Webshop / Omega Meds – Mastebol

Omega Meds – Mastebol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,500 Ft

Leírás

Mastebol általános leírás

Webshopunkban olcsó Masteron eladó, melyet rendkívül sok sportoló használ verseny előtti felkészüléshez. Ezen kívül jó választás lehet azoknak akik kemény, feszes izomtömeget alakítanának ki, fő céljuk a szálkásítás. Minőségi izomtömeg fog kialakulni, mely nem fog összeesni a kúra után. Jól kombinálható más tömegnövelő szteroidokkal, melyeknek köszönhetően nagyobb izmokat tud felszedni.

Az Omega Meds által gyártott Mastebol rendelés esetén Ön egy dobozban fogja kapni a készítményt, mely 10 ampullát tartalmaz. Ezek mindegyike 1 ml-es és 100mg/ampulla hatóanyagot tartalmaz.

Webshopunk csak minőségi és bevizsgált készítményeket forgalmaz, melyek közvetlenül a gyártótól származnak. Ezért tudunk alacsony árat biztosítani jó minőség mellett. Mastebol rendelés lehetséges jobb áron, azonban több mint valószínű hogy hamisítványt fog kapni. Ez azért van, mivel a készítmény népszerű, így sokan hamisítják, majd kecsegtető árakat nyújtanak. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy eredeti Mastebol vásárlás mellett döntsön, ugyanis az utángyártottak veszélyesek lehetnek az egészségre, valamint nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Érdekli hogyan tudja kiszűrni a csalókat? Kattintson ide és olvassa el rövid tájékoztatónkat erről szólóan. Amennyiben nem teszi meg, biztosak vagyunk benne, hogy átverés áldozata lesz.

Cégünk pénzvisszafizetési garanciát vállal minden termékre, így biztosítjuk, hogy csak eredeti készítményeket árusítunk, biztos hatással.

Mastebol hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Mastebol eladó, mely aktivitási ideje a szervezetben körülbelül 2 nap. Az első injekciót követően szinte azonnal fellép a hatása.

Megfelelő alkalmazás esetén minőségi izomzat kiépítésére alkalmas, mivel vízvisszatartása alacsony. Ennek köszönhető, hogy amennyiben abbahagyja a Mastebol készítményünk használatát, nem fog jelentős erő és izomtömeg csökkenést tapasztalni.

Mastebol használata

Mastebol vásárlás előtt tájékozódjon részletesen a használatáról szóló javallatainkból, hogy jó eredményeket érhessen el, és ne jelenhessenek meg kellemetlen mellékhatások.

A készítményt comb-,vagy farizomba ajánlott befecskendezni, heti 3-4 ampullás (300-400 milligramm) adagokban. Ettől több használata nem ajánlott, nem fog gyorsabb izomtömeg növekedéshez, csak magasabb vízvisszatartáshoz és nem várt mellékhatásokhoz vezetni. Amennyiben gyorsabb növekedésre vágyik, érdemes lehet kombinálni más tömegnövelő szteroidokkal, mint például a webshopunkban is kapható Tesztoszteron Enantát.

Kiváló választás lehet sportolóknak, akik 4 héttel a verseny előtt szokták elkezdeni a használatát

Mastebol mellékhatások

Mastebol rendelés esetén amennyiben betartja a használati javallatainkat, csak átmeneti jellegű és gyors lefolyású mellékhatások jelentkezhetnek.

Beszámoltak a használok:

  • fejfájásról
  • émelygésről, hányingerről
  • hajhullásról
  • zsíros bőrről

Túladagolás, vagy súlyosabb tünetek tapasztalása esetén mindenképpen ajánljuk, hogy keresse fel kezelőorvosát.

 

Mastebol rendelés

Webshopunkban olcsó Drosztanolone Propionát eladó, melyet megrendelhet ügyfélszolgálati telefonszámunkon keresztül, vagy webshopunkban regisztráció nélkül. Fizetni utánvéttel tud, nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia.

Minden termékünkre pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk, mivel garantált minőségű és eredetű termékeket árusítunk csak. Amennyiben valamilyen elégedetlensége lépne fel, visszaküldheti számunkra a terméket és mi visszafizetjük a teljes vételárat, minden probléma nélkül, teljes diszkréció mellett.

Vásároljon most, és legfeljebb 1 napon belül elkezdheti a kúrát. Hipergyors szállításunkkal a kora délutánig leadott rendeléseket már másnap kivisszük. Amennyiben az átvétellel és szállítással kapcsolatban egyéb kérdése merülne fel, olvassa el az erről szóló rövid tájékoztatónkat ide kattintva.