Webshop / EP Bridge - GHRP6

EP Bridge - GHRP6

✔️Készleten

Kiszerelés: 2mg

Az ár egy dobozra vonatkozik!

14,000 Ft

Leírás

GHRP-6 általános leírás

Az IGF mellett rendkívül jó választás lehet a GHRP-6 vásárlás amennyiben növekedési hormon felszabadító peptidet keres. Egy viszonylag újonnan megjelent termék, azonban rendkívül gyorsan népszerű lett.

Izomépítéshez kiválóan alkalmazható készítmény, amennyiben inzulinnal együtt alkalmazza jelentős növekedési hormon kibocsájtás érhető el.

Olcsó GHRP-6 eladó webshopunkban, mely egy 5 mg hatóanyaggal rendelkező ampullát tartalmaz.

VIGYÁZAT, CSALÓK A LÁTHATÁRON! Az internetet ellepték a gyógyszerhamisítók, akik nyerészkednének vásárlóikon azzal, hogy hamis termékeket adnak el, melyeket eredetiként tüntetnek fel. Ez kifejezetten veszélyes lehet, ugyanis a gyanútlanul alkalmazott készítmény nem várt mellékhatásokat okozhat, melyek akár súlyosak is lehetnek. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy GHRP-6 vásárlás előtt olvassa el ezt a rövid tájékoztatót arról szólóan, hogy miként tudja elkerülni a csalókat. Mindenképpen szánjon rá 1-2 percet, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Afvásárl webshopunkban kapható termékeink csak és kizárólag eredetiek, így amennyiben tőlünk rendel biztos lehet abban, hogy jó minőségű készítményt fog kapni, melyre érvényes pénzvisszafizetési garanciánk is.

GHRP-6 hatása, hatásmechanizmusa

Webáruházunkban olcsó GHRP-6 eladó, melynek hatásáról alább olvashat részletesebben.

A hatását egy bizonyos ghrelin nevű hormon receptorán fejti ki. Ez a hormon akkor lép működésbe amennyiben kiürül a gyomor, így növeli az étvágyat is, emiatt csak erős akaraterővel rendelkező sportolóknak ajánlott az alkalmazása.

 

GHRP-6 használata

Olcsó GHRP-6 rendelés előtt használatáról alább olvashat részletesen. Amennyiben megfelelően alkalmazza a készítményt kiváló eredményeket érhet el, valamint a nem várt mellékhatások kialakulásának esélyét a lehető legminimálisabbra tudja csökkenteni, így mindenképpen tartson be minden adagolással kapcsolatos szabályozást.

A kúra általában legalább 12 héten keresztül tart, mely idő alatt folyamatosan szükséges alkalmazni. A befecskendezés bőr alá a zsírszövetekbe történjen, napi 2-szer, reggel és este éhgyomorra, vagy 2 órával az utolsó étkezést követően. Egy adag 0,02 ml.

GHRP-6 mellékhatások

GHRP-6 rendelés esetén amennyiben betartja használati javallatainkat, valamint néhány fontos szempontot figyelembe vesz vásárlás előtt, úgy könnyedén elkerülheti a mellékhatásokat.

Néhány nem várt tünet kialakulhat megfelelő adagolás mellett is, azonban ezek néhány napon belül enyhülnek, vagy teljesen elmúlnak. Amennyiben mégsem így történne, keresse fel kezelőorvosát mihamarabb!

A használat nem ajánlott amennyiben:

  • daganatos betegséggel kezelik
  • volt már daganata

A használók beszámoltak már az alábbi mellékhatásokról:

  • erős étványnövekedés
  • anyajegyek számának növekedése

A kúra alatt kerülje az alkohol és a tudatmódosító szerek használatát!

 

Olcsó GHRP-6 rendelés

Növekedési hormont szeretne vásárolni? Itt a legmegfelelőbb alkalom. Amennyiben nagyobb tételben adja le rendelését, úgy jelentősen nagy kedvezményeket tudunk biztosítani Önnek. Amennyiben fél, hogy elégedetlen lesz, és nagyobb összeget bukott, mivel többet rendelt megnyugtatjuk, ugyanis visszafizetjük a pénzét ha valamilyen problémája merülne fel. Ezen kívül még ingyenes szállítást is biztosítunk amennyiben 20.000 Ft felett vásárol.

A csomagot megvásárolhatja webshopunkban, vagy telefonon is jelezheti rendelési szándékát. A fizetés minden esetben utánvétellel történik, mely a legbiztonságosabb lehetőség online vásárlás esetén. Átvételre rengeteg lehetőség közül válogathat, többek között a futártól is át tudja venni a csomagot, személyesen, vagy csomagautomatából is. Amennyiben kora délutánig leadja rendelését 1 munkanapon belül szállítunk. Részletesebb információkat a szállításról és az átvételről ide kattintva tud olvasni az erről szóló tájékoztatónkból.

Ügyfélszolgálatunk bármilyen kérdés, probléma vagy panasz esetén áll rendelkezésére. Felveheti velünk a kapcsolatot telefonon, vagy akár kapcsolati űrlapunk kitöltésével emailben is. Ide kattintva megtalálja a kapcsolati adatokat.