Webshop / Omega Meds – Deca Durabolin

Omega Meds – Deca Durabolin

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

20,200 Ft

Leírás

Deca Durabolin általános leírás

Deca Durabolin rendelés esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely jó minőségű izomtömeg felépítését teszi lehetővé megfelelő használat mellett. Ezek miatt rendkívül népszerű készítmény a sportolók körében. Rendkívül jól kombinálható tesztoszteronnal, amennyiben nagy izomszöveteket szeretne felépíteni.

Mellékhatásoktól nem kell tartania, ugyanis androgén hatásai nem erősek, így a nem várt tünetek kialakulásának esélye csekély.

Webshopunkban Deca Durabolin eladó, melyet amennyiben megvásárol, egy 10 ampullából álló csomagot fog kézhez kapni, melyek mindegyike 300 mg hatóanyagot tartalmaz.

Felhívjuk figyelmét, hogy a termék népszerűségére való tekintettel rengeteg hamisítvány van a piacon! Így mindenképpen azt ajánljuk, hogy csak megbízható webáruházból rendeljen. Honnan tudja ezt megkülönböztetni? Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót ezzel kapcsolatban, melyet ide kattintva tud elolvasni. Enélkül a tájékoztató nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz, így kérjük szánjon rá 1-2 percet életéből.

Ajánljuk, hogy csak olyan helyről rendeljen, ahol hozzánk hasonlóan pénzvisszafizetési garanciát vállalnak minden egyes termékre, ugyanis csak ebben az esetben lehet biztos abban, hogy nem lesz átverés áldozata.

Nandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Deca Durabolin vásárlás előtt részletesen tájékozódjon a hatásmechanizmusáról szóló összefoglalónkból.

Az első injekciót követően a hatása 5-6 nap múlva jelenik meg a használónál, majd 15 napig aktív. Hatása lassú, azonban folyamatos.

Megfelelő használat esetén vízvisszatartása nem magas.

 

Deca Durabolin terápiás javaslat

Webshopunkban Nandrolone Decanoate eladó, melyet akár terápiásan is lehet használni. Ez ajánlott lehet izomsorvadásban szenvedők számára.

A terápiás kúra 2 hónapig tart, heti 2×50 mg alkalmazásával. Teljesítményfokozáshoz jóval nagyobb mennyiségre van szükség.

 

Deca Durabolin használata

Nandrolone Decanoate rendelés előtt mindenképpen olvassa el a használatáról szóló javallatainkat, hogy megfelelően tudja alkalmazni a készítményt.

Befecskendezni farizomba ajánlott, heti 300-600 mg hatóanyagot. Mindenképpen figyeljen arra, hogy 1000 mg-nál többet ne adjon be magának 7 napon belül. Ez csak magasabb vízvisszatartáshoz vezethet, amennyiben gyorsabb izomtömeg növekedés a célja, használjon mellé más szteroidot.

A kúra után 2 héttel érdemes elkezdeni egy HCG hormonvisszaállítást, amely összesen 3 injekcióból áll, 5 napos kihagyásokkal. Ennek köszönhetően a herék tesztoszteron termelése 40-50 éves kor felett is visszaáll a normál állapotba.

Amennyiben más androgén hatású szteroidot nem használ a kúra alatt (pl. testosterone), ajánlott proviont alkalmazni a teljes időszakban.

Deca Durabolin mellékhatások

Deca Durabolin vásárlás előtt tájékozódjon a mellékhatásairól. A nem várt tünetek kialakulásának esélye rendkívül csekély, mivel androgén hatásai mérsékeltek. Megfelelő adagolás esetén csak ritkán fordulhat elő bármilyen mellékhatás.

Nők esetében előfordult férfiasodás, férfiak beszámoltak olajos bőrről, fokozott szőrnövekedésről és pattanások kialakulásáról.

Túladagolás esetén, vagy ha súlyosabb tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Deca Durabolin rendelés

Olcsó Deca Durabolin vásárláson töri a fejét? Tegye meg webshopunkban, ugyanis a legjobb körülményeket biztosítjuk Önnek! Hipergyors szállításunkkal, akár már holnap élvezheti a termék jótékony hatásait, ugyanis a kora délutánig leadott rendeléseket 1 napon belül kiszállítjuk. Amennyiben további kérdése merült fel a szállítással és átvétellel kapcsolatban, kattintson ide és olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat.

Adja le rendelését ügyfélszolgálati telefonszámunkon keresztül, vagy webshopunkban regisztráció nélkül. Cégünk 100% diszkréció mellett kezeli adatait, azonban nem kell semmilyen bankkártya és egyéb információkat megadnia, ugyanis csak utánvétes fizetés elérhető nálunk.

Elégedettségét biztosítjuk, azzal, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre, így amennyiben nem lenne elégedett a készítmény hatásaival, nyugodtan visszaküldheti azt számunkra és mi visszatérítjük a teljes vételárat.