkívül olcsón, garantáltan eredeti minőségben. Biztosíthatjuk, hogy amennyiben webáruházunkat választja és tőlünk vásárol, a legjobb vásárlási élményt nyújtjuk az Ön számára. Emellett garanciát is vállalunk minden termékünkre, így valamilyen probléma felmerülése esetén a visszakapja a rendelése összegét.

A készítmény megvásárlását megteheti online webshopunkban, vagy telefonon is. Amennyiben nem oldalunkon vásárolna, hívja fel ügyfélszolgálatunkat, akik útmutatást nyújtanak Önnek és akár ki is küldik a csomagot, mely 1 munkanapon belül megérkezik Önhöz. Részletesebb szállítási és átvételi információkat itt olvashat.